• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Liv ile bende görüşmüştüm ama ödeme planı bana çok uymadı, bende Başkentten aldım paketi, inşallah memnun kalırım. Gerçi ben hep hastaneden önce dr. önemli derim, Başkentteki dr. da benim eski dr.um.
Hayırlısı olsun hepimiz için... :KK200:

İnşallah tatlım, senin lekelenme için dr.un bir şey demiş miydi rahim içinden, dışından..vs?

Amin canım, yazarım zaten mutlaka... :KK66:
progestan sadece verdi canım kendi doktoruma gidemedim inş 5inde gidicem bakalım o ne diyecek

Bugun 12hafta olduk. Doktor folik asit bırakabilirsin dedi. Bırakanlar var mı?

Benım sonn2tane ondan sonra bırakıyorum doktor en son kontrolumde elındekını bırakabılırsın bıttıgınde zaten kullandıgım multıvıtamın ıcındede var demıstı

Cumartesi kontrolümden sonra bırakacağım bende diye düşünüyorum, doktorum dedi bütün vitaminleri -iğneleri değişeceğiz.

Benım sonn2tane ondan sonra bırakıyorum doktor en son kontrolumde elındekını bırakabılırsın bıttıgınde zaten kullandıgım multıvıtamın ıcındede var demıstı
Cumartesi kontrolümden sonra bırakacağım bende diye düşünüyorum, doktorum dedi bütün vitaminleri -iğneleri değişeceğiz.

Teşekkürler o zaman bırakılmasını her doktor söylüyormuş.
Ama başka vitamin falan vermedi. Sorduğumda gerek yok dedi.

Kızlar selam bende demir hayatın iki can sağlık sigortasını yaptırmak istiyorum hastanenin doğum paketlerine göre daha uygun geldi. Tavsiye ederim

Allaha şükür bugün leke görmedim iyi hissediyorum😊inş sizde iyisinizdir🥰
bir oğluş daha🐣değişmezse tabi,sonuçta iyi çıksın inşallah güzel haberlerle💙

Canım iyi düşün iyi olsun ilk aylarda regli dönemlerinde olabiliyormuş bazı kadınlar hissedebiliyormuş zaten bel ağrısı kasık ağrısı ara ara olacak hamileliğin her döneminde,hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah💙

Amin canım İnşallah , hepimiz için aynı duam❤

Kızlar selam bende demir hayatın iki can sağlık sigortasını yaptırmak istiyorum hastanenin doğum paketlerine göre daha uygun geldi. Tavsiye ederim
Evet ben de onu araştırıyorum ve daha uyguna geliyor. En azından testler içerisinde, 8 adet muayene vs. var. Diğer türlü baya pahalıya geliyor.

Midesi bulanan arkadaşlar, ne yiyebiliyorsunuz, ben hep aynı şeyleri yiyorum. Bu konuda da bi yardımınızı rica ediyorum. Herkes bi paylaşımda bulunsa belki kafamdaki çeşitler çoğalacak. Bu konuda çaresiz kaldım. İçim hiçbir şey istemiyor artık. Evdekiler de üzülüyor.:110:

Midesi bulanan arkadaşlar, ne yiyebiliyorsunuz, ben hep aynı şeyleri yiyorum. Bu konuda da bi yardımınızı rica ediyorum. Herkes bi paylaşımda bulunsa belki kafamdaki çeşitler çoğalacak. Bu konuda çaresiz kaldım. İçim hiçbir şey istemiyor artık. Evdekiler de üzülüyor.:110:
Canım yayla çorbası bulgur pilavı , yanında yoğurt ara ara patates haşlaması , mercimek çorbası zorla da olsa haşlama tavuk olabildiğinde baharatlı ve yağlı şeylerden uzak kalmaya çalış yavaş yavaş geçecek inşallah

Keşke şunu yiyorum da bulanmıyor dediğim bişey olsa sürekli açım çekirdek ve mısır deneyebilirsin doyurmaz biraz bastırıyor

Randevuya yetişemedik kızlar bazı aksilikler oldu. Neyi 4 gözle beklesem zaten bir sorun çıkıyor.. 😂

cnm kahvaltıda kaşar ekmek yiyorum çayla akşamlarıda çay bastırıyor bulantımı ben aksamları kustugum için aksam yemek yemiyorım atıştırıyorum çekirdek bastırıyor bulantıyı öğlede tavuk çorba falan yiyorum limonlu akide sekeri baya iyi geldi diyebilirim

Randevuya yetişemedik kızlar bazı aksilikler oldu. Neyi 4 gözle beklesem zaten bir sorun çıkıyor.. 😂

haydaaa
nasıl yetişemediniz yahu
yine de gitseydiniz alırlardı belki?
ben böyle çok heyecanlanıyorum yaa
ilk ayımda böyle değildim, perşembe gel dedi de ben cumartesi geleyim rahat olur demiştim doktora
şu an kalbim pır pır :D

Back