• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar ya bu karnım ve cevresi doğumdan sonra normal tenime göre çok daha koyu oldu rengi sanki kirlenmiş gibi duruyor, bir de bu son aylarda oluşan dikey çizgi ne zaman gider veya gider mi ? Bişi yapmak gerekir mi jsndjdj bol kopukle deli gibi kese atasim var ama köpük aşşa akar dikislere diye henüz köpükle kese yapma cesareti bulamadim kendimde sjxhjsjdjd saçımı da öne egilip yikayip durulayip öyle duşa devam ediyorum. Tecrübeli analar her türlü fikre açığım HELP

Kızlar ya bu karnım ve cevresi doğumdan sonra normal tenime göre çok daha koyu oldu rengi sanki kirlenmiş gibi duruyor, bir de bu son aylarda oluşan dikey çizgi ne zaman gider veya gider mi ? Bişi yapmak gerekir mi jsndjdj bol kopukle deli gibi kese atasim var ama köpük aşşa akar dikislere diye henüz köpükle kese yapma cesareti bulamadim kendimde sjxhjsjdjd saçımı da öne egilip yikayip durulayip öyle duşa devam ediyorum. Tecrübeli analar her türlü fikre açığım HELP
Biraz daha bekle zaman ver kendine gitgide açılıyor ama ben bir vakit sonra kese yapmıştım 🙄elinle bile hafif bastırınca çıkıyor diyebilirim

Biraz daha bekle zaman ver kendine gitgide açılıyor ama ben bir vakit sonra kese yapmıştım 🙄elinle bile hafif bastırınca çıkıyor diyebilirim
Ay oha gerçekten kir mi bu acaba dnxndnxnnd biri ağda yapınca çıktı şaşkınım yazmış başka yerde öyle bir şey miymiş yani 🥹🥹 gerçi deri yenileniyor çıkması çok mantıklı geldi suan ☺️ kese için ne kadar beklemem lazım acaba dikişlere inerse yakar mı diye bekliyorum işte 🥹🥹

Benim bebek bugün hiç durmadı sürekli arandı meme istedi ve ağladı ablam yanında refakatçi git şöyle hemşireye dedi söylesem de ne yapacaklar dedim gittim dedim gerizekalı diyor ki çocuk doktoruna söyleseydin diyor sabah yoktu öyle bişey dedim ee ne yapmamı bekliyorsun diyor dedim bı şekerine bak aç.mi gel bı sutume bak geliyor mu Allah'ım sabır ya cidden sabır

Yaa ben iyi olmaya çalışıyorum pozitif olmaya çalışıyorum ama valla sinirlerim bozuluyor artık eşime çocuğun bezini kontrol et dedim defalarca etmedi kaka çiş heryere taşmış
Akşam yemeğini yedir dedim savsakladı meyvesini yedir uykusu geldi dedim bunalrı 100 bin kere demişimdir yine aynı şey uykusu geliyor yatıralım bizde yatıcaz dedim herkes benim odamda kimse umursamadı saat oldu dokuz tutturdu ben dışarı çıkıp tatlı alayım çıktı geri gelmedi çocuk aç kaldı sürünğyor yerde uykusu gelmiş ben uyumadım iki gğn oldu zaten ağrılarımda var çok kötü daha çıldırdım valla şimdide beni haksız buluyorlar abartıyorsun diye
Ben de 10 gündür cok kötüydüm. Ilgilenen olmadi dogru duzgun benimle. Gündüzleri yemek bile getirmediler oruc olduklari icin beni de öyle gördüler. Cok ağladım vs sütüm ondan artmıyor belki de.
Acilde bakiliyor mu bilmiyorum 🙂↕️ belki bir fikir olur diye söyleyeyim, bizim3. Günü muayenede sarılık 13 falandı herhalde iki gün sonra tekrar gittik 11 e düşmüştü, yani muayeneye gitmeden önce boy kilo ölçülen yerde hemşireler ölçüyor sarılığı kulaktan sanırım. Acilde acil bir durumsa bakarlar diye düşünüyorum. Çok mu sarı yoksa hafif yüzünde olacak şekilde mi. Böyle ise bizim de yüzüne yayılmıştı hafiften tek gözde yoktu yani, doktor da ilk muayenede meme + 60cc civari mama şeklinde gidin demişti ama süt artınca mamayı kesmiştim çünkü uyandiramiyordum mamadan sonra. En fazla iki kefe mama verdik O da tamam o zaman böyle devam et nasıl gidiyorsan azaliyor sarılığı demişti. 10. Günde kac cc istenir bilemedim. Randevu varsa pztesini bekleyebilir bence doyuruyorsaniz da sıkıntı olmaz pztesiye kadar. Bi de gozlerindeyse hafif zaten daha çok ilerlememis siz bol bol besleyin, kusuyorsa ya refludur ya da zaten bu bebelerin mide küçük fazla aldıklarını kusuyorlar genelde. Gazını her mama veya memeden sonra mutlaka çıkarıyorum cikarmadan yerine bırakınca kusuyor direkt, Kirli bez sayısı da güzelse doyuyodur zaten. Strese girmeyin 🌸
Gözlerinde ve yüzünde var vücuduna tam bakamadim. Cok yogun degil gibi sanki. Ama gözlerindeki belirgin. 60 cc asla icmemistir. Zaten 30da uyuyakalıyor. Bi de en az 30 dakika gecmeden sarsarsan gaz cikarsam falan hemen kusuyor. Bu yüzden beklemem gerekiyor epey kusmamasi icin. Epey süredir uyuyo mesela sabaha karsi basliyor aglamaya asla durmuyor. Pazartesi randevu var eğer yarin cok huzursuz olmazsa ertesi günü bekleyeyim. Doyuramama hissi cok kötüymüs. Memede uyuyo mama icerken uyuyo memede hemen uyudugu icin sagip veriyorum onda da sona dogru uyuyo. Sütüm cok gelmedigi icin cok vicdan azabım var ondan telaşım sanırım. 😢 teşekkürler tecrübeni paylastigin icin 🥰

