teorik sınava daha girmedim şubatın sonlarına doğru gireceğim onu geçerim ama direksiyonda heyecanlıyım çok çabuk bırakıyorlarmışyok hiçbir sorunum yokta şimdi stres olacağım direksiyon sınavında ha geçtim ha kaldım
zaten ondan yazıldım.ikisini birden okul ev arasında zebil etmiyim diye.araba var eşimin.ama ben yeni araç aldıracağın kendime sırf çocuklar için.Neden kötü olsunn.. Bence çok iyi yaptın. Çocuk olduktan sonra daha zor olurdu .
Kız bu kız hemde çok güzel maşallahGünaydınn
Bugun kontrole gittik. Aslında 2li testimiz yapılacaktı ama bebişin pozisyonu uygun değilmiş. Doktor, istersen yarım saat bekle bir daha bakalım dedi. Zaten yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızdım sonuç olarak yaptırmadım.
Cinsiyet için henüz çok erken olduğunu söyledi.
Benim kıpırdak minnoşum bu teyzeleri
Eki Görüntüle 2582601
Kesinlikle çok çok iyi yapmışsın. Otomatik aldırırsın ohh rahat. Bence araba kullanabilmek özgürlük ve her kadın öğrenmeli diye düşünüyorum.zaten ondan yazıldım.ikisini birden okul ev arasında zebil etmiyim diye.araba var eşimin.ama ben yeni araç aldıracağın kendime sırf çocuklar için.
Kız bu kız hemde çok güzel maşallah
zaten ondan yazıldım.ikisini birden okul ev arasında zebil etmiyim diye.araba var eşimin.ama ben yeni araç aldıracağın kendime sırf çocuklar için.
aslında hiç cesaretim yoktu birden geldi ilginç bir şekilde.çocuklar için mecbur hissettim kendimiKesinlikle çok çok iyi yapmışsın. Otomatik aldırırsın ohh rahat. Bence araba kullanabilmek özgürlük ve her kadın öğrenmeli diye düşünüyorum.
Birde cesaretliysen çok kısa sürede alışırsın :)
ben zaten şehir içi için alıyorum.yakın mesafe,ayrıca izmirde çok trafik yok.araba çok çok lazım yaa
kullanmayı bilmek, araba için hep eşi beklemek zorunda olmamak hele çok önemli
hani hem ehliyet alıp hem çocuk doğana kadar yollara adapte olunur mu bilemedim ama
sonrası için rahatlık olur kesinlikle.
Onu bılemem kuzum ama bence sorun olcak bısey degılyok hiçbir sorunum yokta şimdi stres olacağım direksiyon sınavında ha geçtim ha kaldım
ben zaten şehir içi için alıyorum.yakın mesafe,ayrıca izmirde çok trafik yok.alsam o kısmı sıkıntı değil.alışırız yavaş yavaş.
Ya sen bide 14 haftalıksın ben 12. Hafta da biter diye umut ediyordum ama seni görünce
Ben suan 9+4 um kusma gunde 1 kere oluyor ama saatler suren mide bulantısı oluyor. O mide bulantısıni cekmektense 3-4 kere kusmayi tercih ederim sanırım. Ama azalicak insallah bikac haftaya oyle dusunmek istiyorum ❤ İstahimda fena degil şükür. İyi yonlerinden bakmaya çalışıyorum. 2 hafta oldu minigi gormeyeli ozledimyarin Perşembe, Cumartesi hasret gidericez insallah ❤
Yarın randevumuz var çook heyecanlıyım.
Umarım iyidir miniğim, keyfi yerindedir.
Birkaç kere bel ağrısı sorulmuş benim bel-kalça kemiği ağrım var doktorum gayet normal dedi.
Kalsiyum-magnezyum gibi değerlerimde normaldi zaten.
Mide bulantısı aç kalınca oluyor. Maalesef sabah kusmalarım hala bitmedi.
Koku hassasiyetide devam ediyor. Benden durumlar böyle
Yarın 12+2 oluyoruz. İlk önce herşeyin normal olduğunu duyarsam cinsiyet tahmini isteyeceğim. Cinsiyeti tek öğrenmek isteme sebebim alışveriş yapabilmek.
Cinsiyette Şunu istiyorum veya bunu istiyorum kesinlikle diyemiyorum hala. Bu sefer sağlıkla kavuşmak istiyorum sadece
Yarın randevumuz var çook heyecanlıyım.
