Heh evet iste tamda bu canim. Progestan sonrasi geliyor. Vajinal mi aliyosun sende? Hatta ilacli geliyor sendende oyle mi geliyor acaba vajinal aliyorsan. Agizdan alinca da cok yan etkisi oluyorsürekli panik hali malesef bende de var hormonlarda çok hassas yaptı bizi,benim belimde oluyor arada ağrı kadıklarımda uzanınca hissediyorum hatta hissetmeyince korkuyorum
çok geçmiş olsun canım,sakin sessiz karanlıkta uzan hafiften başını sıkabilirsin tülbentle parol al çoksa ağrın,inşallah hemen geçer bilirim baş ağrısını 3gün geçmedi geçenlerde çok zorlandım
çok geçmiş olsunaz önce eşimlede konuştuk hazırlıklı olalım diyor,panik olmayalım bilinçli olalım falan dedi burasıda bir çok yer gibi 1.dereceden deprem bölgesi
sağol canım anladım git bakalım bebiş büyümüştüray ben sizlerin doktor gününde de heyecanlanıyorum
çok sağol kuzu,devlete gittim sorsamda cvp alamazdım kesin içeriye 4kişi alıp tek tek hızla bakıyor,sadece kahve lekem var dedim ilaç verdi bebek iyi dedi doğrudüzgün göremedim bile bebeğimi,yat bu haftalarda dedi bir de
çokgeçmiş olsun canım benim kahve oluyor leke şeklinde en son sabah geldi hatta,zamanla geçecek inşallah,öyle düşün hep pozitif ol çok zor ama böyle düşünmek zorundayız
canım 2gündür benden de sıvı geliyor su gibi ve hep progestan sonrası geliyor
Bugün 10+0 oldum. Bir haftadır annemde yatıyorum sürekli dinleniyorum ve birkaç gündür kanama görmemiştim. Az önce yine biraz kanamam oldu. Diken üstündeyim, her defasında çok üzülüyorum. Yarın doktor kontrolüm var. Hala bu aşamalarda benim gibi sıkıntı yaşayanlar var mı?
Ah ah bi an önce geçsin bitsin inşallahSabah kusmak bence daha iyi kusup rahatlıyorsun güne devam . Ama akşam oluyor eziyet biran once yataga gireyim diye bakıyorum erken yatıncada gecelerı uyanıyorum uyku duzenıde bitti anam
Simdi nasilsin canim? Senin yoklugun farkedilmez mi hic?
Telefon neden yasak guzelim?
Anladığım kadarıyla öğretmensiniz. Ben de öğretmenim dinlenmek için tatilin denk gelmesi çok iyi oldu tabi. Birkaç gündür kanama görmeyince sevinmiştim bugün yine görünce çok üzüldüm. İnşallah tez zamanda hepimiz için güzel sonuçlar elde ederizBende ayni durumdayim en son kanamam disari cikmiyordu ama rahim icinde kalmisti biraz.
İlk gebeligimde 4-5 ay surmustu bu durum o yuzden simdide hemen kesilmezse sasirmiycam
Allah canlarina saglik versinde artik ne yapalimİgne ilac kullaniyorum cok kalkmiyorum bu tatil sureci iyi bi dinlenme oldu benim icin
sağol canım.benim balayım uzun zamandır başladı ,bazı şeyler var ama çok narin yapım yok.gelin bekleriz.izmir çok güzel bir şehir.Geçmiş olsun canım. Eşimde bugün diyordu yeter biktim bu patrondan rakip şirkete gidelim izmire yerleşelim diyordu
Progestan kullanıyorum bir de haftalık depot iğnesi kullanıyorum. Ben de kontrole akşam gideceğim inşallah buraya güzel şeyler yazarızYalnız değilsin bende aynı durumdayım yarın akşam kontrolüm var bakalım ne olucakbenimde iğneden sonra durmuştu ama şimdi yine lekem geldi
sağol canım.benim balayım uzun zamandır başladı ,bazı şeyler var ama çok narin yapım yok.gelin bekleriz.izmir çok güzel bir şehir.
