• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Öneriniz oldukça mantıklı aslında. Oldukça iyi bir kaç doktor tavsiyesi almıştım özel hastanelerde, yakınlarımdan referansla. Ama birinin yeni doğanı hakkında bir kaç şey duydum orayı istemiyorum, diğeri 15 binleri buluyor ve açıkçası bana oldukça gereksiz geldi.

Elbette buraya da mecbur değilim, ama ablamın orada yanımda olması beni rahatlatıyor sanırım. Of zor işlermiş ya :KK43:

Tahmin için de teşekkürler, erkekten gidiyor tahminler :)
Hangı hastanelerden aldın o fıyatı bende ankaradayım

B blossom- . Seninle doğumlar yakın iki gebelik arasında tetenoz aşısı için seni bilgilendirdiler mi ? Ben 2 doz olmuştum 2017 de. Şimdi 17. Haftafa gel dedi sağlık ocağı 2 dozun 1-3 yıl koruması oluyormuş sanırım. Normalde 20 ve 24 de sanırım aşı olmuştuk. Ben anlamadım bu aşı işindende keşke 5 leseymişim en başında.

Hangı hastanelerden aldın o fıyatı bende ankaradayım

Acıbadem Eskişehir, muayenesi şusu busu net olmasa da işte 10-15 arasını buluyordu. En son güncellenmemişti fiyatları, yakın zamanda da bir daha sormadım ondan 15'e yuvarladım ben :D

Kız hısseettım:)
6 yaşında bir kızım var Allah eksikliğini göstermesin. Babamız erkek diyor ama bende nedense kız diyorum içimden. Sağlıklı olmaları ilk öncelik tabiki ama sanırım kız çocuklarını daha çok seviyorum bıdı bıdı konuşmaları falan kendilerini sevdirmeyi biliyorlar. Allah herkese ilk başta sağlıklı sıhhatli evlatlar sonrasında gönlündekini versin inşallah😌

Bu arada ben Gebze medical park'a gidiyorum. Doğumla ilgili fiyat alayım dedim. Normalde sezeryan da 3.500 dedi şuan ama 6 ayda bir fiyat güncelleniyormuş. 250tl-500tl arası birşey geliyormuş ki ilk doğumu mu orda yaptım normal epidural oldu 1500 TL Di.. Herşeyi geçtim artık normal doğumlar sanırım sezeryan dan daha pahalı olacak 🤔

Bu arada ben Gebze medical park'a gidiyorum. Doğumla ilgili fiyat alayım dedim. Normalde sezeryan da 3.500 dedi şuan ama 6 ayda bir fiyat güncelleniyormuş. 250tl-500tl arası birşey geliyormuş ki ilk doğumu mu orda yaptım normal epidural oldu 1500 TL Di.. Herşeyi geçtim artık normal doğumlar sanırım sezeryan dan daha pahalı olacak 🤔

Nereye gidecek bu fiyat politikası belli değil. Doğurmak lükse dönüyor 😑 zaten bi aile için ek masraf demek gebelik, bi bebeğin bakımı

Çok haklısınız, bir de şu güncelleme işi yok mu. Sen bir fiyatı öngörüp gidiyorsun hoop o da değişiyor.

Şu ülkede evleneni, doğuranı kim nereden kazıklasam derdinde.

Nereye gidecek bu fiyat politikası belli değil. Doğurmak lükse dönüyor 😑 zaten bi aile için ek masraf demek gebelik, bi bebeğin bakımı
Evt biz bu yüzden 2.çocuk olayına geç kaldık diyebilirim. Ama 14 senelik işimden haklarımız alıp çıkmam bir vesile oldu Allaha nasip etti. Biz kendimizden çok kızımız için kardeş yoldaş olsun diye karar verdik. Allah mahçup etmesin inşallah.

