• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
yine başaramadık 🙄 ateşi çıktı, dalamıyor uykuya yavrum. aşının 2. günü ateş çıkar mı ya? ilk dozlarda hiç ateş olmamıştı. şimdi de çok yüksek değil ama 37yi geçti. calpol verdim ne olur ne olmaz diye
Oluyomuş bazen 2. 3. Gün bile ateş çıkan varmış ama 38den sonrası ateş aslında

Kocam bakmicak ki anneme bırakıcam kehdjdjsj tek sporla olmazmış boğazımıda tutmalıumışım 2 günlük iş değilmişşş beraber diyete girermişizzzzzz blaaa blaaa blaaa. Ramazan ramazan tartışma benle dedi. Kayot yaptırdım ki ben çoktan😂😂😂😂
Ay ben de spora başlıyorum cumartesi günü sezaryen doğum yaptım hangi hareketler kısıtlı acaba senin bilgin var mı canım yoksa dümdüz spor yapabilir miyiz artık doktorum eski hayatına geri dönebilirsin demişti ama ne bileyim incitirim diye korkuyorum bir yerimi

Benimde kaynanam geliyor ya nisanda oğlum kilolu sevmiyor kilo almasa bari demiş anneme😂😂 şok olucak kadın🤣 laf ederse onuda yerim andnzmxmxnz
Benimde oğlum var ama yani oğlunun her şeyini bilmek 😂. Sexual tastelerine kadar. Caz yapmasın ya sanki kendi doğurmamış

Kocam bakmicak ki anneme bırakıcam kehdjdjsj tek sporla olmazmış boğazımıda tutmalıumışım 2 günlük iş değilmişşş beraber diyete girermişizzzzzz blaaa blaaa blaaa. Ramazan ramazan tartışma benle dedi. Kayot yaptırdım ki ben çoktan😂😂😂😂
Hahaha harikasın valla go girl! Çok bilen kocalara da sinirim 😂

Piyanolu oyun halısı olanlar böyle de kullanılıyormuşşş 10 dakika da böyle oyalansa hoca sözlüye 100 verse 😂😂😂

Piyanolu oyun halısı olanlar böyle de kullanılıyormuşşş 10 dakika da böyle oyalansa hoca sözlüye 100 verse 😂😂😂

Ben ana kucağına doğru koydum ayaklarıyla böyle oyuncak oyuncaklarıdeğmeye çalışıyor yani 1:10 15 dakika da olsa oyalanıyor bir kahve içiyorum en azından🤭😂

Back