• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Yeni yemeye başladım canım aşırı mercimek çorbası istedi onu yedim ama zaten yemeden öncede vardı sesler. Bizimde kayboluyordu şimdi kaybolmuyor bir iki gün kalıyor. İnşallah ek gıdayla bağırsakları toparlar
inşallah ya, bir alerji varsa bile belli ki ciddi bir şey değil. inşallah kısa zamanda alışırlar 💓 Allah kolaylık versin

Bizde o ağlama krizleri bayağı azaldı 10 gün boyu zirve yapmıştı sizde nasıl oldu biraz düzelme var mı ?
Bizde hiçbir değişiklik yok Bir iki gün düzeldi gibi oldu dün tekrar aynıydı resmen kriz tutuyor çocukta hiçbir şekilde susmuyor kucakta da durmuyor ne yapacağız anlamıyorum yarın bir daha doktora götüreceğim

Onu bilmiyorum ne demekmiş?
Kızlar az önce doktor kontrolünden geldik bu ay sadece 250 gram gibi bir şey almış oğlum kilosu hep öndeydi kilolu doğmuştu zaten derdim kiloda değil ama düzenli kilo alması lazım diye düşündüm doktorda yanlış hesaplamışım sonradan fark ettim soramadım doktora da 😕
Ben artık takip etmiyorum ya bakıyorum cis ve kaka çoksa ok

Sabah 7.30 da uyanıyor 9.30 gibi ağlıyor yatırıyorum 10.30 da uyanıyor sonra saat 1 e kadar uyanık kalıyor yatırıyorum 3 gibi uyanıyor sonra akşam 7 de Bi daha uyku istiyor çok ısrar ediyor mecbur yatırıyorum 8 de uyanıyor ve bir daha gece 11 w kadar uyumuyor aslında baktığında gündüz çok uyumuyor zaten öyle derin uyku da değil aralarda sürekli uyanıyor geri uyutuyorum ama hiç durmuyor mecbur yatırıyorum yani
Öğle uykusu fazla gibi biraz ama bebiş öyle istiyorsa yapacak birşey yok uykusu var demk ki öğle uykusunu kıssan biraz erkn uyur ama huysuzlaniyirsa eziyet sana

evet aslında mantıklı. ben yanlış anladım belki de. şu an nerede okuduğumu hatırlamıyorum bir yerde de dondurulmuş ürünlerin besin değerinin çok azaldığını okumuştum. herhalde ondan dolayı buzluk ihtimalini kafamdan çıkarmışım ama dediğin doğru, sütü bile donduruyoruz
Kendine kolay geleni yap bence. Belli süreleri var tabi uzadıkça zaman besin degeri azalıyormus.

Back