2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Neden kötü olsunn.. Bence çok iyi yaptın. Çocuk olduktan sonra daha zor olurdu .
zaten ondan yazıldım.ikisini birden okul ev arasında zebil etmiyim diye.araba var eşimin.ama ben yeni araç aldıracağın kendime sırf çocuklar için.

Kız bu kız hemde çok güzel maşallah

zaten ondan yazıldım.ikisini birden okul ev arasında zebil etmiyim diye.araba var eşimin.ama ben yeni araç aldıracağın kendime sırf çocuklar için.
Kesinlikle çok çok iyi yapmışsın. Otomatik aldırırsın ohh rahat. Bence araba kullanabilmek özgürlük ve her kadın öğrenmeli diye düşünüyorum.
Birde cesaretliysen çok kısa sürede alışırsın :)

araba çok çok lazım yaa
kullanmayı bilmek, araba için hep eşi beklemek zorunda olmamak hele çok önemli
hani hem ehliyet alıp hem çocuk doğana kadar yollara adapte olunur mu bilemedim ama
sonrası için rahatlık olur kesinlikle.

aslında hiç cesaretim yoktu birden geldi ilginç bir şekilde.çocuklar için mecbur hissettim kendimiaslında eskiden her konuda cesurdum ocuk olunca korkak oldum.

ben zaten şehir içi için alıyorum.yakın mesafe,ayrıca izmirde çok trafik yok.alsam o kısmı sıkıntı değil.alışırız yavaş yavaş.

sorun şuki hergün bu konuyla yatıp bu konuyla kalkıyorum uykuların kaçıyor

Ya sen bide 14 haftalıksın ben 12. Hafta da biter diye umut ediyordum ama seni görünce

13+4 um sabah kahvaltı bile yapamadım ben ilaç içmeme rahmen günde en az 2 defa kusuyorum benim bitmedi henüz ana inşallah senin biter

Bulantı olayını çözemedim ben bende direk kusma var been inat ediyorum kusmucam diye ozamanda bütün kokulardan tıksiniyorum

❤❤ inşallah çok güzel geçer gerçi geç girdim belki gitmişsin dir çoktan

canım ne yaptın aldın mı haberleri?

canım olayı da tam anlamadım ama
kadın doğumcunun eşine mi yazdın ilk kardiyaloğunun eşine mi yazdın?
o da seni buna giy diye başından mı savuşturdu?

sinirle buraya patladım kendi doktorum mesleği bırakmış eşide kardiyolog bi kere ona gitmiştim doktorum tee için yollamıştı bende yazdım ona durumu anlattim boş randevu bulabilirsem size gelmek istiyorum dedim oda mehmet akif hastanesine başvur dedi en iyi hastane orası dedi salağım keşke yazsaydım sen ne dine güvenmiyorum galiba diye ayrıca mehmet akif iğrenç bir hastane allah oraya kimseyi düşürmesin okdr baştan savmaki o doktorlar artık şansa bi doktora gidicem bakalım başka hastanede

Okadar da almayım boyum kısa aynı top gibi olurum heralde ay ablam geldi gözlüm önüne 45 'le hamile kaldı 75 doğurdu

Allahım tipe bak ya duzde durmuyor oynak maşallah kuzuma ❤

ben yaptırmayı düşünmüyorum ALLAH korusun olumsuz şeyler duyarsam hamileliğimi kötü geçirmek istemiyorum:) benim doktorum sen bilirsin yaptır diyemem ama aldırma niyetin yoksa hiç gerek de yok dedi .. çünkü olumsuz deyip de sağlıklı doğan bebekler olduğunu da söyledi.. annemler de aklıma giriyor yaptır diye ama ben yaptırmayacam kesin kararlıyım:) kafaya takarım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…