Acilde bakiliyor mu bilmiyorum

belki bir fikir olur diye söyleyeyim, bizim3. Günü muayenede sarılık 13 falandı herhalde iki gün sonra tekrar gittik 11 e düşmüştü, yani muayeneye gitmeden önce boy kilo ölçülen yerde hemşireler ölçüyor sarılığı kulaktan sanırım. Acilde acil bir durumsa bakarlar diye düşünüyorum. Çok mu sarı yoksa hafif yüzünde olacak şekilde mi. Böyle ise bizim de yüzüne yayılmıştı hafiften tek gözde yoktu yani, doktor da ilk muayenede meme + 60cc civari mama şeklinde gidin demişti ama süt artınca mamayı kesmiştim çünkü uyandiramiyordum mamadan sonra. En fazla iki kefe mama verdik O da tamam o zaman böyle devam et nasıl gidiyorsan azaliyor sarılığı demişti. 10. Günde kac cc istenir bilemedim. Randevu varsa pztesini bekleyebilir bence doyuruyorsaniz da sıkıntı olmaz pztesiye kadar. Bi de gozlerindeyse hafif zaten daha çok ilerlememis siz bol bol besleyin, kusuyorsa ya refludur ya da zaten bu bebelerin mide küçük fazla aldıklarını kusuyorlar genelde. Gazını her mama veya memeden sonra mutlaka çıkarıyorum cikarmadan yerine bırakınca kusuyor direkt, Kirli bez sayısı da güzelse doyuyodur zaten. Strese girmeyin