- 19 Kasım 2016
- 4.948
- 3.972
Yaaa kedileri cok severim bendeeeee ama ellime alamiyorum ☹İlk gebeliğimde de hissetmişti.Hep karnımdaydı başta. Kimyasal geçirdiğim artık hamilelik bitti denilen günün gecesinde benden kaçmıştı. ☹☹☹
Allah öyle hisli yaratmış ki hayran olmamak elde değil.
Pardon yarim.saat geç gidicem cicegim heyecandan ne dedigimi blmiyorumSüperrr yarım saat erken öğreneceğiz.
her insanda farkli seyreder bu durum telas yapma canim doktorun bi sorun olsa soylerdiKızlar geçtiğimiz cuma 5+4 ken beta hcg 16.397 çıktı sizin yorumlarinizi okudum yüksek çıkması sıkıntı falan diye. Bu hafta Cuma günü gitcem kalp atışı için de çok mu yüksek sizce hcg
Pardon yarim.saat geç gidicem cicegim heyecandan ne dedigimi blmiyorum
Kızlar geçtiğimiz cuma 5+4 ken beta hcg 16.397 çıktı sizin yorumlarinizi okudum yüksek çıkması sıkıntı falan diye. Bu hafta Cuma günü gitcem kalp atışı için de çok mu yüksek sizce hcg
Sağlık ocağı baktı bu değere de doktora cuma gitcem bakalım ins zaman geçmiyorher insanda farkli seyreder bu durum telas yapma canim doktorun bi sorun olsa soylerdi
Ay inşallah canimKorkma canım herkesin ki farklı oluyor. Korkulacak yükseklikte değil seninki.
simdi kac haftalik oldunSağlık ocağı baktı bu değere de doktora cuma gitcem bakalım ins zaman geçmiyor
yaw bana bi el atin ayakta uyuyorum sitede bi olay ciksa uyuyodum gormedim dicem
Evet sukur gördüm keseyi geçen hafta canimkeseyi gördün dimi?
Evet sukur gördüm keseyi geçen hafta canim
Hahahaha vallaaa kafam gittiiiAllah seni ne yapmasın e mi
Erken diye sevindim bende.
Bugün 6 haftalık oldu takvime göresimdi kac haftalik oldun
Evet canım şükür. inşallah hepimiz sağlıkla yavrularimizi alalım kucagimizaTamamdır canım korkma o halde.Allah’ın izniyle güzel devam eder. Çok yüksek hcglerde, ki seninki korkulacak yükseklikte değil, keseyi görmeden kaygılar olabiliyor. Ama sen görmüşsün çok şükür.
Amin canım inşallah.Evet canım şükür. inşallah hepimiz sağlıkla yavrularimizi alalım kucagimiza
Su an uçmustur senin hcg canimAranizda betasi en dusuk ben heraldeedoktorum fevkuladenin fevki dedi ama blmeeeem 6 nisanda 259 du belki dahada yukselmistir insalllaaaah