He yok canim esim ogretmen. Bi tane daha cocugumuz var 3 yasinda. Tatil surecinde oldugumuz icin onunla ilgilenme de bana kalmayinca bide memlekete geldik. Guzel oldu.Anladığım kadarıyla öğretmensiniz. Ben de öğretmenim dinlenmek için tatilin denk gelmesi çok iyi oldu tabi. Birkaç gündür kanama görmeyince sevinmiştim bugün yine görünce çok üzüldüm. İnşallah tez zamanda hepimiz için güzel sonuçlar elde ederiz
Sen yine çabalamışsın ben evlendim çorba yapmayı bile bilmiyordum.Enam sessiz buralar kızlar size konu acayim nerden geldi aklınıza derseniz şu oogacs işini bi türlü beceremedim günlerdir canim pofuduk poğaça çekiyordu yapım derim pofidik oldu ams bu seferde tuzlu oldu
Ilk evledigim yıl ise hemen başlamadım kardeşim bizde dedim kalk pazara gidelim gittik Her şeyi aldım fazla fazla dedim kardeşime oo bunlar bize bi ay yeter ben nerden bileyim pazar ürünü bi hafta kaldığınıdoldurdum dolaba güzelce bi hafta felan geçti derken yemek yapayim dedim bi attım elimi neyi aldıysam çürümüş bide yaz günü sıcak Her şeyi çöp e atmıştım çok üzülmüştüm bida ne yapacaksam ona göre az az aldım akıllandım
Yine birgün kardeşim bizde dedim pogacami açma mi hatırlamıyorum yine bişey yapım dedim açtım int 1/3 felan diye isaretler vardı tabi bem bunu oster bir bardak ister 3 bardak diye anladımdedim fazla fazla yapım ağsa konuyada vereyim doldurdum üç bardak suyu suyu yağı ama tuzu felan normal yazmışlar onlara göre az kaldı tuz unu koyuyorum kivam almıyor en son cagirdim kardeşimi dedim gel ben dur diyene kadar un koy heralde 5 kiloya yakın un koymusuzdur oldu 3 tepsi börek bide büyük büyük yaptım pogacalari fazla tepsi kaplamasin diye fırından bi çıkarttım pogacalar olmuş pide şişmişler yapışmışlar tatları kötü oldu annemi aradım oda anlattım o yarım dan biraz fazla demekmiş meğersem yaw ben nerden bileyim onlarida kenara bıraktım hayvancıklar yesin diye sizinde başınıza böyle kazalar geldimi yoksa benmi çok aptalım
Sen yine çabalamışsın ben evlendim çorba yapmayı bile bilmiyordum.
8-9 ay dışarıdan yedik Arada makarna yapıyordum evde
Sonra patates yemeğiyle başladım derken birkaç aya yemek yapmaya başlamıştım
Dolabım o yüzden hiç dolu dolu olmamıştı kahvaltılık vs şeyler vardı hep
Canım git ihmal etme daha büyük sorunlara yol açmasın.Yarın troid tahlilleri ni vericem inşallah temiz çıkar doktor ayriyetten hasimato felan onlarla ilgili tahlilleride istemiş inşallah düzene girmiştir değerlerim hiç sanmıyorum ama
Ayriyetten hemoroid mi ne varya ondan başladı Bend e doktorda söyledim ilk biz müdahale etcez gecmezse genel cerahhi bakması lazım dedi müdahale derken rezene çatı ve peribiyotikler verdi kabızlığın eskisi gibi yok ama artık canim yanıyor gün içersinde bazen zorluyorum oturmak bile canımı yakıyor biraz daha beklesem mi yoksa doktora gitsem mi?? muaynesinden de çok korkuyorum
Bide 12.haftam doldu kardiyoloji doktoruma gitmem lazımdı ama bi türlü ulaşamadım en son hastaneden bilgi aldım doktorluğu bırakmış 6 7 yıldır ina gidiyorum herşeyi biliyordu şimdi.baska bi doktor bul git derdini anlat sil baştan pf çok yorucu nereye kime gidicem onuda bilmiyorum
Yine çok konustum dengem bozuldu iyce
Canım git ihmal etme daha büyük sorunlara yol açmasın.
