2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Perşembe günü kontrolum var. Hem heyecan hem de korku yaşıyorum.
Bu hafta kimler kontrole gidiyor??:)

merhaba hanımlar nasılsınız?
benim bulantı ve kusma devam, iş yerinde çok olmuyor genelde sabah oluyor. yorgunluk ve uyku hali tavan. kızlar benim kasıklarım ve belim çok ağrıyor. pazar sabah ağrıdan saat 5 te uyandım, resmen ağrıdan kustum. randevum 15 şubatta hem ikili test zamanım. sizde de ağrı oluyor mu belde kasıklarda.
sürekli panik halindeyim hormonlardan heralde piskolojim bozuldu sürekli düşünüyorum acaba kalbi atıyor mu diye

Kizlar selam nasılsınız?
Bi sorum olucakti benden ara ara su gibi akıntı geliyor. Renk veya koku yok bildigin su. Bu sekilde bisey yasayan oldu mu? 2 gunde 1 falan geliyodur her gun olmuyor
Bende oluyor cok az bazen koyu kıvamlı bazende ole renksız su gıbı hanı dustan cıkınca camasırı yenı gıyersınde hafıf ıslanırya ole

bütün yazdıklarının aynısı bende de var yanlız değilsin canım

Bende oluyor cok az bazen koyu kıvamlı bazende ole renksız su gıbı hanı dustan cıkınca camasırı yenı gıyersınde hafıf ıslanırya ole
Bende de o sekilde canim ama endise ettim acaba normal mi diye. Cuma gunu kontrolum var idrar tahlili yaptiricam ama bu su gelme durumunu da sorucam. Aklim karisti neden geliyor acaba diye

Gözün aydın canım. Kusura bakma kızınla hem fikirim. Pipililer doğru yurda.
Şaka bir yana 1 kız 1 erkek, maşallah.

Benim bulantılar da çok çok hafifledi. Atlatıyoruz galiba bu süreci.
Aynen aynen direk yurda
Dr.umuz da bari kız yurduna verin dedi ilk kızımın tepkisini duyunca
Evet canım ilk 3 ay zorladı açıkçası bu sefer.. Tabi arada var 9 sene, gerçi biri birini de tutmuyormuş..
Bir an önce 17. haftaya geçelim lütfen, hareketleri hissettiğimiz dönem daha keyifli olacak inş..

Hayırlısıyla 12'i devirmeyi bekliyorum canım, sonraki hedefim 17 olur inşallah.

Bende ayniyim kusma bel kasik agrisi hepsi var asiri yorgunluk ve evde 2 tane cocuk okul cok zorlaniyorum ins duzeliriz boran once yoksa 9 ay gecmez boyle.

Hala baş ağrım var birden nereden geldi anlamadım. Doktora gitmeli miyim?
Yoksa bir parol içip geçip geçmediğini mi kontrol etmeliyim sizce?

Perşembe günü kontrolum var. Hem heyecan hem de korku yaşıyorum.
Bu hafta kimler kontrole gidiyor??:)
Canım aynı gün randevumuz var perşembe 16.40da benim Senin benden öncedir büyük ihtimal.
Tarama testimizi olacağız

Tünaydın kızlar,
Saç boyası hakkında ne düşünüyorsunuz? Ay beyazlarım o kadar çok çıktı ki sürekli saçımı topluyorum3 ay sonrasında organik boyaları öneren doktorlar var ama bilemiyorum. Siz ne Düşünüyorsunuz?

ayy evet ya bende aynıyım ne yapacağımı bilmiyorum. bitkisel boya için sorucam doktora gittiğimde ama şubat 15te randevum

bütün yazdıklarının aynısı bende de var yanlız değilsin canım

geçsin biran önce artık, hamile değil de hastaymışım gibi geliyor. iş yerindekiler hayırdır hastamısın uyuyamadın mı diyor. bilmiyorlar ki 9 da uyuduğumu

Bende ayniyim kusma bel kasik agrisi hepsi var asiri yorgunluk ve evde 2 tane cocuk okul cok zorlaniyorum ins duzeliriz boran once yoksa 9 ay gecmez boyle.

amin inşallah geçer bir an önce

Canım aynı gün randevumuz var perşembe 16.40da benim Senin benden öncedir büyük ihtimal.
Tarama testimizi olacağız
Benim 09.10 canım. Aynı şekilde testlerimiz yapılacak. Birazda ondan bu gerginliği yaşıyorum sanırım. Hala acaba yaptırmasam mı ikilemindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…