2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
dur dur sakin ol olacaktan oteye gidemezsin endise konusunda haklisin benim ilk basta 3 yil olmamisti cocugum bitane oglum oldu aradan 6 sene sonrada bu oldu hala saskinim

dur dur sakin ol olacaktan oteye gidemezsin endise konusunda haklisin benim ilk basta 3 yil olmamisti cocugum bitane oglum oldu aradan 6 sene sonrada bu oldu hala saskinim

Benim 2sene önce oldu ama 4haftadır gelişimini durdurmuş bende haberim olmadan hamileyim diye geziyorum ortalıkta. Kanamayla öğrendim durumu kürtaj olmak durumunda kaldım. Sonrasında olmadı yine. 2ay önce tüp bebek yaptırdım tutmadı. Dondurulmuş embriyoların transferi için bu ayki adetimi bekliyordum ki doktoru arayıp randevu alayım. Bi baktım ki hamileymişim. Şaşkınlıktan bende henüz çıkamadım. Unutuyorum bazen hamile olduğumu aklıma geldiğinde de aklım çıkıyor acaba gelişiyor mu herşey yolunda mı diye Rabbim hepimizin yardımcısı olsun burdaki kızların hiçbirinden kötü bi haber çıkmasın inşallah

amin insallah bana da son care tup bebek denmisti ogluma hamile kaldigimi ogrenmistim sonra bidaha hamile kaldim 4 aylikti öldu karnimda spiral kullandim o da iltihp yapmisti rahmim yapisikti cocugun olmaz dediler ihtimal wermiyodum 6 yildir olmuyodu zaten insallah bakalim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin rabbim sana da kucagina aldigini gormek nasip etsin insalllaaahhhh❤❤❤❤❤❤

Sarı cisim olar o da boruda yox yumurtalıqda olur. Savadsızdarın dediylerine baş qoşma. Esas keseni gördün hekimine gönder o sene ne lazımdı deyecek
Həkimdə vatsap isletmir mənim işim iş deyildi

Hepimize canım amin

Kızlar adet ağrısı yerini yumurtalık ağrısına bıraktı bende. Sağ tarafım ağrıyor bu bebiş sağ yumurtalıkta mı demek. Böyle sağ tarafımda batmalar oluyor bazen ama çok şiddetli değil. Kimler aynı durumda?

Kızlar catlayacagim ay sonuna kadar, daha hiç gitmedim, hastanede kesin vaka vardır, korkudan oturuyorum evde. Evin yanı da sağlık ocağı, oraya da gitmedim. Hadi gel 30 Nisan
ben de 30 nisana endekslemiştim sonra dayanamadım bu cuma gitmeye karar verdim bakalım. vakalar korkutuyor ama geç kalmış olma hissi de tedirgin ediyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…