• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kızlar siz emzirme örtüsüyle emzirebiliyomusunuz bizimkinin elleri hiç durmuyo ya sütyenimi ya sacımı ya kıyafetimi ya örtüyü ya elimi sürekli tutuyo cekiyo itiyo
Doğduğundan beri yapamadık hiç 😂 örtüyü örtünce başladı ağlamaya, hiç kullanamadım. Şimdi de etrafı izlemekten emmiyor dışarda hiç 🥲

İçeriği böyle canım. Bugün de püşirmiştim biraz hasta diye oğlum. Normal tuzsuz tarhana gibi ben beğendim
Aaa çok güzelmiş. Teşekkür ederim canım 😍🙏🏻
Doktorumuz irmikiktir pirinç unudur o tarz şeyler önermedi mesela çorba yaparken içine nohut kat ya da kıyma kat dedi kuzu kıyması muhallebiye falan çok kaçma çok katık olmasın dedi ama ne yapsam kızlar
Pirinç unu ben de kullanmayacağım ama irmikli ilgili bişey söylemedi doktorumuz. Şimdilik ben de sadece sıkıntı olmayan meyve sebzeleri karıştırıyorum sadece, ilerleyen zamanda daha karışımlı tarifleri yapacağım.
Ayyy resmen ben tutturmuşum gibi sevindim 😂 iki deneme de ben yapmıştım olmamıştı. Şimdi senin yaptığın gibi deneyeceğim bir de 😍

Aaa çok güzelmiş. Teşekkür ederim canım 😍🙏🏻

Pirinç unu ben de kullanmayacağım ama irmikli ilgili bişey söylemedi doktorumuz. Şimdilik ben de sadece sıkıntı olmayan meyve sebzeleri karıştırıyorum sadece, ilerleyen zamanda daha karışımlı tarifleri yapacağım.

Ayyy resmen ben tutturmuşum gibi sevindim 😂 iki deneme de ben yapmıştım olmamıştı. Şimdi senin yaptığın gibi deneyeceğim bir de 😍
Ben 4 5 kere denedim ya çok sinir olmuştum artık neyse ki tutturdum😄

Biz öyle büyümüşüz çevremde de çok kullanan insan var hiçbirinde bişey görmedim benim araştırmam göre bu dediğin şeyler sürekli yürüteçin üstünde durursa meydana gelecek şeyler ayrıca yürüteçin kullanma kılavuzunda bile 20 dk yı geçmeyin yazıyor bebek sağlığı için düzgün kullandıktan sonra birşey olacağını sanmıyorum ileriki zamanlarda yürüme arkadaşı da alıcam her ikisini de kullanmayı düşünüyorum. E bebeğe gitmiştik gezerken eşimle çok beğendik neden almıyoruz dedik aldık aniden oldu yani zaten şuanda daha yapamıyor sadece oyuncaklarıyla oynuyor şimdilik 5 er dk koyuyorum üstüne
Aynısından ben de aldım başta üzerinde bile duramıyordu günde en fazla 10 dakika koyuyorum şu an 3 hafta falan oldu alalı önce geri geri gitmeye başladı şimdi az da olsa düz ilerliyor ve başta parmak ucunda basarken artık tam basmaya da başladı. Ayrıca oturtmak için kaldırdığımda artık ayağa da kalkmak istiyor

Kuşum diş ağrısı birden olmuyo çok uzun sürüyo hatta ben buraya şey yazmıştım orta kulak enf falan olmasın doktora götüreyim. Dişmiş meğer 🥹
Siz çıkarttınız galiba dimi ya son 2 haftadır böyle burnumdan geliyor ya ne bileyim doktorlar da diş değil deyince ay hayırlısıyla Bi çıkarsa o da rahatlasa bende rahatlasam 😭

Ağlıyor çok huzursuzlanıyor biberonu görünce hemen heyecanlanıyor
Emzik tutuyor mu emzikle biraz idare etsen yavaş yavaş mama ölçeğini ve saat aralığını uzatmayı denesen açıkçası bizim de çok ağlıyordu ben 10 dk uzata uzata bu hala getirebildim Alışana kadar baya uğraştım açıkçası kucağımda gezdirdim oynattım evi turladım camdan baktık pek kolay olmadı 🥲

Havalar sıcakladı ya bu aralar şaşırdıl napçagımızı 1 tog uyku tulumu giydiriyorum terliyor 23 24 derece oluyor ev doğalgazo kapattığımız halde yaaa zıbınsız giydirdim bu akşam inşallah terlemez siz uyku tulumuna devammı

