2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canim ben ilk gebeligimde 5 ay simdide 1 aydır vajinal alıyorum bu ilaci sabah aksam. Yan etkileri biraz fazla evet doktora sordun mu devam edeyim mi diye? Belki igne falanda verir. Ben ignesini de ayri vuruluyorum
Sordum günde bir vajinal al dedi öyle yaptım dün başka bişey demedi artarsa gidicem zaten ama inşallah kesilir

Canım kalpte sorun felan icin detaylı usg de çıkar 20 haftada yapılıyor o doktor bana da dedi ikili test diye istemiyorum dedim kabulum bu bebeğe diyorsunuz yani dedi evet kıyamam dedim oda tapacka bişey yok ben söylemek zorundayim dedi ense kalınlığına felan hersye baktı iyiydi sadce detaylı ultrosan yaptırcam okadar

Yani kan vermeden ultrasonda ense kalınlığına falan bakıldı öyle de oluyor öyle mi?
En kötü ben de öyle yapayım.
Ben de detaylı ultrason düşünüyorum sadece..

Maşallah Bana kız gibi geldi:)

Yani kan vermeden ultrasonda ense kalınlığına falan bakıldı öyle de oluyor öyle mi?
En kötü ben de öyle yapayım.
Ben de detaylı ultrason düşünüyorum sadece..

Aynen doktor bana dedi ikili test yapmış gibi ultrosana bakalım dedi ensesine ellerine ayaklarına suyuna hersye baktı

Doymak bılmedım bugun bır tepsı borek yıcektım nerdeyse sızın ıstahlarınız nasıl kızlar

Doymak bılmedım bugun bır tepsı borek yıcektım nerdeyse sızın ıstahlarınız nasıl kızlar

Maşallah kız ❤ ben iyi değildi benim yarın Bend e börek yapayim bari evde iyi de gil.ama iş yerinde öğlen yemeklerinde doymak bilmiyorum ve hiç sevmezdim işyeri yemeklerini

Insanın etrafında güzel insanlar olması ne kadar güzel bise ya yaz meyvesi istiyordu canim eşim isten fırsat bulup gidip alamadı bi türlü int sipariş vermeye cesaret edemedim iş yetindeki ablayla konuşurken söyledim hemen gitmiş almış kadın aradı beni nasıl mutlu oldum

Allah razi olsun ondan sanada afiyet bal seker olsun cnm

Kizlar bugün 9+2yim 2 gundur bütün tiksinme falan geçti çay icemiyodum artık icebiliyorum evet eski duzenime girdim sukur ama neden bulanmiyo diyede düşünmeye başladım bu hamilelik işleri çok stresli yaa

Ayy ağzın bal yesin inşallah öyledir bende hep kız hissediyordum ilk günden beridir geçenlerde rüya gördüm kız doğurmuştum ama baktım da yorumuna tam tersi olacak yazıyordu gitti tüm hiss

Keseye göre erkek benimkide fasulye gibi bende başta erkek hissediyordum sonra bi kız bi erkek dedim doktorda %60 kız deyince duyguları bastırdim bekliyorum

Kizlar bugün 9+2yim 2 gundur bütün tiksinme falan geçti çay icemiyodum artık icebiliyorum evet eski duzenime girdim sukur ama neden bulanmiyo diyede düşünmeye başladım bu hamilelik işleri çok stresli yaa
Canım illa biticekti ne güzel erken bitmiş . İnşallah başlamaz bir daha:)

Hah deme bence 9.haftada okdr rahattimki iki kilo bile aldım sonra tekrar başladı geri verdim 9.haftada ne oluyorsa bi rahatlama oluyor

Keseye göre erkek benimkide fasulye gibi bende başta erkek hissediyordum sonra bi kız bi erkek dedim doktorda %60 kız deyince duyguları bastırdim bekliyorum
Ama kese yuvarlak ve fasulye gibi olunca kız olur derler muz gibi uzunsa erkek deniyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…