2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kuzum benim onada geçmiş olsun çok çok. Neşe ki ne neşeler gerçekten.

Çok geçmiş olsun kuzuya ..Allah beterinden korusun.

Kızlar selammm...
Genetik test sonucum gelmiş, çok şükür temiz gözüküyor...
Bir de tabii cinsiyet belli oldu, tam da tüm belirtilerin ve hissiyatımın dediği gibi minik bir erkekmiş..
Kızım artık yurt aramaya başlar, zira sabah yine erkek olursa yurda veririm diyordu
Tabii işin şakası, sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun, en büyük temennimiz.. İnş içeride de iyidir de arkadaş benim de bulantılar bir anda kesildi, bulansak bir türlü bulanmasak bir türlü ay.. Daha bir sonraki randevuma da çok var.. Günler geçmiyor...

Gözün aydın canım. Kusura bakma kızınla hem fikirim. Pipililer doğru yurda.
Şaka bir yana 1 kız 1 erkek, maşallah.

Benim bulantılar da çok çok hafifledi. Atlatıyoruz galiba bu süreci.

Hanımlar ikinize de çok geçmiş olsun. Allah şifa versin yavrularınıza.

Gözünaydın canımoğluşumuz geliyor demek kiiçerde de keyfi yerindedir kesinbulantın gitmişse oh keyfine bak kuzum

Çok şükür sağlıklıymış bebişin. Erkek olarak listeye ekliyorum

Oh muhteşem
Sağlıkla gelsin bakalım beyefendi
Bulantının geçmesine sevindim darısı başıma. zira bugün güne kusmukla merhaba dedim

Gözünaydın canımoğluşumuz geliyor demek kiiçerde de keyfi yerindedir kesinbulantın gitmişse oh keyfine bak kuzum
Çok sağol canım Hareketlerini hissetsek bu kadar tedirgin olmayacağız...
Çok şükür sağlıklıymış bebişin. Erkek olarak listeye ekliyorum
Tabii ki, oyumu da kullandım zaten
Oh muhteşem
Sağlıkla gelsin bakalım beyefendi
Bulantının geçmesine sevindim darısı başıma. zira bugün güne kusmukla merhaba dedim
Amin canım hepimizinkine inşallah

Kizlar selam nasılsınız?
Bi sorum olucakti benden ara ara su gibi akıntı geliyor. Renk veya koku yok bildigin su. Bu sekilde bisey yasayan oldu mu? 2 gunde 1 falan geliyodur her gun olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…