Kızlar bu gün gastroenteroloji kontrolum vardı cok kustugum ıcın dr uma gittim Usg ile mide barsak safra bobrek herseye baktı.Böbreklerimde kristaller oluşmaya başlamış su içmiyormusun dedi ee içiyorum ama içtiğini kusunca demekki . Emedur yerine de metpamid verdi.
Yok abla bebeğin kordonuyla felan karıştırıyorlar bi arkadaşın detayli usg sine kadar erkek bildiler bebegi bu haftalarda erkek dese inanmazdım çünkü değişme olasılığı çok yüksek ama kız sanmıyorum
Canım aslında tam tersi de olabiliyor
Hatta genelde o çıkıntı bu haftalarda hem kız hem erkeklerde bulunuyor kız ise 16. Haftada tamamen gerileyip klitorise dönüşüyor.
Gönlüne göre olsun canım ama netleşmesi için bir sonraki randevuyu bekle derim ben nacizane
Canım aslında tam tersi de olabiliyor
Hatta genelde o çıkıntı bu haftalarda hem kız hem erkeklerde bulunuyor kız ise 16. Haftada tamamen gerileyip klitorise dönüşüyor.
Gönlüne göre olsun canım ama netleşmesi için bir sonraki randevuyu bekle derim ben nacizane
Evet tulumda carters ve mamas papas alın bencede. Ben çok memnundum gene onların tulumlarından alıcam. Küçük bebeklerde tulum çok seviyorum hep kucakta oldukları için bel açılma derdi olmuyor.
Evet tulumda carters ve mamas papas alın bencede. Ben çok memnundum gene onların tulumlarından alıcam. Küçük bebeklerde tulum çok seviyorum hep kucakta oldukları için bel açılma derdi olmuyor.
Caniiiiim iyiyim nasil olsun idare ediyorum. İlk zamanlara göre şimdi daha bi enerjiğim daha bi rahatım. Göbek benden önce gidiyor o ayrı konu sen nasılsın oğlanla bebis nasıl? Doktorların ne dedi?