2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Screenshot_2020-04-13-12-09-12-190_app.elika.jpg

Gittim geldim sadece 2 tüp aldılar tüm testleri 2 tüpte topladılar anladığım kadarıyla... Sordum hemşireye bazen hepsini tek tek tüplere alıyorlar değişen birşey yok dedi ama ben rahatladım valla en azından fazla kanım gitmedi 🤗
Anladim canim bana ya 5 ya 6 ya 7 oyle bisiydi saymadim hatta alan kisi uyusduysa kolunuzdakini cikartayim demssti😂 yok iyi dedim bizde kan uyusmazligi var bide onun icin kan aldirmisti doktoooorcuguummm❤

Anladim canim bana ya 5 ya 6 ya 7 oyle bisiydi saymadim hatta alan kisi uyusduysa kolunuzdakini cikartayim demssti😂 yok iyi dedim bizde kan uyusmazligi var bide onun icin kan aldirmisti doktoooorcuguummm❤
Hmm anladım canım heryerde farklı sanırım birde testlerimizde de farklılık varmış anladığım kadarıyla 🤗

Hmm anladım canım heryerde farklı sanırım birde testlerimizde de farklılık varmış anladığım kadarıyla 🤗
Canim senin dun atiıklarını ben verdim degerlerime netten baktığımda seninkiler ile ayniydi doktorun arar merk etme gayet iyi demisti benim doktor

Kızlar merhaba gece yatakta sağdan Sola döndüm ani mi degilmi bilmiyorum bir An kasigim acıdı ufak bir ağrı girdi geçti şimdi de uyandım göğüs hassasiyetim geçmiş birsey mi olmuştur acaba bebeğe ani hareket mi ettim acaba kurup duruyorum kafamda çok korktum daha önce kaybım var o yüzden fazla mı stresliyim bilemiyorum
Göğüs hassasiyeti benim de geçti, bu durum çok normalmiş merak etme. İçini ferah tut gece uykuda farkında olmadan gerindiğimde, karnımı çok germiş gibi hissederek uyanıyorum birden korkarak. Hepimizde oluyor sanırım bu durumlar. Endişe etme

X