• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hayırlı olsunn cinsiyetleri öğrenmişsiniz😍Darısı bizim başımıza:))
Listeye ekliyorum cinsiyetleri❤️
Sağol canım yavaş yavaş herkes öğrenir artık 😍
Bir cinsiyet haberi daha 💜
Maşallah canım gözün aydın darısı başıma😊
Sağol canım gönlüne göre sağlıklı hayırlı bir bebek olur inşallah 🙏😍
Sağlıkla gelsin inşallah ❤
Amin inşallah. Sizin de hayırlı olsun kucağımıza da almak nasip olsun 🙏😊

İnşallah 😍 oğlumda ilk kalp atışını duyunca almıştım bugün kız netleşince onun içinde aldım bakınca anısı olsun diye 😍 Sat a göre 13+1 günlük bugün 11+4 de doktor kıza benziyor demişti bugün net kız dedi 😊
Yaaa ne güzel erken öğrenmişsiniz kızlar geç belli olur diyorlardı sağsalim kucağınıza alın inşallah 😊 ay inşallah bende öğrenirim erken oğlumda 12 haftalıkken öğrendim bunu da çok merak ediyorum 🤗

A April wind sağolsun ben de ondan öğrenmiştim. Kesinlikle çok iyi oluyor. Keşke cinsiyetleri öğrenmiş olsaydık cok daha rahat alırdık😂
Keşke yaa😔
Unisex alalım diyorum da unisex zıbından başka birşey yok ki. Anca araç gereç alınabilir şu vaziyette😂
Oyun halısı, ana kucağı, beşik olabilir.
Bebek arabası, oyuncak.. bu tarz şeylere bakılabilir. Ya da banyo eşyaları.
Kendimize belki emzirme atlet-sütyeni-göğüs pedi, depend gibi ihtiyaçlar. Aslında alınacak çok şey var ya😅

İyi akşamlarrr kızlar 😊 Biz de bugün cinsiyetimizi öğrendik. Oğlumuz olacak inşallah 🙏😍 Birçok kişi de öğrenmiş hayırlı sağlıklı bebekler olsunlar inşallah. Herkesin gönlüne göre olsun 😍
Gözünüz aydın sağsalim kucağınıza alın inşallah 😊

Ben de yarın tekrar gidiyorum doktora. İkili testimiz yapılamamıştı. Bu gideceğim doktor başka belki cinsiyet söyler😌
Geçen gittiğimde cinsiyet sormayacağım diyordum ama sağlıklı olduğunu görünce tekrar cinsiyet merak etme durumum başladı. 😂

İstanbulda zeynep kamil hastanesi destekliyormuş ama o karşıda birde iyi doktora denk gelirsen. Bezmialem yarı vakıf biraz daha uygun diyorlar ama o yolda trafik çok oluyor eşim öyle bir saate denk gelse nasıl gidilecek olmaz diyor 😑 özeller de böyle. İlkinde doğum kısmını çok düşünmemiştim son anda belli olur diye ne normal ne sezeryan şqrtlamamıştım ama hamile olduğumu öğrenince içime ssvd hissi yerleşmişti o yüzden istiyordum
Sağlık olsun canım hiç olmadı sende benim gibi doktorundan planlı olması yerine sancı/su gelişi gibi şeylerle doğuma gitmek istediğini söyle. Ben doktora söyledim olumlu baktı olmaz demedi ki benim arası 16 ay olacak nasip olursa.

Keşke yaa😔
Unisex alalım diyorum da unisex zıbından başka birşey yok ki. Anca araç gereç alınabilir şu vaziyette😂
Oyun halısı, ana kucağı, beşik olabilir.
Bebek arabası, oyuncak.. bu tarz şeylere bakılabilir. Ya da banyo eşyaları.
Kendimize belki emzirme atlet-sütyeni-göğüs pedi, depend gibi ihtiyaçlar. Aslında alınacak çok şey var ya😅
Burun aspiratörü
Ateşölçer
Kamera telsiz
Bebek arabası
Anne yanı beşik
Bunları takipteyim şuanda. Fiyatları düşerse alalım diyoruz

Burun aspiratörü
Ateşölçer
Kamera telsiz
Bebek arabası
Anne yanı beşik
Bunları takipteyim şuanda. Fiyatları düşerse alalım diyoruz
Chicco next2me anne yanı alan arkadaşım o kadar para vermeye gerek yok sıradan bir marka da aynı işi görür demişti canım aklında bulunsun. Kısa süre kullanılıyor zaten ama çok işe yaradığı aşikar. Baby&plus a bakabilirsin bence.
Burun aspiratörü de ben otribebe alacağım.

