2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
ben baktım lcw ya hm ye girmedim fakat bana kumaş lazım takım elbise giyiyorum işte pantolonlarım olmuyor patlayacak gibiyim :) var mı bildiğiniz güzel kaliteli kumaş pantolon hamilelik için olanlar

orta amorf kristalleri vardı idrarımda benim de hamilelikten önce bol su içerek atıyorsun canım

bu arada dün yaptığım telefon görüşmeleriyle kuzenimin eşi, diğer kuzenim, ve öbür kuzenim hepsi ağustosta doğuruyorlar:):) herkes hamile kalmış kahkaha attım sende mi yaaa diye

aynen su ıcmeye calısıyorum nasıl şikayetler vardı peki sende ?
enfeksiyon da vardı bende idrarım yanıyordu o zaman doktor çok su iç dedi çok sudan kastı günde 2,5 litre :)başka da yoktu

Ben kiyafetleri genelde lcw dan alacagim. Ogluma oyle yapmıştım cokta memnun kaldim urunlerinden. Zaten evde giymelik icin abisinden baya kaldi. Bi ilk zamanlar icin almam lazim bide gezmelik veya disari cikarttigimda giydirmek icin biraz.
Bide bizim pazarda bi yer var cogu bebek magazalarinin ihracat fazlasi urunleri aşırı uygun fiyata alabiliyorsun. Ordanda alırım cok cazip geliyor fiyatlari.

ben baktım lcw ya hm ye girmedim fakat bana kumaş lazım takım elbise giyiyorum işte pantolonlarım olmuyor patlayacak gibiyim :) var mı bildiğiniz güzel kaliteli kumaş pantolon hamilelik için olanlar
Hiç bilmiyorum canım kumaş cinsinden nerde vardır canım dikkatimi çekmedi hiç direk kotlara baktığım için

Kızlar merhaba ben düşük tehlikesi için haftalık depot iğnesi vuuluyorum. İğneden sonra saatlerce müthiş derecede acısını ve sızısını hissettim. Başka kullananlar var mı sizler neler hissediyorsunuz ?

Ebebekin Aralık -Şubat indirimi her sene oluyor. Arada güzel indirimlerde oluyor ürünleri çok kaliteli ama bedenleri genelde küçük oluyor. Yeni doğan aldıklarımı giyemedi kalıbı küçük. Islak mendili de iyi.

Kizlar bugün bugün guzel ileriye dönük setlerden bahsetmissiniz bebek arabaları cicilerrr❤❤ ay insanın hevesi geliyo
Ayy cinsiyetler belli olsada hemen bakmaya başlasak benim elim hala kız bebek cicilerine gidiyor acaba kız mı içimdeki yoksa kızımdan dolayı el alışkanlığı mı bilemedim.

Ben kullanıyorum canım ama öyle ağrı olmuyor, yeşil uçlu enjektör kullanıyorlar ve hemşireye tembihliyorum yağlı iğne yavaş yapın diye, sıkıntı olmuyor çok şükür..

Ayy cinsiyetler belli olsada hemen bakmaya başlasak benim elim hala kız bebek cicilerine gidiyor acaba kız mı içimdeki yoksa kızımdan dolayı el alışkanlığı mı bilemedim.

ya cinsiyet belli olmadığı için zaten almıyoruz biraz da
bana da erkek tahmini yapıldı
zaten erkekse alınacak 2-3 parça bişey var
kız olsaydı şimdiden bi gardırop almıştım

bu uyuklama hali ve mide bulantısı ne zaman geçecek yaa ilk hamileliğimi öpüp başıma koymalıymışım beterin beteri varmış meğer

Caniiiiim iyiyim nasil olsun idare ediyorum. İlk zamanlara göre şimdi daha bi enerjiğim daha bi rahatım. Göbek benden önce gidiyor o ayrı konu sen nasılsın oğlanla bebis nasıl? Doktorların ne dedi?
Oh iyi olun canim ,merak ettim kac zamandir denk gelemiyorduk
22si gittim canim usm yapildi doktorumla gelen hafta randevum var
Bebis sukur iyiydi kanama alani vardi ama bir sorun olmaz dedi kadin ,ordan geldigimden yine kanamam var yatiyorum

Kızlar ben oğluma e bebek ten almıştım zıbınlarını indirim oluyor 3 yada 4 lira genelde beyaz oluyorlar ben kaynatıyordum 2 yıldır kullanıyorum memnunum

Bu arada ikili tarama testi yaptıranlar. Ultrason odasına eşin
Benim annem de aynısı söylüyor ama bende daha bi tık yok acaba kötü anne mi olucam ben diyorum
Bugün hastaneye gittim aşırı hareketli Bi cocuk dedi. Annem de diyo insan karnında bu kadar kıpırdayan şeyi nasıl hissetmez diye kendımı sorguluyorum bende inan ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…