Canim ben ilk gebeligimde 5 ay simdide 1 aydır vajinal alıyorum bu ilaci sabah aksam. Yan etkileri biraz fazla evet doktora sordun mu devam edeyim mi diye? Belki igne falanda verir. Ben ignesini de ayri vuruluyorum
Benim de bugün kontrolüm vardı.
Ikili test zamanı ama çok kararsız kaldım.
Kardeşlerim yaptırmadı. Güvenilir değil aldırmayı düşünmüyorsan boşuna yapma diyen çok. Ama kalpte vs sorun varsa anne karnında tedaviye başlanıyor yaptır diyen de var. Cok emin olamadım.
Kafam bir milyon oldu :)
Kan mi veriliyor sadece ultrasonla mı yoksa?
Sonuclarınızın iyi çıkmasına sevindim.
Sağlıkla gelsin ınsallah.
Benim ultrason görüntüm de bugün belirsiz çirkin. Bir önceki daha netti. 15 gün önce olmasına rağmen. Cihazdan kaynaklı belki de..
Bu kontrol hiç icime sinmedi zaten.
Çok sık ultrasona girmenin bebeğe zararı var mıdır bilginiz var mı kızlar?
Canım kalpte sorun felan icin detaylı usg de çıkar 20 haftada yapılıyor o doktor bana da dedi ikili test diye istemiyorum dedim kabulum bu bebeğe diyorsunuz yani dedi evet kıyamam dedim oda tapacka bişey yok ben söylemek zorundayim dedi ense kalınlığına felan hersye baktı iyiydi sadce detaylı ultrosan yaptırcam okadar
Canım kalpte sorun felan icin detaylı usg de çıkar 20 haftada yapılıyor o doktor bana da dedi ikili test diye istemiyorum dedim kabulum bu bebeğe diyorsunuz yani dedi evet kıyamam dedim oda tapacka bişey yok ben söylemek zorundayim dedi ense kalınlığına felan hersye baktı iyiydi sadce detaylı ultrosan yaptırcam okadar
Yani kan vermeden ultrasonda ense kalınlığına falan bakıldı öyle de oluyor öyle mi?
En kötü ben de öyle yapayım.
Ben de detaylı ultrason düşünüyorum sadece..
Bugün ikili testi yaptırdım kızlar. Allaha şükür sonuclarımız normal. Göbek kordonunu bacaklarının arasına aldığı için cinsiyet tahmınımız olamadı Malesef. Yüzde 60 kız Olabılır dedi göstermedıgi için. Çok hareketli kıpır kıpır Bi bebek dedi :) o kollar bacaklar hiç durmuyor ense kalınlıgını ölçerken bile dört döndürdü doktor. Annemde cok hareketli erkek bence dıyor. Bilemedik. Sizce??
Yani kan vermeden ultrasonda ense kalınlığına falan bakıldı öyle de oluyor öyle mi?
En kötü ben de öyle yapayım.
Ben de detaylı ultrason düşünüyorum sadece..
Maşallah kız ❤ ben iyi değildi benim yarın Bend e börek yapayim bari evde iyi de gil.ama iş yerinde öğlen yemeklerinde doymak bilmiyorum ve hiç sevmezdim işyeri yemeklerini
Insanın etrafında güzel insanlar olması ne kadar güzel bise ya yaz meyvesi istiyordu canim eşim isten fırsat bulup gidip alamadı bi türlü int sipariş vermeye cesaret edemedim iş yetindeki ablayla konuşurken söyledim hemen gitmiş almış kadın aradı beni nasıl mutlu oldum
Insanın etrafında güzel insanlar olması ne kadar güzel bise ya yaz meyvesi istiyordu canim eşim isten fırsat bulup gidip alamadı bi türlü int sipariş vermeye cesaret edemedim iş yetindeki ablayla konuşurken söyledim hemen gitmiş almış kadın aradı beni nasıl mutlu oldum
Ayy ağzın bal yesin inşallah öyledir bende hep kız hissediyordum ilk günden beridir geçenlerde rüya gördüm kız doğurmuştum ama baktım da yorumuna tam tersi olacak yazıyordu gitti tüm hiss
Kizlar bugün 9+2yim 2 gundur bütün tiksinme falan geçti çay icemiyodum artık icebiliyorum evet eski duzenime girdim sukur ama neden bulanmiyo diyede düşünmeye başladım bu hamilelik işleri çok stresli yaa
Ayy ağzın bal yesin inşallah öyledir bende hep kız hissediyordum ilk günden beridir geçenlerde rüya gördüm kız doğurmuştum ama baktım da yorumuna tam tersi olacak yazıyordu gitti tüm hiss
Keseye göre erkek benimkide fasulye gibi bende başta erkek hissediyordum sonra bi kız bi erkek dedim doktorda %60 kız deyince duyguları bastırdim bekliyorum
Kizlar bugün 9+2yim 2 gundur bütün tiksinme falan geçti çay icemiyodum artık icebiliyorum evet eski duzenime girdim sukur ama neden bulanmiyo diyede düşünmeye başladım bu hamilelik işleri çok stresli yaa
Keseye göre erkek benimkide fasulye gibi bende başta erkek hissediyordum sonra bi kız bi erkek dedim doktorda %60 kız deyince duyguları bastırdim bekliyorum