2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar b12 976 çıkmış folik asit değerim 16 çıkmış. Folik adı ve b12 ilacı kullaniyordum.biraksammiki.bur de tsh 3.86 çıkmış bilgisi olan varmi

Kızlar b12 976 çıkmış folik asit değerim 16 çıkmış. Folik adı ve b12 ilacı kullaniyordum.biraksammiki.bur de tsh 3.86 çıkmış bilgisi olan varmi
Doktoruna mesaj at. Ben de c vitamini demir d vitamini ve folik asit kullaniyorum. Gecen aklima takildi sordum. Bu kadar sey zararli olur mu diye.Miden bulanmiyirsa kullan şimdilik dedi. Bence sor

3kere okudum doğru mu anladım diye. Umarım ben yanılıyorumdur :KK34:
cok cok zamansiz gelen bi bebek şoku atamadim hala uzerimden benim cocugum olmazdi doktorlar diyodu rahmim yapismisti ameliyat olmazsa cocuk yapamazsin demislerdi aklim hala cok karisik allahin werdigine kiyilmaz diyorum hala ama cok korkuyorum

Tabikide birakma canim doktorun onu nesen verdi sen suan tek canli değilsin 2 canlısın

Off kızlar tüm gece öyle kaşındımki ne yaptıysam dinmedi gün ağırana kadar uyuyamadım . Belim göğsüm karnım bacağım öldüm öldüm dirildim. Yaşayan var mı kaşıntı. Ben kullandığım haplar bağladım ağır mı geldi acaba 🤷‍♀️

Ben cok gec verdigim icin tok gitmistik canim
Gittim geldim sadece 2 tüp aldılar tüm testleri 2 tüpte topladılar anladığım kadarıyla... Sordum hemşireye bazen hepsini tek tek tüplere alıyorlar değişen birşey yok dedi ama ben rahatladım valla en azından fazla kanım gitmedi 🤗

Off kızlar tüm gece öyle kaşındımki ne yaptıysam dinmedi gün ağırana kadar uyuyamadım . Belim göğsüm karnım bacağım öldüm öldüm dirildim. Yaşayan var mı kaşıntı. Ben kullandığım haplar bağladım ağır mı geldi acaba 🤷‍♀️
Bende de bacak ağrısı çok fazla özellikle alt bacak ve ayakbileklerim inanılmaz ağrıyor sabaha kadar nereye koyacağımi bilemiyorum 🤦🏻‍♀️ Birde bu akşam gaz yapan nakliyatlardan tüketmiştim onunda etkisiyle gaz sancısı da eslik etti çok fena

cok cok zamansiz gelen bi bebek şoku atamadim hala uzerimden benim cocugum olmazdi doktorlar diyodu rahmim yapismisti ameliyat olmazsa cocuk yapamazsin demislerdi aklim hala cok karisik allahin werdigine kiyilmaz diyorum hala ama cok korkuyorum

Şükretmek yerine aman aman istediğim bi bebek değildi diyosun. Çocuğun olmuyordu Rabbin sana mucize vermiş daha ne istiyorsun. Biz insanlar niye bu kadar nankörüz. Gece de bi konu okudum. 8.haftada kusmalara dayanamayıp kürtaj yaptırdım 35 gün geçti üstünden testler pozitif sizce hamile olabilirmiyim diyor. İnşallah hamile değilsindir de senelerce evlat hasreti çekersin de anlarsın senin o canına kıydığın için millet herşeyini verir dedim. Rabbim benim sabrımı mı sınıyor nedir. Senin için demiycem ama. Yeni hamile kalmışsın psikolojini hemen toparla . 20 sene çocuk hasretiyle hergün gözyaşı dökenler var yat kalk şükret çocuğun olmazken Rabbin sana ne büyük mucize vermiş diye.

Kızlar merhaba gece yatakta sağdan Sola döndüm ani mi degilmi bilmiyorum bir An kasigim acıdı ufak bir ağrı girdi geçti şimdi de uyandım göğüs hassasiyetim geçmiş birsey mi olmuştur acaba bebeğe ani hareket mi ettim acaba kurup duruyorum kafamda çok korktum daha önce kaybım var o yüzden fazla mı stresliyim bilemiyorum

Merhaba canım. Bişey olmuş mu olmamış mı bilemem. Ama bişey olsaydı eğer kanaman düşük yapman gerekirdi. Onlar olmadan da bişeyler ters gidebiliyor evet bizzat yaşadım. 1ay gelişimini durdurmuş bebeği gezdirdim karnımda. Ama tüm belirtiler duruyordu. Kürtaj olduğum gün göğüslerim balon gibi söndü.

Alerjin varmı birşeye. Doktorunu ara durumu anlat. Alerjik kaşıntı bazen iyi olmayabiliyor.

Yan etkilerine bakmak lazım. Alerji yaptıysa

Ya ilk öğrendiğimde ben de karışık şeyler hissettim...bi dakka ya ben şu an bebek istiyor muydum...eyvah hayatim kisitlanacak...vs... diye ..ama konuştuğum bir kaç kişi beklemediğin anda öğrenince karışık duygular yaşarsın demişti...zamanla bende fikre alıştım. Hatta bir terslik olmasin falan diye dikkat etmeye basliyorsub zamanla...mutlu oluyorsun..Seni anlıyorum. Merak etme. Endişe de etme.

Bende de bacak ağrısı çok fazla özellikle alt bacak ve ayakbileklerim inanılmaz ağrıyor sabaha kadar nereye koyacağımi bilemiyorum 🤦🏻‍♀️ Birde bu akşam gaz yapan nakliyatlardan tüketmiştim onunda etkisiyle gaz sancısı da eslik etti çok fena
Canım gaz yapan yiyeceklere dikkat et çok sancı yapar biliyorum. Bacak Ağrısı bende de oluyor o şu ara ödeme bağladım ben

X