• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ay tekrardan çok geçmiş olsun benim oğlumda hastaydı şükür iyi şimdi geniz eti var büyümüş başka bi doktora daha götürücem onu evet çocuklar hasta olunca insan kendini unutuyor,Allah korusun onları ya evin neşeleri🥰
Kuzum benim onada geçmiş olsun çok çok. Neşe ki ne neşeler gerçekten.

Daha iyi canım. Virüs kapmış H1N1 virüsü ( domuz gribi) salgın varmış. Bursadaydım orda kaptı heralde. İstanbula kayınvalidemi bıraktım o arada ateşlendi inmedi zor yetiştirdim bir hastaneye. Pazar günü özellerde bile çocuk hekimi bulmak zor oldu. Serum iğne müşade derken iyi şuanda. 3 gün daha ilaç içicek bakalım. Dün akşamda döndük. Kız hasta diye tek getiremedim. Hastayken oturmak istemiyor arkada tek eşim geldi getirdi bizi.
Çok geçmiş olsun kuzuya ..Allah beterinden korusun.

Kızlar selammm...
Genetik test sonucum gelmiş, çok şükür temiz gözüküyor... :nazar::nazar:
Bir de tabii cinsiyet belli oldu, tam da tüm belirtilerin ve hissiyatımın dediği gibi minik bir erkekmiş..
Kızım artık yurt aramaya başlar, zira sabah yine erkek olursa yurda veririm diyordu :KK53:
Tabii işin şakası, sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun, en büyük temennimiz.. İnş içeride de iyidir de arkadaş:dua: benim de bulantılar bir anda kesildi, bulansak bir türlü bulanmasak bir türlü ay.. Daha bir sonraki randevuma da çok var.. Günler geçmiyor...

Kızlar selammm...
Bir de tabii cinsiyet belli oldu, tam da tüm belirtilerin ve hissiyatımın dediği gibi minik bir erkekmiş..
Kızım artık yurt aramaya başlar, zira sabah yine erkek olursa yurda veririm diyordu :KK53:
Tabii işin şakası, sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun, en büyük temennimiz.. İnş içeride de iyidir de arkadaş:dua: benim de bulantılar bir anda kesildi, bulansak bir türlü bulanmasak bir türlü ay.. Daha bir sonraki randevuma da çok var.. Günler geçmiyor...

Gözün aydın canım. :nazar: Kusura bakma kızınla hem fikirim. Pipililer doğru yurda. :KK53:
Şaka bir yana 1 kız 1 erkek, maşallah.

Benim bulantılar da çok çok hafifledi. Atlatıyoruz galiba bu süreci. :KK200:

Daha iyi canım. Virüs kapmış H1N1 virüsü ( domuz gribi) salgın varmış. Bursadaydım orda kaptı heralde. İstanbula kayınvalidemi bıraktım o arada ateşlendi inmedi zor yetiştirdim bir hastaneye. Pazar günü özellerde bile çocuk hekimi bulmak zor oldu. Serum iğne müşade derken iyi şuanda. 3 gün daha ilaç içicek bakalım. Dün akşamda döndük. Kız hasta diye tek getiremedim. Hastayken oturmak istemiyor arkada tek eşim geldi getirdi bizi.
Ay tekrardan çok geçmiş olsun benim oğlumda hastaydı şükür iyi şimdi geniz eti var büyümüş başka bi doktora daha götürücem onu evet çocuklar hasta olunca insan kendini unutuyor,Allah korusun onları ya evin neşeleri🥰

Hanımlar ikinize de çok geçmiş olsun. Allah şifa versin yavrularınıza. :KK200:

Kızlar selammm...
Gözünaydın canım💕oğluşumuz geliyor demek ki🐣içerde de keyfi yerindedir kesin😻bulantın gitmişse oh keyfine bak kuzum 💃🏻

Kızlar selammm...
Çok şükür sağlıklıymış bebişin. Erkek olarak listeye ekliyorum😍

Kızlar selammm...
Oh muhteşem💙
Sağlıkla gelsin bakalım beyefendi🥰
Bulantının geçmesine sevindim darısı başıma. zira bugün güne kusmukla merhaba dedim🤣

Gözünaydın canım💕oğluşumuz geliyor demek ki🐣içerde de keyfi yerindedir kesin😻bulantın gitmişse oh keyfine bak kuzum 💃🏻
Çok sağol canım :KK200: Hareketlerini hissetsek bu kadar tedirgin olmayacağız...
Çok şükür sağlıklıymış bebişin. Erkek olarak listeye ekliyorum😍
Tabii ki, oyumu da kullandım zaten :halay:
Oh muhteşem💙
Sağlıkla gelsin bakalım beyefendi🥰
Bulantının geçmesine sevindim darısı başıma. zira bugün güne kusmukla merhaba dedim🤣
Amin canım hepimizinkine inşallah :dua:

Kizlar selam nasılsınız?
Bi sorum olucakti benden ara ara su gibi akıntı geliyor. Renk veya koku yok bildigin su. Bu sekilde bisey yasayan oldu mu? 2 gunde 1 falan geliyodur her gun olmuyor

Back