2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
kızlar şu toksoplazma testi ikili test yok ekstra vitamin derken tam tamına 1.000 lira harcamışım bu ay, çok daha fazla veren de var biliyorum ama vay bee
ayy sanırım önümüzdeki ay test yok.
test stresi yok, bekleme stresi yok di mi?
sadece bir ay normal rutin kontrol ve hamilelik mutluluğu yaşamak istiyorum.

Neden ozel bır hastaneyle dogum paketı anlasması yapmıyorsun herseyı karsılıyor

kuzum limonlu akide şekeri aldım bi ablada vardı ve enteresan bi şekilde iyi geldi gittim bu gn paketle aldım :) birde akşamları kustugum ıcın dun aksam yemek yemedım ve kusmadım . atştırdm sadece. Sabah safra kustum sadece ama sabah kusulan safra aksam kusmalarından bın kat ıyı cunku safra cıkınca mıde rahatlıyor .

Selam kızlar, lekelenme azaldı, bitti gibi.. Ama içim içimi de yiyor nerden geliyor kafasına estikçe bu diye...
Haftaya olan randevumu yarına çektim.. İnş. size güzel haberler veririm yarın..
Kız bebekler daha iyi mi tutunuyor ne, bunda daha çok zorlandım ben sanki

Sen nereyle anlaşmıştın canım, Ankara'daydın sanırım sende?
Canım benım saglık sıgortam var ,ama gıden arkadaslarım hep dogum paketıne gırdı mesela benle aynı hamıle arkadasım liv hospıtal 8.500tl safece gıttıgınde 15tl katkı payı verıyorsun

Kızlar kusmaları olupta mumy kullanan varmı benım kusmalarım var dr ocean mumy yazdı ama korkuyorum daha kotu yapar mı dıye

Kizlar merhaba 5 subatta randevum var bakalim neler olacak benim icin dua edin lutfen
merhababenimde 5şubatta randevum,güzel şeyler duyalım inşallah
Dünden beri benimde gelmiyor leke falan çok şükür,evet kızımda çok rahattı hamileliğim oğlumda plesanta previalarıda gördümgüzel haberlerle gel canım

Korku hep oluyor. İlla kuruntu yapacak kendimizi korkutacak bir şey buluyoruz:)
Güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Canım benım saglık sıgortam var ,ama gıden arkadaslarım hep dogum paketıne gırdı mesela benle aynı hamıle arkadasım liv hospıtal 8.500tl safece gıttıgınde 15tl katkı payı verıyorsun
Liv ile bende görüşmüştüm ama ödeme planı bana çok uymadı, bende Başkentten aldım paketi, inşallah memnun kalırım. Gerçi ben hep hastaneden önce dr. önemli derim, Başkentteki dr. da benim eski dr.um.
Hayırlısı olsun hepimiz için...

İnşallah tatlım, senin lekelenme için dr.un bir şey demiş miydi rahim içinden, dışından..vs?

Amin canım, yazarım zaten mutlaka...

Ayy bende bulayım yada limonlu şeker deneyeyim o halde

Lisetede bende yokum beni de ekle sat: 22 kasım 2019 doğum tarihim: 05/12/1989 başlangıç kilom 63 unuttuğum yoktur inşallah

Bende live gıdıyordum ama şimdi memoriala geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…