Hadi insalllah bana 1400 falan çıkcak gbi geliyor
dur dur sakin ol olacaktan oteye gidemezsin endise konusunda haklisin benim ilk basta 3 yil olmamisti cocugum bitane oglum oldu aradan 6 sene sonrada bu oldu hala saskinimFenayım ya gerçekten. Kafam attımı tutamıyorum kendimi olaylar da üst üste gelince ekstra oldu
Çok amin. Bide endişeliyim 4sene sonra ilk çocuğum kalbi atıcak mı sadece kafamda bu var kontrolüme de daha var zaman da durdu sanki üstüne de hormonlar gelince patlayacak yer arıyorum
dur dur sakin ol olacaktan oteye gidemezsin endise konusunda haklisin benim ilk basta 3 yil olmamisti cocugum bitane oglum oldu aradan 6 sene sonrada bu oldu hala saskinim
amin insallah bana da son care tup bebek denmisti ogluma hamile kaldigimi ogrenmistim sonra bidaha hamile kaldim 4 aylikti öldu karnimda spiral kullandim o da iltihp yapmisti rahmim yapisikti cocugun olmaz dediler ihtimal wermiyodum 6 yildir olmuyodu zaten insallah bakalim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin rabbim sana da kucagina aldigini gormek nasip etsin insalllaaahhhh❤❤❤❤❤❤Benim 2sene önce oldu ama 4haftadır gelişimini durdurmuş bende haberim olmadan hamileyim diye geziyorum ortalıkta. Kanamayla öğrendim durumu kürtaj olmak durumunda kaldım. Sonrasında olmadı yine. 2ay önce tüp bebek yaptırdım tutmadı. Dondurulmuş embriyoların transferi için bu ayki adetimi bekliyordum ki doktoru arayıp randevu alayım. Bi baktım ki hamileymişim. Şaşkınlıktan bende henüz çıkamadım. Unutuyorum bazen hamile olduğumuaklıma geldiğinde de aklım çıkıyor acaba gelişiyor mu herşey yolunda mı diye Rabbim hepimizin yardımcısı olsun burdaki kızların hiçbirinden kötü bi haber çıkmasın inşallah
Həkimdə vatsap isletmir mənim işim iş deyildiSarı cisim olar o da boruda yox yumurtalıqda olur. Savadsızdarın dediylerine baş qoşma. Esas keseni gördün hekimine gönder o sene ne lazımdı deyecek
Eyvahhhh Allah yardimcin olsun canım ins kısa zamanda geçersu saat oldu daha yeni kendime geldim kizlar. uyandigimdan beri kusuyorum bole bisey yok
amin insallah bana da son care tup bebek denmisti ogluma hamile kaldigimi ogrenmistim sonra bidaha hamile kaldim 4 aylikti öldu karnimda spiral kullandim o da iltihp yapmisti rahmim yapisikti cocugun olmaz dediler ihtimal wermiyodum 6 yildir olmuyodu zaten insallah bakalim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin rabbim sana da kucagina aldigini gormek nasip etsin insalllaaahhhh❤❤❤❤❤❤
Whatsapp işlemir zeng ele sene orda deyilen şeyleri ve uzi kağızında yazılanları hekimine oxu.Həkimdə vatsap isletmir mənim işim iş deyildi☹
Ya ben bi kalp atışını duyalim diye düşündüm Allah'ın izniyle.sonra yaparım takvim neyinoooo sorma milleti agzim iki karis acik karsiliyorum esnemekten bi hal oldum isyerinde kimsede bilmiyo
ayarlardan takwini ayarsana gorelim
Benimde yok bende agliyorum esimi bir turlu ikna edemiyorum doktora gitmek icin acele etme bekle ortalik durulsun gideriz diyor sanirim ben doguma anca giderimBir HCG m bile yok ağlıyor muyum
ben de 30 nisana endekslemiştim sonra dayanamadım bu cuma gitmeye karar verdim bakalım. vakalar korkutuyor ama geç kalmış olma hissi de tedirgin ediyor:))Kızlar catlayacagim ay sonuna kadar, daha hiç gitmedim, hastanede kesin vaka vardır, korkudan oturuyorum evde. Evin yanı da sağlık ocağı, oraya da gitmedim. Hadi gel 30 Nisan
benm son adet tarihim 25 subatti. yarin 7 haftaligizEyvahhh eyvah son bat ne zamandi canim suan nekdrlik hamilesin insalllaah bidaha gelmez kusmaaan
valla kotuydum ya krakerle falan gecirdim bulanti bilekligi flan taktm nafileCanım tuzlu bişeyler at ağzına. Allah Allah çok mu kötü durumdasın ☹☹
BenKızlar adet ağrısı yerini yumurtalık ağrısına bıraktı bende. Sağ tarafım ağrıyor bu bebiş sağ yumurtalıkta mı demek. Böyle sağ tarafımda batmalar oluyor bazen ama çok şiddetli değil. Kimler aynı durumda?
valla kotuydum ya krakerle falan gecirdim bulanti bilekligi flan taktm nafile
valla doktora whatsaptan Yazdm normal demis. anneme soruyorm o da bana hamileyken boyleymis. erkek kardesimde daha rahatmsAllaah Allaahhh, İşin normalini bilmiyorum ben inşallah normal olması gereken seyirde bir bulantıdır canım.
valla doktora whatsaptan Yazdm normal demis. anneme soruyorm o da bana hamileyken boyleymis. erkek kardesimde daha rahatms
Kacgun gecikti canim batBir HCG m bile yok ağlıyor muyum
Insalllah canim saglikli ilerlesin keseyi goreyimde beta odkr onemli dgeil herhlde dimin onemlimi tam.blmiyorumHesaplayarak yazdım ben.2 güne 1 katlaması lazım canım, 5bin normal yani.