- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
Ben o hastanede dogdum:) cınsıyet erkek bence:)Kızlar selam,şimdi doktordan geldik, biz de buradayızz :))
Adete göre tam 12 haftaydı, 11+5 çıktı ultrasonda. 2li için kan verdik, ölçümlere bakıp her şey yolunda dedi doktor. Aç karna gittim ama döne döne bir hal oldu, kıpır kıpırdı hep :)
Folik asite devam edip etmeyeceğimi söylemedi, ben de sormayı unuttum.
Bu arada tıp fakültesine gidiyorum, doktor ablamla aynı ekipte ve ablam çok iyi doktordur diye güvence verdi bana. Ama adamda selam sabah yok, donuk bir insan yani pek ısınamadım gibi. Klasik devlet hastanesi doktoru tipinde sanırım. Ablamla da baya yakınlar halbuki.
Sizce bu sebepten doktor değişir mi :/ ? Sonuçta bi derdim şikayetim de yok adam napsın diyorum.
Bir de ne diyeceğim değiştirsem, arada ablam var. Bir garip haldeyim.
Neyse ben fotoğrafı koyayım en iyisi :) acaba cinsiyet tahmini olur mu :) ?
Eki Görüntüle 2584891
Doktorunu seçme kararın sana ait olmalı canım. Yanında rahat hissetmiyorsan değiştirebilirsin. Ama belki bugün yoğun ya da kötü bir gün geçirmiş ondan soğuk davranmışta olabilir. Bir kere daha git bakalım aynı mı.Kızlar selam,şimdi doktordan geldik, biz de buradayızz :))
Adete göre tam 12 haftaydı, 11+5 çıktı ultrasonda. 2li için kan verdik, ölçümlere bakıp her şey yolunda dedi doktor. Aç karna gittim ama döne döne bir hal oldu, kıpır kıpırdı hep :)
Bu arada tıp fakültesine gidiyorum, doktor ablamla aynı ekipte ve ablam çok iyi doktordur diye güvence verdi bana. Ama adamda selam sabah yok, donuk bir insan yani pek ısınamadım gibi. Klasik devlet hastanesi doktoru tipinde sanırım. Ablamla da baya yakınlar halbuki.
Sizce bu sebepten doktor değişir mi :/ ? Sonuçta bi derdim şikayetim de yok adam napsın diyorum.
Eki Görüntüle 2584891
Aa a demek öyle, güzel tesadüfmüş :)Ben o hastanede dogdum:) cınsıyet erkek bence:)
İlk hamileligimde senin haftanda hissetmeye baslamistim ben canim topicte benim gibi hisseden baska arkadaslarda olmustu ama cogunluk kac hafta sonrasinda hissetmisti canimEvet ya keşke ne zaman hissedeceznasıl anlıcam acaba onun olduğunu
Benim aklımdan da öyle geçti, sabah ilk hastası olmama rağmen öyle dedim içimden. Ben de rahat bi insanımdır, evham pimpirik yoktur hiç genel anlamda da.Doktorunu seçme kararın sana ait olmalı canım. Yanında rahat hissetmiyorsan değiştirebilirsin. Ama belki bugün yoğun ya da kötü bir gün geçirmiş ondan soğuk davranmışta olabilir. Bir kere daha git bakalım aynı mı.
Bu arada bebiş bana erkek gibi geldi
Ben ole hıssettım saglıklı olsunda:)Aa a demek öyle, güzel tesadüfmüş :)
Bana da hep bir oğlum olacak ve babasına benzeyecek gibi gelirdi, ama hamilelikte sıfır hisBakalım tutacak mı :)
Benım doktorumda 1 gun soguktu anında degıstırdım:))))ıykı degıstırmısım sımdıkı operek karsılıyor:)Benim aklımdan da öyle geçti, sabah ilk hastası olmama rağmen öyle dedim içimden. Ben de rahat bi insanımdır, evham pimpirik yoktur hiç genel anlamda da.
Yerimde başkası olsa kesin kaçardı arkasına bakmadan ama ben biraz daha devam edeceğim sanırım dediğiniz gibi.
Tahmin için teşekkürler, ben hiç bir şey hissetmiyorum da :)
Yalnız gün gece 8 10 tane yan yana dizilmiş pembe yanaklı kız bebekler görmüştüm rüyamda, şimdi hatırladım :))
Bende rüyamda erkek bebeğim olduğumu görüştüm tutmamıştı kız oldu. Ama cinsiyeti öğrenmeden bikaç gün önce eşimle beyaz bir beşiği pembe tüllerle süslüyorduk eşime neden pembeyle süslüyoruz oğlumuz olacak diyordum oda böyle daha cicili süslü duruyor diyordu bu tuttu pembe tüllerle süsledik heryeri. Sanırım bazı rüyalar tutuyor bazısı tutmuyor. Rabbim gönlündekini versin inşallah.Benim aklımdan da öyle geçti, sabah ilk hastası olmama rağmen öyle dedim içimden. Ben de rahat bi insanımdır, evham pimpirik yoktur hiç genel anlamda da.
