• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bugün devlet hastanesine gittim. İkili için pozisyon uygun değildi.
Yaptırmasam mı diyordum ama annem aklıma girdi yaptır diye😌
Cumartesi günü özel hastaneden randevu aldım.
Umarım bu kadar sık ultrasona girmem bebişe zarar vermez.

Yok kuzum sıkıntı yapma bise olmaz ben tam gelişimin zamanında 4 gün üst üste girdim hatta bugünde iki kere farklı hastanelerde girdim vajinadan allahın izniyle bise olmaz ❤❤

ay orası çok ters bir yerde yaaa
ben de biliyorum o hastaneyi
ben valla gayet sıradan bir hastaneye gitmiştim, ataköy hastanesinde check up yaptırmıştım
yine oraya giderim diyorum yaa
çok da açık kalp ameliyatı olmadık beee normal bi kardiyalog da tavsiye verebilir herhalde

Aynen bende beylikduzune bakıcam bakalım bütün sonuçlarım var zaten bakar bida eko ister tmm 😊😊 sende ihmal etme 22.haftan dolunca git baktır

Midesi bulanan arkadaşlar, ne yiyebiliyorsunuz, ben hep aynı şeyleri yiyorum. Bu konuda da bi yardımınızı rica ediyorum. Herkes bi paylaşımda bulunsa belki kafamdaki çeşitler çoğalacak. Bu konuda çaresiz kaldım. İçim hiçbir şey istemiyor artık. Evdekiler de üzülüyor.:110:
Uzunnbir süre her akşam patates yedim.evde kumpir benzeri yaptı eşim sadece kaşar ve tereyağlı yaptı.burdan duyup aklıma gelmişti.o bayadır tutuyor.makarna tost zaten klasik.pizza hep kuru şeyler .sebze yemeklerinide susuz yerinden yoğurtla yiyebiliyor um .sabah beşte kahvaltıya başlıyorum 3 kez kahvaltı ediyorum🤪sabah her uyanmada yani.cunki yemezsem geri uyuyamıyorum.az az yiyorum tabi.hep ekmek türü yiyordum .ama bikac gündür yağsız maydonozlu omlette iyi geldi.icecek sıfır çay su görmeye tahammülüm yok sürekli komposto.meyve olarak sadece elma iyi geliyor .kış meyveleri özellikle narenciye türü ve nar canıma okuyor

Direk kusma olayi cok iyi bence oglumda oyleydim. Bulanti nedir bilmiyordum. Saniyesinde kusasim geliyordu gunde bikac defa, sonrasinda hemen rahatliyordum.
Ama bulanti oyle olmuyor. 1-2 saat bulaniyor midem ah bi ciksa rahatlasam diyorum. Kus rahatla bence cekmektense canım

Ay bilmiyorum ben ona bile isyan ediyorum valla 🙈 çok bunaldim artık iyi olmak istiyorum iş yerinde bile herkes eski halimi özledi bende özledim valla 😑

Gerçektende bizim evdede tek konu yemek annem ve eşim e gına geldi artık.bide hiç olmayacak şeyler çekiyor canım annemde yaapmiyor yöresel şeyleri buralı değil.onlari da kalkıp ben yapıyorum pirinçli hamurlu şeyler favorim 84 le hamile kaldım 1 kilo aldım. Mide bulantilari geçsin ilk isim hamurisinden vazgeçmek olacak

Karışmak istemedim ama uyarmak isterim ilacı direk bırakmak yerine bence 1 e düşür başta aynı şey başıma geldi bi hafta kendine gelemedim ise yaramiyor demelerine bakma vücut alışıyor sürekli içind e kusmalari azaltıyor ben 1 re düşürdüm bi hafta sonra bugün içicem bugün içicem öyle öyle birakcam

kızlar şu toksoplazma testi ikili test yok ekstra vitamin derken tam tamına 1.000 lira harcamışım bu ay, çok daha fazla veren de var biliyorum ama vay bee :KK76:
ayy sanırım önümüzdeki ay test yok.
test stresi yok, bekleme stresi yok di mi?
sadece bir ay normal rutin kontrol ve hamilelik mutluluğu yaşamak istiyorum.:anneadayı:

Ilk gebelikten tecrubelendigim için sadce muayne parası felan harcadım okadar ilk haftalarda biraz fazla harcadım serum tahlildi derken 🤣

Kızlar kusmaları olupta mumy kullanan varmı benım kusmalarım var dr ocean mumy yazdı ama korkuyorum daha kotu yapar mı dıye

Banada doktor omega verdi regamix miden düzelince başla dedi kötü yapıyor çünkü zaten kusuyorsun mide iy balık yagi iğrenç 🤣🤣 doktora sorsaydın keşke

Midesi bulanan arkadaşlar, ne yiyebiliyorsunuz, ben hep aynı şeyleri yiyorum. Bu konuda da bi yardımınızı rica ediyorum. Herkes bi paylaşımda bulunsa belki kafamdaki çeşitler çoğalacak. Bu konuda çaresiz kaldım. İçim hiçbir şey istemiyor artık. Evdekiler de üzülüyor.:110:

Bu haftalarda azalma olması lazım canim ben her şeyi denedim birden fazla denedim ikiden sonra kusunca o şeyi bıraktım şuan normal yemek yiyorum salcasiz ama soğanlı yeni yemeye başladım durum çiğköfte felan böyle.karisik şeylerden uzak duruyorum hafif şeyler ye canim mesela brokoli hasla zeytinyagli limonlu tuzlu ye çok iyi geliyor patatesi başlama iyi gelmedi fırında daha iyi oluyor vede sabahları bulantin oluyorsa kustuktan sonra sabah ackarna yarim zeytinyagli incir ye bi kavonaza hazırla yarim yarim kes zeytinyağı köy güneş almayan yere koy çok iyi geliyor mideye

Ilk gebelikten tecrubelendigim için sadce muayne parası felan harcadım okadar ilk haftalarda biraz fazla harcadım serum tahlildi derken 🤣

toksoyu zaten bi daha yaptırmam
onlardan bi kısmı bir ömür geçerli oluyormuş
ben bir bu ay böyle para ödedim yaa
diğer tahlillerin hepsini sağlık ocağında yaptırdım.

toksoyu zaten bi daha yaptırmam
onlardan bi kısmı bir ömür geçerli oluyormuş
ben bir bu ay böyle para ödedim yaa
diğer tahlillerin hepsini sağlık ocağında yaptırdım.

Bu doğum paketine bende bizim hastaneye bakayım oda süslemesi fotoraf felan var belki hepsi icinde bi paket vardır 🤣🤣🙈

Karışmak istemedim ama uyarmak isterim ilacı direk bırakmak yerine bence 1 e düşür başta aynı şey başıma geldi bi hafta kendine gelemedim ise yaramiyor demelerine bakma vücut alışıyor sürekli içind e kusmalari azaltıyor ben 1 re düşürdüm bi hafta sonra bugün içicem bugün içicem öyle öyle birakcam
Tamam canım uyarını dikkate alıcam teşekkür ederim gece 1 tane içeyim o zaman ☺️

Tamam canım uyarını dikkate alıcam teşekkür ederim gece 1 tane içeyim o zaman ☺

Bugün içmedim heralde dimi nasıldin ben bıraktım ilk gun çok iyiydim o dedim bitmiş kusmalar ertesi gün bir basladi bi haftadan fazla sonra kendime geldim heralde

Back