2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bu arada ikili tarama testi yaptıranlar. Ultrason odasına eşin

Bugün hastaneye gittim aşırı hareketli Bi cocuk dedi. Annem de diyo insan karnında bu kadar kıpırdayan şeyi nasıl hissetmez diye😁 kendımı sorguluyorum bende inan ki 😂
Aaaa şaka yapıyorsun 🤦‍♀️🤣 ayni durum bende de var gecen hafta ölçüm icin gittim down sendromu icin ense kalınlığı ölçümü yapılacaktı , dr 10 dakika sürer dedi , bizimki 40 dakika sürdü ben de eşimde sok olduk monitörde yaptıklarını görünce , doktora gına geldi zaten Allah kolaylık versin sana bu hareketleri hissetmeye başlayınca 2 sonra dedi. Bildigin dizlerini kırıyor çömeliyor sonra birden zıplayıp kaydırak kayar gibi kayıyor asagiya sonra gene yapıyor el kol sallamalar suratını kapatmalar falan şaşırdık adam zor ölçüm yaptı. Çıkınca eşimde soruyor hiiiiç mi bisey hissetmiyorsun diye valla hissetmiyorum dedim , adam içerde Rus sirki kurmuş hareketleri görmüyormusun nasıl hissetmezsin ya diyo 🤣🤣🤣🤣

Gündüz isten dolayı dikkat etmiyorum.aksam karnimda resmen çalışma var inşaat çalışması gibi bissürü ses geliyor nasıl ayırt etcez onu acaba tekme atana kadar hissedemem heralde 🤣🤣🤣
Hahaha cok doğru söylüyorsun acaba gazım mi var diyorum bende bi sesler bi bagirsak hareketleri 😂😂 arkadaşım da sacmalama be bagirsak hareketi bence o bebeğin tekmeleri hareketleri falandır diyor ama yok ya benim beklentim böyle değildi ... resmen hayaller hayatlar yaşıyorum şu an hüsran olurum benim gaz dediğim şey bebeğimse 🤣🤣🤣

Günaydın herkese,

Depremi hisseden herkese çok geçmiş olsun.
Dün akşamdan beri haberlerden gözümü alamıyorum, ağlıyorum, sabah hemen merakla uyanıp yine başladım seyretmeye 😢 az önce ise hamile bir kadını enkazdan sağ çıkardılar 12 saat sonra.
Allah o mucizeyi korusun 🙏🏽

Aaaa şaka yapıyorsun 🤦‍♀️🤣 ayni durum bende de var gecen hafta ölçüm icin gittim down sendromu icin ense kalınlığı ölçümü yapılacaktı , dr 10 dakika sürer dedi , bizimki 40 dakika sürdü ben de eşimde sok olduk monitörde yaptıklarını görünce , doktora gına geldi zaten Allah kolaylık versin sana bu hareketleri hissetmeye başlayınca 2 sonra dedi. Bildigin dizlerini kırıyor çömeliyor sonra birden zıplayıp kaydırak kayar gibi kayıyor asagiya sonra gene yapıyor el kol sallamalar suratını kapatmalar falan şaşırdık adam zor ölçüm yaptı. Çıkınca eşimde soruyor hiiiiç mi bisey hissetmiyorsun diye valla hissetmiyorum dedim , adam içerde Rus sirki kurmuş hareketleri görmüyormusun nasıl hissetmezsin ya diyo 🤣🤣🤣🤣

Bugün bütün gün karnımı ellicem 😁okadar hareketi nasıl hissemeyiz harbiden yaa 🤣 ne kalın derimiz varmış arkadaş 😁😁😁

Şubat sonuna kadar gitmicem nasil sabredeceksem hic bilmiyorum o zamana netleşir cinsiyet

Back