Benim hiç öyle bir sorunum olmadığı halde son haftalarda makattan kan geliyordu ara ara. ilerleyen haftalarda daha da sıkıntı çıkarabilir seninkide. Kantaron yağını da dene istersen bi rahatlatır belki.
Komple mi bırakmış niye bırakmış ki doktorun? Kötü olmuş ya. Umarım yeni bir doktor bulmak zor olmaz. Baştan uğraşmak dediğin gibi zor olacak ama :/
Ben evlendigimde bicok seyi biliyordum ama pogaca yapmayi bilmiyordum canim. Bigun senin gibi yapayim dedim. Tarifi esimin ailesinden aldim. Tabi onlar kalabalik oldugu icin tarif ona goreymisEnam sessiz buralar kızlar size konu acayim nerden geldi aklınıza derseniz şu oogacs işini bi türlü beceremedim günlerdir canim pofuduk poğaça çekiyordu yapım derim pofidik oldu ams bu seferde tuzlu oldu
Ilk evledigim yıl ise hemen başlamadım kardeşim bizde dedim kalk pazara gidelim gittik Her şeyi aldım fazla fazla dedim kardeşime oo bunlar bize bi ay yeter ben nerden bileyim pazar ürünü bi hafta kaldığınıdoldurdum dolaba güzelce bi hafta felan geçti derken yemek yapayim dedim bi attım elimi neyi aldıysam çürümüş bide yaz günü sıcak Her şeyi çöp e atmıştım çok üzülmüştüm bida ne yapacaksam ona göre az az aldım akıllandım
Yine birgün kardeşim bizde dedim pogacami açma mi hatırlamıyorum yine bişey yapım dedim açtım int 1/3 felan diye isaretler vardı tabi bem bunu oster bir bardak ister 3 bardak diye anladımdedim fazla fazla yapım ağsa konuyada vereyim doldurdum üç bardak suyu suyu yağı ama tuzu felan normal yazmışlar onlara göre az kaldı tuz unu koyuyorum kivam almıyor en son cagirdim kardeşimi dedim gel ben dur diyene kadar un koy heralde 5 kiloya yakın un koymusuzdur oldu 3 tepsi börek bide büyük büyük yaptım pogacalari fazla tepsi kaplamasin diye fırından bi çıkarttım pogacalar olmuş pide şişmişler yapışmışlar tatları kötü oldu annemi aradım oda anlattım o yarım dan biraz fazla demekmiş meğersem yaw ben nerden bileyim onlarida kenara bıraktım hayvancıklar yesin diye sizinde başınıza böyle kazalar geldimi yoksa benmi çok aptalım
Eşi de mi kardiyoloji dru canım? Öyleyse çok daha iyi benceBenden kan geliyor nerdeyse iki günde bir felan bu hafta da bakayimda olmazsa haftaya gideyim korktum valla o yağı hiç duymadım onuda not alayım inşallah ise yararsaol kuzum
Valla bende anlamadım daha gençti doktor 40 bile yoktur tlf felan vermiyorlar verseler öğrencem ınstagramdan felan yazdım ama görmedi girmiyor galiba ustelemekte istemiyorum eşi yanlis anlar diye eşini bulsam ona giderim bikere gitmiştim oda iyiydi ama ismini hatırlamıyorum
Ben evlendigimde bicok seyi biliyordum ama pogaca yapmayi bilmiyordum canim. Bigun senin gibi yapayim dedim. Tarifi esimin ailesinden aldim. Tabi onlar kalabalik oldugu icin tarif ona goreymisben nerden bileyim 3 su bardagi sut yaziyordu bende o kadar koydum. Hersey ne yaziyorsa ekledim. Tadı tuzu tarife gore oldugu icin guzel oldu ama hamuru yapiyorum yapiyorum bitmiyor tepsi yetismiyor diyorum nerde hata yaptim acaba anlamiyorum da 5 tepsi pogaca cikmisti o sekilde. Neyseki o gun gunumuz vardi oraya götürdüm ama hala saf saf nasil boyle oldu anlamiyorum diye anlatiyodum sonra tarifi soyle diyince koptular 3 su bardagi süte.
Eşi de mi kardiyoloji dru canım? Öyleyse çok daha iyi benceEşinden doğru eşine yürürsün
Geriye sadece ismini hatırlamak kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?