- 4 Ocak 2018
- 6.321
- 23.279
5bin falan olacak Allah’ın izniyle.Aranizda betasi en dusuk ben heraldee doktorum fevkuladenin fevki dedi ama blmeeeem 6 nisanda 259 du belki dahada yukselmistir insalllaaaah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5bin falan olacak Allah’ın izniyle.Aranizda betasi en dusuk ben heraldee doktorum fevkuladenin fevki dedi ama blmeeeem 6 nisanda 259 du belki dahada yukselmistir insalllaaaah
Insalllaaaah canimmm agziiin bal yiiiisssiiiinnnn❤❤❤❤❤❤Su an uçmustur senin hcg canim
Yok bea okdr olmam 10 gunde nekdr artabilir canimmmm5bin falan olacak Allah’ın izniyle.
5.000 i geçmiştir. Adet tarihlerimiz aynı. Çok katlanarak artıyorYok bea okdr olmam 10 gunde nekdr artabilir canimmmm
Hadi insalllah bana 1400 falan çıkcak gbi geliyorO
5.000 i geçmiştir. Adet tarihlerimiz aynı. Çok katlanarak artıyor
oooo sorma milleti agzim iki karis acik karsiliyorum esnemekten bi hal oldum isyerinde kimsede bilmiyoAğırlık mı çöküyor canım?
ayarlardan takwini ayarsana gorelimBugün 6 haftalık oldu takvime göre
1400 ü geçmiştir. 2 gün kaldı senin hadi bakalımHadi insalllah bana 1400 falan çıkcak gbi geliyor
mesela bugun kan wersenbyarin sonucu alirsinkızlar sağlık ocagında kan testi ne kadar sürede cıkıyor?
Evet teyzesiii anasi cokkk sabırsız amaa1400 ü geçmiştir. 2 gün kaldı senin hadi bakalım
Siz anlattıkça şaşırdım, insanoğlu, bir kadın nasıl bu kadar bencil olabilirBende okudum canım onu. ☹☹☹☹
Sabah erkenden vermiştim öğleden sonra 2 gibi çıkmıştıkızlar sağlık ocagında kan testi ne kadar sürede cıkıyor?
Bir HCG m bile yok ağlıyor muyumInsalllaaaah canimmm agziiin bal yiiiisssiiiinnnn❤❤❤❤❤❤
29 Nisan da gitcem cnmBenimde 4 mart carsamba gidicem bende insalllaaah görürüm suan adete gore 5+5 gunlugum amaa bende buyuk ihtimal gec dollenme suan nekdrliksiniz siz canim nezaman kalp atisi icin gidiceksin
Yok bakmadı herşey yollunda. DediBeta baktirdinmi yeniden
yok allah razi olsun beni kendime geturdigun icin sende cok fenaymissin hesaka bi yanada rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Öz həkimim işləmir başqa biriydi qarından görünmədi altdan baxdı dedi uşaqlıqdadi yaxwidi açılış təhlükəsi falan yoxdu həftəsinə görə normaldı ama dedi boruda nəsə görünür ya sarı cisim di ya da boru hamileliyi
su saat oldu daha yeni kendime geldim kizlar. uyandigimdan beri kusuyorum bole bisey yok
Yok bea okdr olmam 10 gunde nekdr artabilir canimmmm