Ya burada başka öğretmenlerde var. Ya ben cidden bu öğretmen, veli camiasıni hatta sosyal hayatı anlamıyorum. Nazik olunca salak sanıyorlar beni. Sert ve kaba olmak istiyorum yapamıyorum. Çok zor. Adamlar okula dandik bir, iki dolap alıp 18 bin TL ödemişler. Ben Anasinifi için (Ki kendisi dedi hocam isteyin paramız var vs diye) bir şeyler istedim. Hocam siz hayır yapın falan dediler. Ben zaten o kadar çok cebimden harcıyorum ki yıl içinde geçmiş yıllarda vs. Üstüne bir de enayi muamelesi görüyorum. Ama hep Allah rızası, devlet varolsun vs dedim. Ama 20bin TL parayı saçma sapan bir vitrine verdiklerini duyunca :/ ben niye hayır yapıyorum siz devletin parasını düzgün harcayın kardeşim dedim içimden. Dışımdan diyemedim. Hatta evimde bir sürü kendi paramla aldığım materyal var oğluma ki kaldırsam dedim bu ne ya? Öğrenciler deseniz bazıları o kadar vahşi ki parçalıyorlae. O kadar kum masası aldım hepsini kırdılar. Sonra hizmetliler ayaklarını boya karıştırmak için aldılar falan. Ya ben özene bozene davranırdım sınıfıma. Şu an bütün eşyalarımı tek tek okulun orasından burasıdan topluyorum. Çok sinirlendim. Bir aydır 1,2 pano takacaklar. 1,2 dolap sabitleyecskler. :/ yani bu nedir ya? Ben toplumun curudugune inanmak istemedim hiç Am galiba gerçekten çürümüş