Son düzenleme:
Bu gece bizde uyumadık hep ağlayıp emmek istedi birde doğdu doğalı 4-5 kere kaka yaptı sürekli alttan gaz çıkarıyor normalmi acaba bu kadae gaz anlayamadım
Normal sürekli alttan gaz çıkarıyor bizimki de emzirirken ağızdan bile çıkarıyor. Kaç kere tıkanfı o yüzden hem emmeyr çalışıp hem gaz çıksrdığı için. Aklım gidiyor resmen

Ay oha gerçekten kir mi bu acaba dnxndnxnnd biri ağda yapınca çıktı şaşkınım yazmış başka yerde öyle bir şey miymiş yani 🥹🥹 gerçi deri yenileniyor çıkması çok mantıklı geldi suan ☺️ kese için ne kadar beklemem lazım acaba dikişlere inerse yakar mı diye bekliyorum işte 🥹🥹
Bence dikislerinde ağır zor süreç atlatiyorsun sabrın geldiği kadar bekle sonra daha büyük sıkıntı çıkmasın insan rahatsız oluyor doğum sonrası ama sıkıntı cekmenden de önemli değil 😥 ben ne kadar dayandım hiç hatırlamıyorum ama dikislerimden dolayı karnıma bir miktar güç kullanabildiğim zamana kadar beklemisimdir 😀

Bende bir anormallik var sanırım. Sezaryen olalı 6. Gün olacak bugün. İdrar yaparken aşırı derecede kasıklarımda yanma oluyor. İlk uyandığımda da tuvalete sıkışmışsam yürüyemiyorum kaşık ağrısından. Kızlar bu normal mi çok kötüyüm psikolojik olarak. Göbek çevreme dokununca ağrıyor. 1 hafta olacak ama hala ilk kalktığımda yürüyemiyorum

Mart anneleri ben Nisan ayında doğum yapıcam nasipse 33 hafta 1 günlük şuan geçen hafta Dr gittiğimde herşey normal dedi Dr doğum pozisyonunda şimdilik dedi ama rahime bıçak gibi bı acı giriyo sanki cisim varmış gibi lavobaya gidiyorum ama bir iki damla ancak geçen hafta fitil kullandım kaşıntı falan yok adet sancısı gibi ağrıyla uyandım 3. Hamileliğim ama öbürlerinde hiç böyle olmamıştım en son 11 sene önce doğum yaptım bu şekil olan varmiydi korkuyorum erken falan doğar diye

2190 doğduk canım minik bı kuş gibi bizim oğlan inatçı emmiyo yani emme refleksi yok beslenmede sorun yaşadık kilo kaybı ve sarilik olmaması için ve emme refleksi için küveze aldılar bestlak damla önerdiler ise yaradığıni düşünüyorum inşallah bol sütlerimiz olsun ❣️
Canım Benımkıde 2450 doğdu. 2 haftadır küvezde. 35+2 de doğdu.
Şu an 2250 kilosu. Emzirmeye başladım dün. Beslenmelere katıldım. 3 kez çok zorlandık. 4. De baya baya alıştı. Silikon uç kullanıyorum daha rahat alıyor. İnşalllah bir aksilik çıkmazsa yarın kavuşuyoruz evımde olcak miniğim😍

Back
X