• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
🤣🤣🤣 sinirle buraya patladım kendi doktorum mesleği bırakmış eşide kardiyolog bi kere ona gitmiştim doktorum tee için yollamıştı bende yazdım ona durumu anlattim boş randevu bulabilirsem size gelmek istiyorum dedim oda mehmet akif hastanesine başvur dedi en iyi hastane orası dedi salağım keşke yazsaydım sen ne dine güvenmiyorum galiba diye 🤣🤣 ayrıca mehmet akif iğrenç bir hastane allah oraya kimseyi düşürmesin okdr baştan savmaki o doktorlar artık şansa bi doktora gidicem bakalım başka hastanede

ay orası çok ters bir yerde yaaa
ben de biliyorum o hastaneyi
ben valla gayet sıradan bir hastaneye gitmiştim, ataköy hastanesinde check up yaptırmıştım
yine oraya giderim diyorum yaa
çok da açık kalp ameliyatı olmadık beee normal bi kardiyalog da tavsiye verebilir herhalde

teorik sınava daha girmedim şubatın sonlarına doğru gireceğim onu geçerim ama direksiyonda heyecanlıyım çok çabuk bırakıyorlarmış
olsun 4 hak var direksiyon için, stres yapmaya gerek yok:) hem düşünsene miniğinle birlikte giriyorsunuz iki kişisiniz ama haksızlık buuu:P:P:P bence güzel bir anı olur

3 ay bittikten sonra halsizlik durumu geçiyor mu kesin :D geçmesi gerekiyor çok şükür başka hiçbir sorunum yok güzel bir hamilelik geçiriyorum:) ne canım bir şey istiyor ne midem bulanıyor.. ama zaten uykuya düşkünüm daha çok uyuyorum:) uyumasam da hep uyku hali, iş verimim düştü çok işim var bitirmem lazım doğuma kadar önemli bi soru benim için :P söyleyin kızlar ne zaman geçecek

Bulantı olayını çözemedim ben bende direk kusma var been inat ediyorum kusmucam diye ozamanda bütün kokulardan tıksiniyorum
Direk kusma olayi cok iyi bence oglumda oyleydim. Bulanti nedir bilmiyordum. Saniyesinde kusasim geliyordu gunde bikac defa, sonrasinda hemen rahatliyordum.
Ama bulanti oyle olmuyor. 1-2 saat bulaniyor midem ah bi ciksa rahatlasam diyorum. Kus rahatla bence cekmektense canım

ben yaptırmayı düşünmüyorum ALLAH korusun olumsuz şeyler duyarsam hamileliğimi kötü geçirmek istemiyorum:) benim doktorum sen bilirsin yaptır diyemem ama aldırma niyetin yoksa hiç gerek de yok dedi .. çünkü olumsuz deyip de sağlıklı doğan bebekler olduğunu da söyledi.. annemler de aklıma giriyor yaptır diye ama ben yaptırmayacam kesin kararlıyım:) kafaya takarım çünkü
Benim de aldırma gibi düşüncem yok ama ne bileyim yaptırmazsam pişman olurum diye yaptıracağım 😌

Selam kizlar ikili testinizi kime yaptridniz? Perinatolog a mi normal takibinizi yapan dr unuza mi?

Arkadaşlar ben de 13. haftamdayım , perinatoloji ikili test için ne kadar ödeme yaptınız?
hepiniz için sağlıklı doğum diliyorum.

Back