• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım denedim az sık da yedim o daha mahvetti midem boşken aslında o kadar rahatım ki hele sıvı alayım iyice bulandırıyor çok çiğnemeye çalışıyorum ama o da nafile kraker leblebi elma ayva hepsini denedim 😔

Sabretmek ten başka çare kalmıyor ama anladım kadarıyla uykusuzlukta çok etkiliyor sabah okdr çok uykum vardiki kusmaktan anam ağladı eve attım kendimi hala bıraksalar uyurum

Evet erken hissediliyor ikinci çocuklar zaten aynı yerde seğirme hareketleriyle başlıyor sonra kelebeğin kanat çırpması gibi hisler geliyor oğlumu gerçekten çok erken hissetmiştim,bağırsak hareketleride olabilir tabi ama devamlıda olursa bebişte olabilir💙
valla ben hissediyorum ya :):) pıt pıt pıt seyirme şeklinde

Geçmiş olsun canım sen baya susuz felan kaldım anlaşılan benim eskiye göre azaldı bende kötüydüm bugün saat 10a doğru eve geldim kendimi yatağa attım şimdi uyandım zor valla şu dönemleri bi atlatsak
Sağol canım aynen su bile içemiyorum birde idrar yollarında enfeksiyon vardı bulantıdan dolayı ilaçları kullanamadım şuan daha da artmış doktor mecburen yatacaksın dedi yoksa geçmez daha kötü olurmuşum enfeksiyon da mide bulantısı yapıyomuş 😞

Sağol canım aynen su bile içemiyorum birde idrar yollarında enfeksiyon vardı bulantıdan dolayı ilaçları kullanamadım şuan daha da artmış doktor mecburen yatacaksın dedi yoksa geçmez daha kötü olurmuşum enfeksiyon da mide bulantısı yapıyomuş 😞
Cnm cok gecmis olsun

Geçmiş olsun☹

Merhaba biz geldikkk🐣çok şükür meleğimde hiç bir sıkıntı yokmuş doktor herşeyin yolunda gittiğini söyledi,ben çok endişeliyim dedim boşuna stres yapıyorsun sıkıntı yok ki dedi epey rahatlattı,prilam verdi zorla ilaç vermek istemiyorum dedi,serum taktık su içemediğim için ayrıca sebze ve bir çok şeyi yiyemediğim için Forever daily diye bi vitamin ve mineral verdi,ilişki yine önermiyorum dedi 1ay sonra kontrole çağırdı,progestanı leke olursa kullan dedi ve 3cm kisti öylece duruyormuş ama bebekle alkası yok dedi😊

S seymayaz geçmiş olsun kuzum bende su içerken zorlanıyorum bu ara sık sık serum taktırıyorum o sebepten

Merhaba biz geldikkk🐣çok şükür meleğimde hiç bir sıkıntı yokmuş doktor herşeyin yolunda gittiğini söyledi,ben çok endişeliyim dedim boşuna stres yapıyorsun sıkıntı yok ki dedi epey rahatlattı,prilam verdi zorla ilaç vermek istemiyorum dedi,serum taktık su içemediğim için ayrıca sebze ve bir çok şeyi yiyemediğim için Forever daily diye bi vitamin ve mineral verdi,ilişki yine önermiyorum dedi 1ay sonra kontrole çağırdı,progestanı leke olursa kullan dedi ve 3cm kisti öylece duruyormuş ama bebekle alkası yok dedi😊
Banada ilkimde onu vermişti canım, bunda daha bişey vermedi. Forever daily içmiştim , 16 . Haftadan sonrada foreverın arctic sea balık yağınıda yazmıştı. Bana iyi gelmişti. Kızımın gelişimi çok iyiydi .

Banada ilkimde onu vermişti canım, bunda daha bişey vermedi. Forever daily içmiştim , 16 . Haftadan sonrada foreverın arctic sea balık yağınıda yazmıştı. Bana iyi gelmişti. Kızımın gelişimi çok iyiydi .
İyi bi vitamin sanırsam araştırdım bayaca bitkisel özlü zaten,bu arada muayene ücreti 150 olmuş😁doğumlar ne alemde acaba

78D5ED8F-0974-4FE9-9CAE-D7386D82B778.webp

benim miniğim kızlar😻bacaklarla bisiklet çeviriyodu resmen yukarı aşağı hareketliydi çok🐣4cm olmuşuz🤩

Aaa unutmuşum bende cinsiyet tahmini isterim🥰

Aaaa 150 mi 😂 Hayırlı olsun o zaman 31 ocakta 115 vermiştim. Şubat zamlı başladı heralde.
Muayene ücretim 82 tl iken 3 yıl önce 2000 e doğum yapmıştım😂 Şimdi muayene 2 katı ise doğumda 4000 ise fotografı süsü fln gene 6 7 bin bulur heralde. Konuşmak lazım ücretleri🤣🤣😂

Back
X