2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar benım 4 gün önce gebelik hormonum 32,1 idi dün gece yaptırdım oda 167,9 cıktı normal mi sizce dusuk mu ? Yani artış hızı çok mu az endişe ediyorum

Kızlar benım 4 gün önce gebelik hormonum 32,1 idi dün gece yaptırdım oda 167,9 cıktı normal mi sizce dusuk mu ? Yani artış hızı çok mu az endişe ediyorum
Evet yeni endiseli annemiz hayirli olsun burda hepimizin aklinda deli sorular var canim insallah birbirimize destek olarak bu zamanlari atlaticaz

Kızlar bu arada çalışanlar ne yapıyor şu durumlarda?Ben kendi yıllık iznimi kullanıyorum,rapor almadım

Evet yeni endiseli annemiz hayirli olsun burda hepimizin aklinda deli sorular var canim insallah birbirimize destek olarak bu zamanlari atlaticaz
İnşAllah canım benım insan bu zamanlar da çok telaşlanıyor çok merak ettiği konular oluyor birlikte atlatacağız inşAllah

Iyi akşamlar kızar 3 hafta önce kan testimde herşey normalde şimdi 2 değerde düşme 1 değerde yükseklik var idrar testinde de bir kaç değer yüksek çıkmış

Canım, bende de vardı önce sarı akıntı ile başladı sonra kahverengi akıntı sonra kanda lırmızlığo görünce doktora gittim acil. Şimdilik progestan içiyorum. Akıntım devam bazen kahve gleiyor. Kese düzgün olup kanama olmadığı sürece sıkıntı yok dedi doktor. Ondan tedirgin olma ama bu süreçte de kendini çok yorma

Offff aklımızdaki bu deli sorular ne olacak ilk öğreniyorsun betahcg yükselecek mı kese görülecek mı kalp atışı duyulacak mı sonra cinsiyeti ne sonra normal mi sezaryan mı bu sorular bitmicek 8 ay boyunca

Iyi akşamlar kızar 3 hafta önce kan testimde herşey normalde şimdi 2 değerde düşme 1 değerde yükseklik var idrar testinde de bir kaç değer yüksek çıkmış
Canim doktoruna atsana bi sonuçları endiselenme bisi olmaz

Canım cok tesekkür ederim cevabın için Bende koyu kahveye dönmedi henüz,zaten sürekli yatıyorum pek iş yapmıyorum.Cumartesi doktora gittiğimde bahsedecegim bu durumdan,ihtiyacım olmamasına ragmen progestan içersem sorun olur mu? Bunu da doktora sorayım ona göre yazdırayım.Malum virüsten dolayı sürekli gidemiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…