Kızlar bu kakanın siyah gibi yeşil gibi renkte olması neden oluyordu. Muz yedigimiz gün olmuştu demiri ve muzu vermedim 2. Gun gecmişti. Bu gun ceviz yedirdim yogurtla birlikte sabah. Demiri farklı damla ama fazlamı verdim emin değilim. Hangisi yapmıs olabilir. Bu arada 4 kere falan kaka yaptı hepsi normaldei. 2-3 tanesi cevizden sonra yaptı hatta. Akşam yemeginde yogurt yedirdim sade ondan sonraki kaka boyle oldu

Biz öyle büyümüşüz çevremde de çok kullanan insan var hiçbirinde bişey görmedim benim araştırmam göre bu dediğin şeyler sürekli yürüteçin üstünde durursa meydana gelecek şeyler ayrıca yürüteçin kullanma kılavuzunda bile 20 dk yı geçmeyin yazıyor bebek sağlığı için düzgün kullandıktan sonra birşey olacağını sanmıyorum ileriki zamanlarda yürüme arkadaşı da alıcam her ikisini de kullanmayı düşünüyorum. E bebeğe gitmiştik gezerken eşimle çok beğendik neden almıyoruz dedik aldık aniden oldu yani zaten şuanda daha yapamıyor sadece oyuncaklarıyla oynuyor şimdilik 5 er dk koyuyorum üstüne
Bence zaten çok çok kötü bir şey olsa satamazlardi 🤔 fiziksel gelişiminde de bir sorun yaratmıyor demek kj

ben hiç kullanamadım ya saldım artık kfjdkd kadınların yanında zaten açıyorum direkt. dışarıda emzirmek zorundaysam emzirme odası buluyorum. zaten gideceğim yerleri ona göre seçiyorum 😬 benim bebek biraz hafakanlı. başı örtülünce falan bas bas bağırıyor
Cucuthecatt Cucuthecatt A adenliya ben önceden enseyi disarda emziirrdim kimde umrumda olmaz demiştim ama beyefendi disarda emmek istemiyor :D onu umursamak durumunda kaldım. Göremiyor mu memeyi? Anlamadım. Evde sereserpeyiz belki de ondan

Emzik tutuyor mu emzikle biraz idare etsen yavaş yavaş mama ölçeğini ve saat aralığını uzatmayı denesen açıkçası bizim de çok ağlıyordu ben 10 dk uzata uzata bu hala getirebildim Alışana kadar baya uğraştım açıkçası kucağımda gezdirdim oynattım evi turladım camdan baktık pek kolay olmadı 🥲
Tamam denicem teşekkür ederi 🤗

Cucuthecatt Cucuthecatt A adenliya ben önceden enseyi disarda emziirrdim kimde umrumda olmaz demiştim ama beyefendi disarda emmek istemiyor :D onu umursamak durumunda kaldım. Göremiyor mu memeyi? Anlamadım. Evde sereserpeyiz belki de ondan
bazı bebekler sessizlikte emmeyi tercih ediyor galiba. bizimki de emerken ben konuşunca ya da yanımızda biri olunca falan tepki gösteriyor :/

kucuksusam kucuksusam bizimde uykular nanay ki çok iyiydi şok içindeyim ve napilir bilmiyorum :'(
9'da uyutmaya başladım 11 buçuğa doğru ancak uyudu şaka gibi. arada pes edip oyun oynattım falan. oyun oynarken ok ama pış pış dediğimi duyunca çığlıklar atıyor 😳 uyumaya direnç gösteriyor nedense

bazı bebekler sessizlikte emmeyi tercih ediyor galiba. bizimki de emerken ben konuşunca ya da yanımızda biri olunca falan tepki gösteriyor :/
Ay evet galiba artık dışarıyı çok merak ediyorlar.
9'da uyutmaya başladım 11 buçuğa doğru ancak uyudu şaka gibi. arada pes edip oyun oynattım falan. oyun oynarken ok ama pış pış dediğimi duyunca çığlıklar atıyor 😳 uyumaya direnç gösteriyor nedense
Bizimki de yatağa koyunca ağlıyor krizli. Yataktan kaldırınca susuyor, gülüyor. Ama gözünden de uyku akıyor. Mizil Mizil etrafı izlemekle uyku arasında dolaşıyor.

Back
X