2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
merhaba kızlar ikili testi yaptırdım çok şükür detaylıda bişey çıkmadı kanda da çıkmaz dedi doktor
ama allah yardım etsin herkese 570 tl para aldılar.sgk geçmiyordu doktorda .
rabbim herkese sağlık sıhhat versin.. bebeklerimizi alalım da sağ sağlam kucağımızda inş.

cinsiyet te kız :) ay herseye zor, şimdide isim bulamıyoruz , bakalım onuda rabbm neylerse güzel eyler inşallah.
yine kontrole gideceğim 2 can sigortası yaptıracağım ben de doğum ücretleri almış başını gitmiş.

rabbim kolaylık versin ...

S seymayaz geçmiş olsun kuzum bende su içerken zorlanıyorum bu ara sık sık serum taktırıyorum o sebepten
Sağol canım sana da geçmiş olsun yani mecburuz susuz vitaminsiz kalmaktan iyidir dünden beridir serum takıyorlar onun sayesinde kahvaltımı da yaptım öğle yemeğimi yedim meyvemi yedim çok şükür şuan rahatım biraz

Merhaba kızlar,

Ay anam yok azda yesem çokta yesem bende safra olayı bitmiyor. Tek iyi tarafı sarayı atınca bir süre rahatlama.. Ama kusmaktan nefret eder hale geldim. İlk hamileliğimde bir kere bile kusmaya ben guguklu saat gibiyim. İlaçta kar etmeyecek sanırım

Aynen daha çok mide bulantısı yapıyor inşallah çabucak geçer canim

Oh maşallah bebisine ❤

Maşallah Ben kız diyorum
Ben erkek hissettim
bebişin erkek canım :)
B

ana erkek gibi geldi canım kaç haftalık oldu
Bakalım kız mı erkek mi yolum uzun doğumda öğrenicem tahminleri kenara yazarım bakalım tutacak mıçocuklar kız istiyolar ama eşimle benim cinsiyetle işimiz yok doğuma kadaray sağlıklı olsunlar ya

Amin,kız bebiş ay maşllhisim için zamanımız var düşünürüz uzun uzun

Bakalım kız mı erkek mi yolum uzun doğumda öğrenicem tahminleri kenara yazarım bakalım tutacak mıçocuklar kız istiyolar ama eşimle benim cinsiyetle işimiz yok doğuma kadaray sağlıklı olsunlar ya
neeeeeeeee doğuma kadar ogrenmeyecekmisiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…