2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ah ah bız ılk anne olacaklar cok pımpırıklıyız hele ben pskopat gıbı sureklı camasırımı kontrol edıyorum

Hep oluyor kaygı ama ben de ilkte daha gergindim. Bazı duygularla yeni tanışıyoruz ilk yavruda ondan herhalde panik hali.
Bende bı ara sureklı dusuk yapma korkusu olusmustu cok sukur suan o kadar yok bıtane kaybım var belkı ondan bılmıyorum

Ah ah bız ılk anne olacaklar cok pımpırıklıyız hele ben pskopat gıbı sureklı camasırımı kontrol edıyorum
Bende öyleyim aslında diğerlerinde başıma gelmediği için direk doğacakları güne adapte olup hazırlık yapıyordum hep bir tek oğlanda plesanta previa vardı sonra o düzldi ve hiç kafama takmamıştım şimdi düşünüyorumama şimdi elimde değil her an tetikteyim

sorun yoktur sende ama ıste ıcının rahatlaması ıcın bıan onxe gıtmen lazım canım

Bende bı ara sureklı dusuk yapma korkusu olusmustu cok sukur suan o kadar yok bıtane kaybım var belkı ondan bılmıyorum
Ondan belki de. Benim kızım bir yaşındayken bir düşüğüm oldu, kalp atışı göremedik. Bu yavruda da kalp atışını görene kadar inanmak istemedim bir bebeğim daha olacağına çünkü. Ne kadar endişem olsa da ilk çocuktaki panik hali yok.

Benimkide öyle ya. Kızımda diken üstünde idi, 2 haftada bi doktordaydık. Öksürsem aman derdi uzan falan. Şimdi kramp girdi diyorum normal hayatım. Belim ağrıyor diyorum normal aşkım. Akıntım oldu diorum olacak canım hamilesin bu modda adam dersin ki kadın doğum uzmanı.

Suan benımde o panık halı bıraz hafıfledı az bısey:))

sorun yoktur sende ama ıste ıcının rahatlaması ıcın bıan onxe gıtmen lazım canım
Artarsa ya da böyle devam ederse giderim en son sabah gelmişti ama rengi daha açıktı,kistte var acaba kistle alakası var mıdır

Kızlar hamilelikte oje sürebiliyormuyuz
Gerekli önlemleri alırsan güvenle sürebilirsin.
Kaliteli oje kullanmalısın
Oje bir kaç günden uzun süre tırnağında beklememeli.
Aseton zararlı mümkünse asetonsuz aseton kullan. Bulamıyorsan asetondan sonra iyice yıkamalısın ellerini.

Aynennn böyle benimkide her şeyin normal gittiğini söulüyor süreklicanım kızın nasıl oldu hastaydı okumuştum sabah,çok geçmiş olsun,telden giriyorum hep arada alıntılarım yok oluyor

Çok teşekkurler kuzum cok sagol

Artarsa ya da böyle devam ederse giderim en son sabah gelmişti ama rengi daha açıktı,kistte var acaba kistle alakası var mıdır
Valla benım doktor en yfak bı lekede dusuk tehlıkesıdır leke dedı ve hemen ıgne fln yaptı sonra zaten doktoru degıstırdım

Aynennn böyle benimkide her şeyin normal gittiğini söulüyor süreklicanım kızın nasıl oldu hastaydı okumuştum sabah,çok geçmiş olsun,telden giriyorum hep arada alıntılarım yok oluyor
Daha iyi canım. Virüs kapmış H1N1 virüsü ( domuz gribi) salgın varmış. Bursadaydım orda kaptı heralde. İstanbula kayınvalidemi bıraktım o arada ateşlendi inmedi zor yetiştirdim bir hastaneye. Pazar günü özellerde bile çocuk hekimi bulmak zor oldu. Serum iğne müşade derken iyi şuanda. 3 gün daha ilaç içicek bakalım. Dün akşamda döndük. Kız hasta diye tek getiremedim. Hastayken oturmak istemiyor arkada tek eşim geldi getirdi bizi.

Ay tekrardan çok geçmiş olsun benim oğlumda hastaydı şükür iyi şimdi geniz eti var büyümüş başka bi doktora daha götürücem onu evet çocuklar hasta olunca insan kendini unutuyor,Allah korusun onları ya evin neşeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…