- 27 Kasım 2019
- 238
- 279
- 18
- 30
Fiyatı nasıl acaba bilgi aldınız mı bende merak ettimEvet ben de onu araştırıyorum ve daha uyguna geliyor. En azından testler içerisinde, 8 adet muayene vs. var. Diğer türlü baya pahalıya geliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fiyatı nasıl acaba bilgi aldınız mı bende merak ettimEvet ben de onu araştırıyorum ve daha uyguna geliyor. En azından testler içerisinde, 8 adet muayene vs. var. Diğer türlü baya pahalıya geliyor.
Her şeyde vardır bir hayır canım boşver. 4-5 gün hemen geçer:)Bir daha işyerinden izin alamam ya.
Salı gününe kaldı ancak. İzin günümde tekrar gidebilirim. Ya da pazartesi sabahtan. Bakalım![]()
Bugün devlet hastanesine gittim. İkili için pozisyon uygun değildi.
Yaptırmasam mı diyordum ama annem aklıma girdi yaptır diye
Cumartesi günü özel hastaneden randevu aldım.
Umarım bu kadar sık ultrasona girmem bebişe zarar vermez.
İnşallah canım.Yok kuzum sıkıntı yapma bise olmaz ben tam gelişimin zamanında 4 gün üst üste girdim hatta bugünde iki kere farklı hastanelerde girdim vajinadan allahın izniyle bise olmaz ❤❤
ay orası çok ters bir yerde yaaa
ben de biliyorum o hastaneyi
ben valla gayet sıradan bir hastaneye gitmiştim, ataköy hastanesinde check up yaptırmıştım
yine oraya giderim diyorum yaa
çok da açık kalp ameliyatı olmadık beee normal bi kardiyalog da tavsiye verebilir herhalde
Uzunnbir süre her akşam patates yedim.evde kumpir benzeri yaptı eşim sadece kaşar ve tereyağlı yaptı.burdan duyup aklıma gelmişti.o bayadır tutuyor.makarna tost zaten klasik.pizza hep kuru şeyler .sebze yemeklerinide susuz yerinden yoğurtla yiyebiliyor um .sabah beşte kahvaltıya başlıyorum 3 kez kahvaltı ediyorumMidesi bulanan arkadaşlar, ne yiyebiliyorsunuz, ben hep aynı şeyleri yiyorum. Bu konuda da bi yardımınızı rica ediyorum. Herkes bi paylaşımda bulunsa belki kafamdaki çeşitler çoğalacak. Bu konuda çaresiz kaldım. İçim hiçbir şey istemiyor artık. Evdekiler de üzülüyor.![]()
Direk kusma olayi cok iyi bence oglumda oyleydim. Bulanti nedir bilmiyordum. Saniyesinde kusasim geliyordu gunde bikac defa, sonrasinda hemen rahatliyordum.
Ama bulanti oyle olmuyor. 1-2 saat bulaniyor midem ah bi ciksa rahatlasam diyorum. Kus rahatla bence cekmektense canım
İnşallah![]()
kızlar şu toksoplazma testi ikili test yok ekstra vitamin derken tam tamına 1.000 lira harcamışım bu ay, çok daha fazla veren de var biliyorum ama vay bee
ayy sanırım önümüzdeki ay test yok.
test stresi yok, bekleme stresi yok di mi?
sadece bir ay normal rutin kontrol ve hamilelik mutluluğu yaşamak istiyorum.![]()
Kızlar kusmaları olupta mumy kullanan varmı benım kusmalarım var dr ocean mumy yazdı ama korkuyorum daha kotu yapar mı dıye
Midesi bulanan arkadaşlar, ne yiyebiliyorsunuz, ben hep aynı şeyleri yiyorum. Bu konuda da bi yardımınızı rica ediyorum. Herkes bi paylaşımda bulunsa belki kafamdaki çeşitler çoğalacak. Bu konuda çaresiz kaldım. İçim hiçbir şey istemiyor artık. Evdekiler de üzülüyor.![]()
Bir daha işyerinden izin alamam ya.
Salı gününe kaldı ancak. İzin günümde tekrar gidebilirim. Ya da pazartesi sabahtan. Bakalım☺
Ilk gebelikten tecrubelendigim için sadce muayne parası felan harcadım okadar ilk haftalarda biraz fazla harcadım serum tahlildi derken![]()
İnşallah canım.
Senin bebişin nasıl? :)
toksoyu zaten bi daha yaptırmam
onlardan bi kısmı bir ömür geçerli oluyormuş
ben bir bu ay böyle para ödedim yaa
diğer tahlillerin hepsini sağlık ocağında yaptırdım.
Tamam canım uyarını dikkate alıcam teşekkür ederim gece 1 tane içeyim o zamanKarışmak istemedim ama uyarmak isterim ilacı direk bırakmak yerine bence 1 e düşür başta aynı şey başıma geldi bi hafta kendine gelemedim ise yaramiyor demelerine bakma vücut alışıyor sürekli içind e kusmalari azaltıyor ben 1 re düşürdüm bi hafta sonra bugün içicem bugün içicem öyle öyle birakcam
Tamam canım uyarını dikkate alıcam teşekkür ederim gece 1 tane içeyim o zaman ☺
Bu doğum paketine bende bizim hastaneye bakayım oda süslemesi fotoraf felan var belki hepsi icinde bi paket vardır![]()