• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Evet boyu uzun olanlar için gerçekten sıkıntı 😂 o yüzden gidip yerinde baktım ben de. Ben 1.68 eşim 1.70 o yüzden bizi kurtardı 😂

Sağol canım 😊 evet kullanma kullanılıyor tabiki baktığında daha büyük daha rahattır ama pratiklik olarak düşündüğünde çok zor geldi. Bir de bana avm gibi yerlerde kullanmak için lazım, çok fazla yürümüyorum genelde arabayla gidiyorum, o yüzden daha rahat olcak😊 ama yürümeyi seven anneler için travel daha kullanışlı olabilir 🤗

Benim bitti idrara sık çıkmam yani şöyle gece ya kalkmıyorum artık ya da bir kez kalkıyorum ama şöyle ki hamilelik öncesine göre daha çok gidiyorum ve çok tutamıyorum 🙈 ama bu aralar idrarda kokuyla alakalı sıkıntı yaşıyorum. Yani yanmam yok akıntım hiç yok fitil ve toz ilaç kullandım ama garip bir koku var. Hormonlardan mı anlamadım 🤔 yarın sorcam.

Cinsiyet içinde 11+5 de gittiğimde doktor tahminde bulunurum ama cinsiyet partisi yapacağın için kesinleşsin dedi. Benim o durum bazı nedenlerden iptal olunca yarın gidicez. 13+5 oluyorum bakalım öğrenecek miyiz 😊

Eşin 1.80 yakın kendi boyundan çok bebek arabasının boyu kısa o yüzden istemez yüksek olması lazım

canım hipertroidi olmuş gebelıkte cıkar genelde kadınlarda benım ablamda da gebelıkte cıktı ilaç kullanmaya basladı ama doğumdan sonra da düzelmeyınce atom almıstı senin düzelir . Kesin karadenizden bi bağlantın var karadeniz'in yarısından fazlasında var olmayanlarda da hamılelıkte cıkıyo hiç dert etme tedavisi var :)

Ömrü billah ilaç kullanmak istemiyorum bizde iki taraftada yok inşallah gecer😐

Ahh bu baş ağrıları ne zaman geçecek?? Bütün günüm ziyan oldu. Defalarca masaj kremi sürdüm. Normalde de migrenim var zaten ama ya majezik ya iğne ile çözüm buluyordum. Doktora gitsem bir şey yapamayacak. Kafamı vura vura günü bitirdim. 😔

Ahh bu baş ağrıları ne zaman geçecek?? Bütün günüm ziyan oldu. Defalarca masaj kremi sürdüm. Normalde de migrenim var zaten ama ya majezik ya iğne ile çözüm buluyordum. Doktora gitsem bir şey yapamayacak. Kafamı vura vura günü bitirdim. 😔

Ensene ara ara buz koymayı dene ve eski usul başına tülbenti sıkıca bağla ben öyle yapıyorum çok ağrıdı zaman kusuyorum sonra başıma tülbenti bağlayıp yatıyorum

Canlı canlı göremedim maalesef.. Bebek arabası bakmak için Diyarbakır tarafına gitmemiz lazım uzak geliyor😂
Videolara göre içime sinen ama tabi denemekte lazım ben beceremezsem açıp kapatmayı hiç bir anlamı kalmaz😊 Doona da çok güzel gözüküyor. Dediğin gibi canlı görünce daha net karar veririz diye düşünüyorum.
İnstagramda mühendisinoğlu diye bir hesap var. Bebek arabasından ıslak mendile kadar bir çok şeyin incelemesini ve güvenli/kullanışlı olanını söylüyor. Ona da bir bakın isterseniz.

Ensene ara ara buz koymayı dene ve eski usul başına tülbenti sıkıca bağla ben öyle yapıyorum çok ağrıdı zaman kusuyorum sonra başıma tülbenti bağlayıp yatıyorum
Çok teşekkürler buzu da deneyim. Kremleri de artık sürekli sürmek sıkıntı verir diye de korkuyorum.

Çok geçmiş olsun..Süt ürünlerinden uzak durmaya çalışıp, bol su içerek ağrıları azaltabilirsiniz.

Kesinlikle sonuçta kimyasal içeriyor tatlicincap tatlicincap abla gelsin söyler oda nane yagi diyordu galiba

metEla metEla Geçmiş olsun. Vestibular Migrenim var. Doktor ağrıları önlemek için bana günde 4,5-5 litre su içirtiyor. Fakat sadece gündüz değil. Geceleri 2 saatte bir uyanarak su içiyorum. Allah'a şükür şu kadar gebelikte kriz gelmedi. Korunmak için öncelik su içilmesi. İlaç vb kullanmamak için de Zeybltaslan Zeybltaslan 'in dediği gibi nane yağı kullanıyorum. Suyu yeterli dozda içince ağrılar azalacaktır. Geçmiş olsun çok.

Back