Hosgeldin canim aramiza Allah kucagina almayida nasip etsin erken ogrenmissin erken ogrenince zaman gecmiyorMerhaba kızlar bende Aralık annesiyim inşAllah3 hafta 6 günlük gebeyim 4. Haftama gircem nasipse
Zaten toplu konusunca turkce yaziyoruzAnlama konusunda sıkıntı yaşıyoruz lütfen anlayacağımız şekilde yazabilir misiniz ?
Yasakmi yazacaktimAnlama konusunda sıkıntı yaşıyoruz lütfen anlayacağımız şekilde yazabilir misiniz ?
Oy onu çeken bilir ben zofer içiyorum onun için miğde bulantısı içinvalla kotuydum ya krakerle falan gecirdim bulanti bilekligi flan taktm nafile
Evet balım erken öğrendim ve zaman hiç geçmiyor ,Amin inşAllahHosgeldin canim aramiza Allah kucagina almayida nasip etsin erken ogrenmissin erken ogrenince zaman gecmiyor
Hoşbuldummmm canımHoşgeldin canimmmmm sagliklica alalim insalllaaah
Evet yeni endiseli annemiz hayirli olsunKızlar benım 4 gün önce gebelik hormonum 32,1 idi dün gece yaptırdım oda 167,9 cıktı normal mi sizce dusuk mu ? Yani artış hızı çok mu az endişe ediyorum
Kızlar benım 4 gün önce gebelik hormonum 32,1 idi dün gece yaptırdım oda 167,9 cıktı normal mi sizce dusuk mu ? Yani artış hızı çok mu az endişe ediyorum
Yasakmi yazacaktim
Dusuktur diye çok endişelendim teşekkür ediyorum canımGayet iyi canım korkma.
İnşAllah canım benım insan bu zamanlar da çok telaşlanıyor çok merak ettiği konular oluyor birlikte atlatacağız inşAllahEvet yeni endiseli annemiz hayirli olsunburda hepimizin aklinda deli sorular var canim insallah birbirimize destek olarak bu zamanlari atlaticaz
Canım, bende de vardı önce sarı akıntı ile başladı sonra kahverengi akıntı sonra kanda lırmızlığo görünce doktora gittim acil. Şimdilik progestan içiyorum. Akıntım devam bazen kahve gleiyor. Kese düzgün olup kanama olmadığı sürece sıkıntı yok dedi doktor. Ondan tedirgin olma ama bu süreçte de kendini çok yormaKızlar merhaba,bende 6+2 günlük hamileyim.Allah hepimize saglıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.Sizlere bir sorum olacak.Benim sürekli koyu sarı açık kahve lekelenmem oluyor az az,bir de sarı renkli akıntım oluyor.Doktor kanama olmadıgı sürece gelmeyin dedi sordum.Aynı durumu yaşayan var mı? Tedirgin ediyor beni bu durum.Ama hamilelikten öncede lekelenmem cok olurdu ve herhangi bir enfeksiyon vb cıkmıyordu,temiz cıkıyordu tahlillerim.
Aminnnnn canimmmHoşbuldummmm canımAmin inşAllah rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah
Endiselenme ben 33 le öğrendim sonra 259 oldu canimKızlar benım 4 gün önce gebelik hormonum 32,1 idi dün gece yaptırdım oda 167,9 cıktı normal mi sizce dusuk mu ? Yani artış hızı çok mu az endişe ediyorum
Canim doktoruna atsana bi sonuçları endiselenme bisi olmazIyi akşamlar kızar 3 hafta önce kan testimde herşey normalde şimdi 2 değerde düşme 1 değerde yükseklik var idrar testinde de bir kaç değer yüksek çıkmış
Canım cok tesekkür ederim cevabın içinCanım, bende de vardı önce sarı akıntı ile başladı sonra kahverengi akıntı sonra kanda lırmızlığo görünce doktora gittim acil. Şimdilik progestan içiyorum. Akıntım devam bazen kahve gleiyor. Kese düzgün olup kanama olmadığı sürece sıkıntı yok dedi doktor. Ondan tedirgin olma ama bu süreçte de kendini çok yorma