Yerimde başkası olsa kesin kaçardı arkasına bakmadan ama ben biraz daha devam edeceğim sanırım dediğiniz gibi.
Tahmin için teşekkürler, ben hiç bir şey hissetmiyorum da :)
Yalnız gün gece 8 10 tane yan yana dizilmiş pembe yanaklı kız bebekler görmüştüm rüyamda, şimdi hatırladım :))
Bence doktorun yanında rahat hissetmek önemli. Benim doktorumda sizinkine benzer. Ama benim alternatifim olmadığı için devam ediyorum. Doğumu şuanki ilde yapmayacağım için umursamıyorum. Ama doğumumu yapacak kişi olsaydı kesinlikle değiştirirdimKızlar selam,şimdi doktordan geldik, biz de buradayızz :))
Eki Görüntüle 2584891
Gözün aydın canım bebeğini görmüşssünMerhaba kızlar,
Benimde bugün kontrolüm vardı. Çok şükür herşey yolunda 4 cm olmuş tosbağa zıp zıp zıplıyordumidemdeki sorun işin gaviscon yazdı. Ağıza acı su gelince istemsiz olarak kusuyordum.Hamilelik reflüsü dedi birde sık ve az yemek gerekliymiş ama hala yemek tiksintisi geçmedi ki ilaçtan umutluyum 1 defa içtim şuanda kusmadım inşallahta olmaz. Haftaya perşembe ikili testi var bakalım tosbağayı tekrar görecez belki Detaylı da cinsiyet tahmin edebilirim dedi.
Birde bu arada birsürü test yapıldı. Kan ve idrar anti hcv, hıv 1/2,hbsag,açlık şekeri VS.. Sizlerde yapıldı mı? Delik deşik oldum anasını satimm..
Bende yaptırdım. 3 ayda bi gene yaptıracağım. Bunlara ek olarak rubelle toxo hbsg flnda yaptırdım.Merhaba kızlar,
Benimde bugün kontrolüm vardı. Çok şükür herşey yolunda 4 cm olmuş tosbağa zıp zıp zıplıyordumidemdeki sorun işin gaviscon yazdı. Ağıza acı su gelince istemsiz olarak kusuyordum.Hamilelik reflüsü dedi birde sık ve az yemek gerekliymiş ama hala yemek tiksintisi geçmedi ki ilaçtan umutluyum 1 defa içtim şuanda kusmadım inşallahta olmaz. Haftaya perşembe ikili testi var bakalım tosbağayı tekrar görecez belki Detaylı da cinsiyet tahmin edebilirim dedi.
Birde bu arada birsürü test yapıldı. Kan ve idrar anti hcv, hıv 1/2,hbsag,açlık şekeri VS.. Sizlerde yapıldı mı? Delik deşik oldum anasını satimm..
Sizin de değişik olmuş rüyalar.Bende rüyamda erkek bebeğim olduğumu görüştüm tutmamıştı kız oldu. Ama cinsiyeti öğrenmeden bikaç gün önce eşimle beyaz bir beşiği pembe tüllerle süslüyorduk eşime neden pembeyle süslüyoruz oğlumuz olacak diyordum oda böyle daha cicili süslü duruyor diyordu bu tuttu pembe tüllerle süsledik heryeri. Sanırım bazı rüyalar tutuyor bazısı tutmuyor. Rabbim gönlündekini versin inşallah.
Valla canım aslında doktorum dedi ama ben o heyecanla yaptırıverdim işteGözün aydın canım bebeğini görmüşssün
Tahliller cumartesi günü yapıldı bana da
Haftaya ikiliye gideceksen o zamanda kan alacaklar. Keşke tahlilleri haftaya alsaymış aynı anda çıkardı aradan.
Öneriniz oldukça mantıklı aslında. Oldukça iyi bir kaç doktor tavsiyesi almıştım özel hastanelerde, yakınlarımdan referansla. Ama birinin yeni doğanı hakkında bir kaç şey duydum orayı istemiyorum, diğeri 15 binleri buluyor ve açıkçası bana oldukça gereksiz geldi.Bence doktorun yanında rahat hissetmek önemli. Benim doktorumda sizinkine benzer. Ama benim alternatifim olmadığı için devam ediyorum. Doğumu şuanki ilde yapmayacağım için umursamıyorum. Ama doğumumu yapacak kişi olsaydı kesinlikle değiştirirdim
İsterseniz bi yandan başka doktor arayışına girin ve aynı anda devam edin. Hangisinde kendinizi rahat hissederseniz onunla ilerlersiniz.
Bu arada bebeğinize maşallah. Ben erkek gibi hissettim.
Bana kız gibi geldi sağlıklı olsunBuda benim tosbağam..Var mı tahmin
Saol canım cümlemizin inşallahBana kız gibi geldi sağlıklı olsun
Erkektipf doğuma gitti doktor çok şanslıyım beklicez bakalım aynen bende çok mutlu oluyorum sonra kusmalı.gune merhaba aynen gördüm erkek demiş gönlündeki neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?