31 ocakta geliyor. Benim randevu 27 siydi ordan biliom izinli imiş 27-30 arası bu nedenle 31 ine attılar benim randevuyu.Çok sağol canımFiliz Hanım ne zaman gelecek haberin var mı,lekelenme devam ederse giderim mecbur,5şubatı beklemem
Parol un geçireceğini düşünüyor musun?Hala baş ağrım var birden nereden geldi anlamadım. Doktora gitmeli miyim?
Yoksa bir parol içip geçip geçmediğini mi kontrol etmeliyim sizce?
İlk gebeliğimde bende olmuştu bir sıkıntı değil demişti doktorum. Normal demişti.Kizlar selam nasılsınız?
Bi sorum olucakti benden ara ara su gibi akıntı geliyor. Renk veya koku yok bildigin su. Bu sekilde bisey yasayan oldu mu? 2 gunde 1 falan geliyodur her gun olmuyor
Cuma günü gidiyorum❤Perşembe günü kontrolum var. Hem heyecan hem de korku yaşıyorum.
Bu hafta kimler kontrole gidiyor??:)
Cuma günü gidiyorum❤Perşembe günü kontrolum var. Hem heyecan hem de korku yaşıyorum.
Benim dr.um ilaç, krem..vs karşıtı olmamasına rağmen saç boyasını yasakladı canım...Tünaydın kızlar,
Saç boyası hakkında ne düşünüyorsunuz? Ay beyazlarım o kadar çok çıktı ki sürekli saçımı topluyorum3 ay sonrasında organik boyaları öneren doktorlar var ama bilemiyorum. Siz ne Düşünüyorsunuz?
Amin, çok geçmiş olsun. Sanırım öğlen Manisa’da olmuş 5 şiddetinde. Onun artçıları oluyordur büyük ihtimalizmirde gene deprem oldu.gerçekten çok korkuyorum.allahım kimseye yaşatmasın
Kuzum ben kendimi bildiğim için yaptırmasam içimde bir acaba kalacaktı. Birazda kişiye bağlı bilemiyorum o yüzden gönlün ne derse öyle yap benceBenim 09.10 canım. Aynı şekilde testlerimiz yapılacak. Birazda ondan bu gerginliği yaşıyorum sanırım. Hala acaba yaptırmasam mı ikilemindeyim
Ben normalde hiç ilaç içmem zorunlu kalmadıkça. O yüzden parolun etki ettiği nadir insanlardanımParol un geçireceğini düşünüyor musun?
Bende hiç etki etmiyordu o yüzden ağrıları çekmek zorunda kalıyorum.
Hiç denemediysen dene bence belki geçirir.
Bu cumaPerşembe günü kontrolum var. Hem heyecan hem de korku yaşıyorum.
Amin, ben de çok korkarım depremden. Kendimi çok hatta en çaresiz hissettiğim doğa olayıdırizmirde gene deprem oldu.gerçekten çok korkuyorum.allahım kimseye yaşatmasın
Çok geçmiş olsun.izmirde gene deprem oldu.gerçekten çok korkuyorum.allahım kimseye yaşatmasın
Zeybltaslan kuzum nerelerdesin sesin cikmiyo
Kızlar hala kahverengi lekelenmem devam ediyor,uzanıyorum ama ayağa kalktığım anda geliyor,korkmaya başladımprogestan alıyorum inşallah geçer,ayağa kalkmaya korkuyorum resmen Ablamın yanına gidecektim Ereğliye zor gibi
Cok tesekkur ederim canim cevabin icinİlk gebeliğimde bende olmuştu bir sıkıntı değil demişti doktorum. Normal demişti.
izmirde gene deprem oldu.gerçekten çok korkuyorum.allahım kimseye yaşatmasın
Simdi nasilsin canim? Senin yoklugun farkedilmez mi hic?tatlicincap burdayım abla kızlar yazınca girdim haftasinundsn beri halsizim akşamlarda yorgunum diye bakmadım hiç gün içersinde tel yasak olduğu için bakmıyordum yokluğumun farkedilcegini düşünmemiştim
Yalnız değilsin bende aynı durumdayım yarın akşam kontrolüm var bakalım ne olucakBugün 10+0 oldum. Bir haftadır annemde yatıyorum sürekli dinleniyorum ve birkaç gündür kanama görmemiştim. Az önce yine biraz kanamam oldu. Diken üstündeyim, her defasında çok üzülüyorum. Yarın doktor kontrolüm var. Hala bu aşamalarda benim gibi sıkıntı yaşayanlar var mı?
sürekli panik hali malesef bende de var hormonlarda çok hassas yaptı bizi,benim belimde oluyor arada ağrı kadıklarımda uzanınca hissediyorum hatta hissetmeyince korkuyorummerhaba hanımlar nasılsınız?
benim bulantı ve kusma devam, iş yerinde çok olmuyor genelde sabah oluyor. yorgunluk ve uyku hali tavan. kızlar benim kasıklarım ve belim çok ağrıyor. pazar sabah ağrıdan saat 5 te uyandım, resmen ağrıdan kustum. randevum 15 şubatta hem ikili test zamanım. sizde de ağrı oluyor mu belde kasıklarda.
sürekli panik halindeyim hormonlardan heralde piskolojim bozuldu sürekli düşünüyorum acaba kalbi atıyor mu diye
çok geçmiş olsun canım,sakin sessiz karanlıkta uzan hafiften başını sıkabilirsin tülbentle parol al çoksa ağrın,inşallah hemen geçer bilirim baş ağrısını 3gün geçmedi geçenlerde çok zorlandımHala baş ağrım var birden nereden geldi anlamadım. Doktora gitmeli miyim?
Yoksa bir parol içip geçip geçmediğini mi kontrol etmeliyim sizce?
çok geçmiş olsunizmirde gene deprem oldu.gerçekten çok korkuyorum.allahım kimseye yaşatmasın
sağol canım anladım git bakalım bebiş büyümüştür31 ocakta geliyor. Benim randevu 27 siydi ordan biliom izinli imiş 27-30 arası bu nedenle 31 ine attılar benim randevuyu.
çok sağol kuzu,devlete gittim sorsamda cvp alamazdım kesin içeriye 4kişi alıp tek tek hızla bakıyor,sadece kahve lekem var dedim ilaç verdi bebek iyi dedi doğrudüzgün göremedim bile bebeğimi,yat bu haftalarda dedi bir deGeçmiş olsun canım sordunmu doktora kanama alsni feln mi vardı sende
çokgeçmiş olsun canım benim kahve oluyor leke şeklinde en son sabah geldi hatta,zamanla geçecek inşallah,öyle düşün hep pozitif ol çok zor ama böyle düşünmek zorundayızBugün 10+0 oldum. Bir haftadır annemde yatıyorum sürekli dinleniyorum ve birkaç gündür kanama görmemiştim. Az önce yine biraz kanamam oldu. Diken üstündeyim, her defasında çok üzülüyorum. Yarın doktor kontrolüm var. Hala bu aşamalarda benim gibi sıkıntı yaşayanlar var mı?
canım 2gündür benden de sıvı geliyor su gibi ve hep progestan sonrası geliyorCok tesekkur ederim canim cevabin icinCtesi doktora gidince sorucam bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?