Merhaba kızlar,
Benimde bugün kontrolüm vardı. Çok şükür herşey yolunda 4 cm olmuş tosbağa zıp zıp zıplıyordu😁midemdeki sorun işin gaviscon yazdı. Ağıza acı su gelince istemsiz olarak kusuyordum.Hamilelik reflüsü dedi birde sık ve az yemek gerekliymiş ama hala yemek tiksintisi geçmedi ki😜ilaçtan umutluyum 1 defa içtim şuanda kusmadım inşallahta olmaz. Haftaya perşembe ikili testi var bakalım tosbağayı tekrar görecez belki Detaylı da cinsiyet tahmin edebilirim dedi.
Birde bu arada birsürü test yapıldı. Kan ve idrar anti hcv, hıv 1/2,hbsag,açlık şekeri VS.. Sizlerde yapıldı mı? Delik deşik oldum anasını satimm..

6-7 tüp kadarcık 🙈 yarında sağlık ocağına gideceğim 2-3 ay da bir onlarda bakıyor kan tahlili

Kızlar benim kanım çok düşük 9 😔 gebeliğin başında kan ilacına başladım ama mide bulantısından dolayı geçince içersin dedi doktor ama bu ara çok kafama takıyorum baş dönmesi nefes darlığı yapıyor bulantılar bile kan eksikliğinden olurmuş.. bazen diyorum ki gebelikte kan veriyolarsa kan alsam yoruyor beni çünkü

Çok haklısınız, bir de şu güncelleme işi yok mu. Sen bir fiyatı öngörüp gidiyorsun hoop o da değişiyor.

Şu ülkede evleneni, doğuranı kim nereden kazıklasam derdinde.
Öyle birşey ki bu normal doğum fiyatı epidural hariç birde onun 650 TL ücreti varmış.. Hadi diğeri ameliyat diyorsun aleti edavatı amenna.. Yahu zaten normal doğumu çoğu orta derece özel hastaneler ebelere hemen hemen devrediyor. Son anında gelip doktor devralıyor. Normal doğumların bu kadar faiş fiyat olmasını nedense anlamıyorum.

Acıbadem Eskişehir, muayenesi şusu busu net olmasa da işte 10-15 arasını buluyordu. En son güncellenmemişti fiyatları, yakın zamanda da bir daha sormadım ondan 15'e yuvarladım ben :KK70:
Ben memorıala gıdıyorum canım cok memnunum orada A sınıfı bı bak ıstersen

B blossom- . Seninle doğumlar yakın iki gebelik arasında tetenoz aşısı için seni bilgilendirdiler mi ? Ben 2 doz olmuştum 2017 de. Şimdi 17. Haftafa gel dedi sağlık ocağı 2 dozun 1-3 yıl koruması oluyormuş sanırım. Normalde 20 ve 24 de sanırım aşı olmuştuk. Ben anlamadım bu aşı işindende keşke 5 leseymişim en başında.
Canim daha kimse aramadı beni saglik ocagindan ama ordaki ebemiz yakın arkadasim yarin ona gidicem sorarim ikimiz icinde nasil yapcagimizla ilgili 😘 ama evet keske zamaninda tamamlatsaymisiz iyi olurdu

6 yaşında bir kızım var Allah eksikliğini göstermesin. Babamız erkek diyor ama bende nedense kız diyorum içimden. Sağlıklı olmaları ilk öncelik tabiki ama sanırım kız çocuklarını daha çok seviyorum bıdı bıdı konuşmaları falan kendilerini sevdirmeyi biliyorlar. Allah herkese ilk başta sağlıklı sıhhatli evlatlar sonrasında gönlündekini versin inşallah😌
Bendee ve ılk bebegım olucak oyuzden Allahım saglıklısını nasıp etsın ama ıcımden ıstedıgım bır tık fazla kız:)

Öyle birşey ki bu normal doğum fiyatı epidural hariç birde onun 650 TL ücreti varmış.. Hadi diğeri ameliyat diyorsun aleti edavatı amenna.. Yahu zaten normal doğumu çoğu orta derece özel hastaneler ebelere hemen hemen devrediyor. Son anında gelip doktor devralıyor. Normal doğumların bu kadar faiş fiyat olmasını nedense anlamıyorum.

Eskiden sezeryana almak daha kolaydı şimdi insanlar normale yöneldi, sorgulama var, devlet normale destek veriyor. Bu da normalin fiyatını artırdı. Birde sezeryan sonrası normal doğum var o hepsini solladı 😑 tarz talep olayını keşke sağlık gibi bi alanda yapmasalar ama çıkar dünyası

Back
X