• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bugün içmedim heralde dimi nasıldin ben bıraktım ilk gun çok iyiydim o dedim bitmiş kusmalar ertesi gün bir basladi bi haftadan fazla sonra kendime geldim heralde
İçmedim evet içdiğim günle aynı sabah kahvaltı iyi ama öğleden sonra başladı daha akşam yemek yemedim bakalım ama bu akşam 1 içeyim yarın dışarı çıkıcam çünkü kötü olmayayım

İçmedim evet içdiğim günle aynı sabah kahvaltı iyi ama öğleden sonra başladı daha akşam yemek yemedim bakalım ama bu akşam 1 içeyim yarın dışarı çıkıcam çünkü kötü olmayayım

Aynen iç birden kesme pişman olma valla ben akşam yemediğimi yedim bi saat önce daha yemem maffoluyorum sende çok gece bırakma yemek isini

Upss geçen ay 450 gelen doğalgaz faturası bu ay 606 gelmişş 😣 yiyorum heralde doğalgazı ya.

Of kızlar anlayan lütfen yorum yapsın doktorum dahiliye ye gel sonuçlarını getir diyor ilaç başlarlar dimi 😐 yarın eşimin işi çok gidemicez pazartesiye halledelim dedi doktor banada gel bilgi ver dedi dedim bebegimde görürmüyuz evet dedi ay çok mutlu oldum bitaraftanda 😊😊😊

Eklentiler

• Screenshot_20200130-185604.png
    Screenshot_20200130-185604.png
    107,6 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20200130-185612.png
    Screenshot_20200130-185612.png
    106,7 KB · Görüntüleme: 45
Midesi bulanan arkadaşlar, ne yiyebiliyorsunuz, ben hep aynı şeyleri yiyorum. Bu konuda da bi yardımınızı rica ediyorum. Herkes bi paylaşımda bulunsa belki kafamdaki çeşitler çoğalacak. Bu konuda çaresiz kaldım. İçim hiçbir şey istemiyor artık. Evdekiler de üzülüyor.:110:
Benim bulantılarımda çok kötü. Sabah sadece beyaz peynir ve ekmek yiyebiliyorum. Yumurtadan tiksindim zaten. Çay ve su da içemiyorum. Hatta çayın kokusu bile bulandırıyor midemi. Sadece portakal suyu içebiliyorum. Birde benim bulantılarım bütüngün devam ediyor. Bazı çorbaları içebiliyorum ama genelde midemde en çok tutabildiğim yiyecekler pilav tarzı şeyler oluyor. Bulgur pilavı (mercimelikli, patatesli, sebzeli) herçeşitini deniyoruz. Mutfağa hiç giremiyorum yemek kokusu mahvediyor inşallah hayırlısıyla atlatırız biran önce bugünleri 😥

Upss geçen ay 450 gelen doğalgaz faturası bu ay 606 gelmişş 😣 yiyorum heralde doğalgazı ya.
Bana gecen ay 500 gelmisti ondan sonra 2 haftadir tatilden dolayi evde degiliz artik bu sene daha yuksek bi fatura gelmesin bence 😁

Banada fatura gecen ay 306 geldi. Bu ay ayni sekilde yakildo 411 tl gelmis sok oldum. Sonucta hersey ayni nasil oluyor hayla anlamadim.

Aynen iç birden kesme pişman olma valla ben akşam yemediğimi yedim bi saat önce daha yemem maffoluyorum sende çok gece bırakma yemek isini
Eşimi bekledim ondan geçe kaldı işi çıkmış korkudan bende bi daha ağzıma bişey koyamıyorum

Bizede geçen ay 300 geldi yüksekte yaktığım halde bu ay 630 gelmiş ve hiç yükseltmedim düşünün

Fiyatı nasıl acaba bilgi aldınız mı bende merak ettim
Hangi şehirdesiniz? İstanbul için paketler var silver platin gold premium şeklinde. Premimum en pahalı olan. Florence Nightingale gibi hastanelerde geçerli. Ben silver ve platinium sordum. Silver 4500 TL. Gold 6500 civarı. Platin olan da 7500 civarı. Türk nippon da böyle bir sigorta yapıyor ama anlaşmalı hastaneleri çok az