Yaaa ne güzel erken öğrenmişsiniz kızlar geç belli olur diyorlardı sağsalim kucağınıza alın inşallah 😊 ay inşallah bende öğrenirim erken oğlumda 12 haftalıkken öğrendim bunu da çok merak ediyorum 🤗

Oğlumda 12+3 de göstermişti 😁 kız daha erkenci çıktı 😁 birde benim teoriler tuttu 😌 erkekte kese uzundu kızda yuvarlak, erkekte göğüslerde bişi yoktu kızda hassasiyet, erkekte göbekte kıllanma vardı kızda bişi yok, erkekte wc olayında çok değişiklik yoktu kızda wc yolu aşındı 😁 ilk kontrolde gösterir inşallah 😍

Chicco next2me anne yanı alan arkadaşım o kadar para vermeye gerek yok sıradan bir marka da aynı işi görür demişti canım aklında bulunsun. Kısa süre kullanılıyor zaten ama çok işe yaradığı aşikar. Baby&plus a bakabilirsin bence.
Bence de anne yanına çok para vermeyin 5 bilemedin en fazla 6 ay tek kullanılıyo 😊

Ay inanamıyorum alışveriş kısmına geldik 😢
İnsert paylaşılmış ilk 2 günü de atayım.

Eklentiler

• 93A09EE6-7FF5-42BE-8C60-68F16D1D4817.webp
    93A09EE6-7FF5-42BE-8C60-68F16D1D4817.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 42
Öyle mi bende chicco next2me düşünüyordum. Araştırayım diğerlerini o zaman.
Ben burun aspiratörü olarak elektriklilerden almak istiyorum. Saubern’in burun aspiratörünü düşünüyorum

Oğlumda 12+3 de göstermişti 😁 kız daha erkenci çıktı 😁 birde benim teoriler tuttu 😌 erkekte kese uzundu kızda yuvarlak, erkekte göğüslerde bişi yoktu kızda hassasiyet, erkekte göbekte kıllanma vardı kızda bişi yok, erkekte wc olayında çok değişiklik yoktu kızda wc yolu aşındı 😁 ilk kontrolde gösterir inşallah 😍
Erkekte de hassasiyet vardı bunda da var wc bende bunda çok aşırı çıkardım ilk zamanlar 5 dk da bir resmen kıllanma bunda da var hafif ama benim mesela bıyıklar alınmadı mı normalde 4 5 günde çıkardı şuan 2 hafta almasam kolay kolay çıkmaz ama göbekte hafif kıllanma var yani 😊 gönlüm kızdan yana ama bakalım hayırlısı sağlıklı olsun da

Sağlık olsun canım hiç olmadı sende benim gibi doktorundan planlı olması yerine sancı/su gelişi gibi şeylerle doğuma gitmek istediğini söyle. Ben doktora söyledim olumlu baktı olmaz demedi ki benim arası 16 ay olacak nasip olursa.

Olmadı öyle yapıcam en azından o kadarı olmuş olsun diye. Tabi onu da kabul eden zor oluyor. Senin arası yakın gerçi yurt dışında ara olayına çok bakmıyorlar. Benim 3 yıl + 9 ay olacak ara

Büyük sepet beşik şeklinde olanı dersen o da 9 ay 1 yaşa kadar kullanılır benim aldığım küçük anne yanıydı 5 aya kadar kullanabildim dönmeye başlayınca bıraktım
5 ay için o kadar değmez o zaman. Ben 2 yaşına kadar kullanırız diye düşünüyordum😂

Back