Aşırı rahat bende zaten olduğu için 6. Haftalarda giymeye başladım hemen hamile pantolonunu. İş yerinde diğerleri sıkıyor çünkü oturunca. Artık geçilebilir tabi. İnsan çünkü kilo almasa dahi genişliyor. H&M lcw pantolon bakabileceğin yerler. Benimkiler oradan. Geçen işyerinde giymek için bir tane daha aldım toplam 3 oldu Kış olunca tayt giyemedim dışarıda çok üşüyorum çünkü aşırııı
ben baktım lcw ya hm ye girmedim fakat bana kumaş lazım takım elbise giyiyorum işte pantolonlarım olmuyor patlayacak gibiyim :) var mı bildiğiniz güzel kaliteli kumaş pantolon hamilelik için olanlar
Kızlar bu gün gastroenteroloji kontrolum vardı cok kustugum ıcın dr uma gittim Usg ile mide barsak safra bobrek herseye baktı.Böbreklerimde kristaller oluşmaya başlamış su içmiyormusun dedi ee içiyorum ama içtiğini kusunca demekki . Emedur yerine de metpamid verdi.
bu arada dün yaptığım telefon görüşmeleriyle kuzenimin eşi, diğer kuzenim, ve öbür kuzenim hepsi ağustosta doğuruyorlar:):) herkes hamile kalmış kahkaha attım sende mi yaaa diye
Ben kiyafetleri genelde lcw dan alacagim. Ogluma oyle yapmıştım cokta memnun kaldim urunlerinden. Zaten evde giymelik icin abisinden baya kaldi. Bi ilk zamanlar icin almam lazim bide gezmelik veya disari cikarttigimda giydirmek icin biraz.
Bide bizim pazarda bi yer var cogu bebek magazalarinin ihracat fazlasi urunleri aşırı uygun fiyata alabiliyorsun. Ordanda alırım cok cazip geliyor fiyatlari.
ben baktım lcw ya hm ye girmedim fakat bana kumaş lazım takım elbise giyiyorum işte pantolonlarım olmuyor patlayacak gibiyim :) var mı bildiğiniz güzel kaliteli kumaş pantolon hamilelik için olanlar
Kızlar merhaba ben düşük tehlikesi için haftalık depot iğnesi vuuluyorum. İğneden sonra saatlerce müthiş derecede acısını ve sızısını hissettim. Başka kullananlar var mı sizler neler hissediyorsunuz ?
Ebebekin Aralık -Şubat indirimi her sene oluyor. Arada güzel indirimlerde oluyor ürünleri çok kaliteli ama bedenleri genelde küçük oluyor. Yeni doğan aldıklarımı giyemedi kalıbı küçük. Islak mendili de iyi.
Ayy cinsiyetler belli olsada hemen bakmaya başlasak benim elim hala kız bebek cicilerine gidiyor acaba kız mı içimdeki yoksa kızımdan dolayı el alışkanlığı mı bilemedim.
Kızlar merhaba ben düşük tehlikesi için haftalık depot iğnesi vuuluyorum. İğneden sonra saatlerce müthiş derecede acısını ve sızısını hissettim. Başka kullananlar var mı sizler neler hissediyorsunuz ?
Ben kullanıyorum canım ama öyle ağrı olmuyor, yeşil uçlu enjektör kullanıyorlar ve hemşireye tembihliyorum yağlı iğne yavaş yapın diye, sıkıntı olmuyor çok şükür..
Ayy cinsiyetler belli olsada hemen bakmaya başlasak benim elim hala kız bebek cicilerine gidiyor acaba kız mı içimdeki yoksa kızımdan dolayı el alışkanlığı mı bilemedim.
ya cinsiyet belli olmadığı için zaten almıyoruz biraz da
bana da erkek tahmini yapıldı
zaten erkekse alınacak 2-3 parça bişey var
kız olsaydı şimdiden bi gardırop almıştım
Caniiiiim iyiyim nasil olsun idare ediyorum. İlk zamanlara göre şimdi daha bi enerjiğim daha bi rahatım. Göbek benden önce gidiyor o ayrı konu sen nasılsın oğlanla bebis nasıl? Doktorların ne dedi?
Oh iyi olun canim ,merak ettim kac zamandir denk gelemiyorduk
22si gittim canim usm yapildi doktorumla gelen hafta randevum var
Bebis sukur iyiydi kanama alani vardi ama bir sorun olmaz dedi kadin ,ordan geldigimden yine kanamam var yatiyorum
Kızlar ben oğluma e bebek ten almıştım zıbınlarını indirim oluyor 3 yada 4 lira genelde beyaz oluyorlar ben kaynatıyordum 2 yıldır kullanıyorum memnunum
Bugün hastaneye gittim aşırı hareketli Bi cocuk dedi. Annem de diyo insan karnında bu kadar kıpırdayan şeyi nasıl hissetmez diye kendımı sorguluyorum bende inan ki