2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Yaaa kedileri cok severim bendeeeee ama ellime alamiyorum ☹
Bu yavrunu sagliklica kucagina al insalllaah cani.

Kızlar geçtiğimiz cuma 5+4 ken beta hcg 16.397 çıktı sizin yorumlarinizi okudum yüksek çıkması sıkıntı falan diye. Bu hafta Cuma günü gitcem kalp atışı için de çok mu yüksek sizce hcg

Kızlar geçtiğimiz cuma 5+4 ken beta hcg 16.397 çıktı sizin yorumlarinizi okudum yüksek çıkması sıkıntı falan diye. Bu hafta Cuma günü gitcem kalp atışı için de çok mu yüksek sizce hcg
her insanda farkli seyreder bu durum telas yapma canim doktorun bi sorun olsa soylerdi

Korkma canım herkesin ki farklı oluyor. Korkulacak yükseklikte değil seninki.

Evet sukur gördüm keseyi geçen hafta canim

Tamamdır canım korkma o halde. Allah’ın izniyle güzel devam eder. Çok yüksek hcglerde, ki seninki korkulacak yükseklikte değil, keseyi görmeden kaygılar olabiliyor. Ama sen görmüşsün çok şükür.

Evet canım şükür. inşallah hepimiz sağlıkla yavrularimizi alalım kucagimiza

Aranizda betasi en dusuk ben heraldee doktorum fevkuladenin fevki dedi ama blmeeeem 6 nisanda 259 du belki dahada yukselmistir insalllaaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…