• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hayır canm çok sert düşmedim çok şükür de psikolojik mi ne ara da sol kasığımda ağrı giriyor gibi
İnşallah bir şet yoktur kuzum Allahın izini ile. Sen yinede yat dinlen bir şey yapma eğer ağrın artacak falan olursa ihmal etme acile falan gidin. Dualarım seninle vegüzel bebişin le inşallah hissetmemiştir bile annesi

Rica ederim canım tedirginliği yaşayan biri olarak iyi anlıyorum inşallah kalp atışını duyarsın benimde normalde 6+4 kendi hesabıma göre ama ultrosana göre 7+5 kalp atışını geçen hafta duydum darısı başına inşallah güzel haberler al hep doktoruna da istediğini sor içini ferahtlat bende öylelikle ferahlıyorum

Cok sagolasın canım inşallah Allah bana da nasip eder senin gibi ve tüm arkadaşlara🙏 Bu arada yaptıgım kan testlerimi yüklüyorum bunların arasında progestan var mı kısaltmasını bilmiyor olabilirim?

Eklentiler

• 1C0670F6-924F-418A-AABE-F3833865729E.jpeg
    1C0670F6-924F-418A-AABE-F3833865729E.jpeg
    102,3 KB · Görüntüleme: 36
  • A382C62E-5755-4838-8073-E629E67D2506.jpeg
    A382C62E-5755-4838-8073-E629E67D2506.jpeg
    125,7 KB · Görüntüleme: 36
  • 2101D484-F356-47F3-BF04-A9596E411286.jpeg
    2101D484-F356-47F3-BF04-A9596E411286.jpeg
    101,8 KB · Görüntüleme: 32
Allahin izniyle hic bisey olmaz canim o ne derse oo sen merak etme yiyecek lokmasi icecek suyu varsa 3 kattanda dussen yine bisey olmaz hakkimizda hayirlisi neyse o olsun yat dinlen bebisin birakmaz seni artik iyice tutundu melekler bize endiselenme
Amin inşallah dinlenmeye geçtim artık zaten evde çocuk eş olunca gün içinde de hep hareket halindeyim bundan sonra daha dikkat edicem

İnşallah bir şet yoktur kuzum Allahın izini ile. Sen yinede yat dinlen bir şey yapma eğer ağrın artacak falan olursa ihmal etme acile falan gidin. Dualarım seninle vegüzel bebişin le inşallah hissetmemiştir bile annesi
İnşallah canm Allah'ın izniyle sağlıklı sıkıntısız geçiririz bu günleri

Canım hangi değerler onlar? Doktorunla konuştun mu?
Hayır şimdi sistemden gördüm sonucları bi arkadaşıma gönderdim idrar yolu enfeksiyonu ve kanda düşme demirde düşme görünüyor dedi doktoruma yarın gidecem ama bazı testler kaldı hormonlar falan sonuçlanmadı onlarda sonuçlansın doktora gidecem ilaç başlayacak muhtemelen 🤦🏻‍♀️

Hayır şimdi sistemden gördüm sonucları bi arkadaşıma gönderdim idrar yolu enfeksiyonu ve kanda düşme demirde düşme görünüyor dedi doktoruma yarın gidecem ama bazı testler kaldı hormonlar falan sonuçlanmadı onlarda sonuçlansın doktora gidecem ilaç başlayacak muhtemelen 🤦🏻‍♀️
Canım idear yolu enfeksiyonu hangi değermiş yani adı neymiş biliyor musun

Hanımlar bugün 2 dir düşünüyorum ya ilki tez canliliktan perdyi düzenliyordum o ara eşim geldi ineyim derken 3 basamak bi den indim hafif düştüm az öncede oturduğum sandalye kırıldı 🤔üstümde bir anormallik var korkuyorum şimdi kanama felan olurr diye
hiç stres yapma, eğer darbe almadıysan dınlen bol bol arada ust uste gelır boyle aksılıkler

Kızlar bu arada çalışanlar ne yapıyor şu durumlarda?Ben kendi yıllık iznimi kullanıyorum,rapor almadım
Ben devletteyim, küçük çocuğum var diye müdürüm çok az çağırıyor, o yüzden söylemedim, ama bu iki hafta çağırırsa söylerim, araba eşimde servis kullanmak istemiyorum

Hanımlar bugün 2 dir düşünüyorum ya ilki tez canliliktan perdyi düzenliyordum o ara eşim geldi ineyim derken 3 basamak bi den indim hafif düştüm az öncede oturduğum sandalye kırıldı 🤔üstümde bir anormallik var korkuyorum şimdi kanama felan olurr diye
Kendime.dikkat etmiyoruz arada unutuyoruz allah korusun canim bisi olmaz.yat biraz

Canım sonuçlarını çok güzel hiç bir problem yok hastanede çalışıyorum 👍🏻

Back