Yine bir sürü konuşma olmuuş ☺️ Dört gündür giremedim inşallah herkes çok çok iyidir😊 ben de yarın kontrole gidicem umarım görürüz cinsiyeti 😊
Bebek arabası konusunda da bugün birazcık gezdim ve son noktayı koydum sanırım☺️ Kesinlikle travel sistem almamaya karar verdim çünkü çok büyük ve çok ağırlar. Birçok modeli de denedim. Ve kesinlikle ne alırsan al çocuk 1 yaşına geldiğinde bastona döneceksin dediler. O yüzden ilk 1 yıl için Doona sonra da tamamen yatabilen kaliteli bir baston bebek arabası almaya karar verdim ☺️ Fikir olsun diye paylaşmak istedim 🤗

Yine bir sürü konuşma olmuuş ☺ Dört gündür giremedim inşallah herkes çok çok iyidir😊 ben de yarın kontrole gidicem umarım görürüz cinsiyeti 😊
Bebek arabası konusunda da bugün birazcık gezdim ve son noktayı koydum sanırım☺ Kesinlikle travel sistem almamaya karar verdim çünkü çok büyük ve çok ağırlar. Birçok modeli de denedim. Ve kesinlikle ne alırsan al çocuk 1 yaşına geldiğinde bastona döneceksin dediler. O yüzden ilk 1 yıl için Doona sonra da tamamen yatabilen kaliteli bir baston bebek arabası almaya karar verdim ☺ Fikir olsun diye paylaşmak istedim 🤗

Ayne bende katılıyorum kesinlikle sonradan baston çok daha rahat ve hafif oluyor bende başta dona düşünmüştüm ama eşim istermi bilmiyorum onun boyu baya uzun istemez çocuk ağsa kısımda istesin o daha büyüklerin bakıyor 🤣🤣

Hangi şehirdesiniz? İstanbul için paketler var silver platin gold premium şeklinde. Premimum en pahalı olan. Florence Nightingale gibi hastanelerde geçerli. Ben silver ve platinium sordum. Silver 4500 TL. Gold 6500 civarı. Platin olan da 7500 civarı. Türk nippon da böyle bir sigorta yapıyor ama anlaşmalı hastaneleri çok az
Mersindeyim ama burada doğum pahalı değil oğlumda gittiğim doktor iyi tecrübeliydi özelde doğum yaptım sezeryan 1100 tl ydi 2 yıl oldu şimdi ne kadar bilmiyorum kendi doktoruma gidemedim daha o yüzden merak etmiştim teşekkür ederim 😊

Yine bir sürü konuşma olmuuş ☺️ Dört gündür giremedim inşallah herkes çok çok iyidir😊 ben de yarın kontrole gidicem umarım görürüz cinsiyeti 😊
Bebek arabası konusunda da bugün birazcık gezdim ve son noktayı koydum sanırım☺️ Kesinlikle travel sistem almamaya karar verdim çünkü çok büyük ve çok ağırlar. Birçok modeli de denedim. Ve kesinlikle ne alırsan al çocuk 1 yaşına geldiğinde bastona döneceksin dediler. O yüzden ilk 1 yıl için Doona sonra da tamamen yatabilen kaliteli bir baston bebek arabası almaya karar verdim ☺️ Fikir olsun diye paylaşmak istedim 🤗
Hayırlı olsun canim 😘 Sadece bi konuda aydinlatmak isterim benim oglum 3 yasinda ve hala trawel kullaniyoruz. O bilgi yanlış verilmiş

Kızlar 12+ ve 13+ da olanlara iki sorum olucakti :)
1-Sık idrara cıkma bitti mi?
2-Herkesin cinsiyet belli oldu mu? 😊

Erkek bebis bekleyen arkadaslar gogus uclariniz da koyulasma oldumu

Back