Umarım iyidir miniğim, keyfi yerindedir.
Birkaç kere bel ağrısı sorulmuş benim bel-kalça kemiği ağrım var doktorum gayet normal dedi.
Kalsiyum-magnezyum gibi değerlerimde normaldi zaten.
Mide bulantısı aç kalınca oluyor. Maalesef sabah kusmalarım hala bitmedi.
Koku hassasiyetide devam ediyor. Benden durumlar böyle
Yarın 12+2 oluyoruz. İlk önce herşeyin normal olduğunu duyarsam cinsiyet tahmini isteyeceğim. Cinsiyeti tek öğrenmek isteme sebebim alışveriş yapabilmek.
Cinsiyette Şunu istiyorum veya bunu istiyorum kesinlikle diyemiyorum hala. Bu sefer sağlıkla kavuşmak istiyorum sadece
canım olayı da tam anlamadım ama
kadın doğumcunun eşine mi yazdın ilk kardiyaloğunun eşine mi yazdın?
o da seni buna giy diye başından mı savuşturdu?
yok canım ağustosu sonundan yakalıyorumyeter ki sağlıkla o zamanlara geleyim de aynen
ben kilolu hamile kaldımhayatımda bu kiloyu hiç görmemiştim ve hiç diyet tarzı bişi yapmadım iştahım aşırı açık deil bende hiç kilo almamışım ama eminim çok alırım oğlumda 28kilo aldım iştah 4.aydan sonra çok açılıyor bak sen de öyle olursun kusmak çok zor ama kusacağıma almayı tercih ederim bende
eylül dendi başta ben eylülde gelemem diye temmuz ayarlayalım dediler ve temmuzdaki bütün salonlar tutulmuş,eylülde olsa gerçekten gidemezdim doğum 31Ağustos çıkıyor şimdilik tabi ne zaman gelir belli değil bebişlere belli olmaz,hamileyken sıkıntı olmazsa katılabilirim en azından biraz otururum,haziranda olmadı bir sürü sıkıntı kız tarafına uymafı yani böyle canım yoksa kp bana hayatta kıyamaz akşam geldi konuşmaya benimle
yani bugün miniğini görcenbenimde cinsiyet merakım hiç olmadı Allahtan sadece sağlık istiyorum ne verirse kabulüm,alışveriş için iyi olur tabi son aylar insanın hali kalmıyor
Canım 3.ye hamileyim biliyorsundur belki,oğluma hamileyken kızımı ne yapıcam stresi yemişti beni o dönemler kv pek iyi değildim yani ona hiç bırakmamıştım o zamanda bırakamazdım mecbur anneme bırakmalıydım e o da doğumumda yanımda olacaktı sonra ablama işinden rapor aldırttım doğuma onu çağırdım kızımı ananesine bıraktım ama hep aklımdaydı kuzum,bence hastane ortamı çocuğa göre değil büyük oda da olsa,1günlük bırakacağın yer yok mu,annem beni kardeşimi doğurmaya gideceği zaman karşı komşusuna bırakmış mecbur çünkü Bingölde kimsesi yokmuş ve ben 13 aylıkmışım
Sen hayırlısıyla doğum yap kuzucuğa bulursunuz bi yer inşallah
Günaydınn
Bugun kontrole gittik. Aslında 2li testimiz yapılacaktı ama bebişin pozisyonu uygun değilmiş. Doktor, istersen yarım saat bekle bir daha bakalım dedi. Zaten yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızdım sonuç olarak yaptırmadım.
Cinsiyet için henüz çok erken olduğunu söyledi.
Benim kıpırdak minnoşum bu teyzeleri
Eki Görüntüle 2582601
ben yaptırmayı düşünmüyorum ALLAH korusun olumsuz şeyler duyarsam hamileliğimi kötü geçirmek istemiyorum:) benim doktorum sen bilirsin yaptır diyemem ama aldırma niyetin yoksa hiç gerek de yok dedi .. çünkü olumsuz deyip de sağlıklı doğan bebekler olduğunu da söyledi.. annemler de aklıma giriyor yaptır diye ama ben yaptırmayacam kesin kararlıyım:) kafaya takarım çünküBugün devlet hastanesine gittim. İkili için pozisyon uygun değildi.
Yaptırmasam mı diyordum ama annem aklıma girdi yaptır diye
Cumartesi günü özel hastaneden randevu aldım.
Umarım bu kadar sık ultrasona girmem bebişe zarar vermez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?