- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
Geçmiş olsun canımKızlar bu gün gastroenteroloji kontrolum vardı cok kustugum ıcın dr uma gittim Usg ile mide barsak safra bobrek herseye baktı.Böbreklerimde kristaller oluşmaya başlamış su içmiyormusun dedi ee içiyorum ama içtiğini kusunca demekki . Emedur yerine de metpamid verdi.
Yok kuzum bu normal kalın bir tayt. Ama şu anda hamile taytlarından giyiyorum acayip rahatMasallah asla bole. Pantolan gıyemıyorum sızınkı hamıle pant mu
Hamile kalmadaN önce zayıftım canım şu anda da kilolu değilim zaten ama beni korkutan kilo alış hızım olmuştuay ne kadar güzel çıkmış göbecik
ama çok fitmişsin zaten hiç kilo almış birine benzemiyorsun fotoğrafta
Bence normalde göbeğin olduğu için bebişte alttan itiyor iyice dışarı çıkıyor göbişlerBen simdiden alti aylik gibiyim normalde göbegim vardi zaten allahtan en son tartildigimda sadece 2 kilo almistim bakalim bugün ne cikacak
Yok kuzum bu normal kalın bir tayt. Ama şu anda hamile taytlarından giyiyorum acayip rahatMasallah asla bole. Pantolan gıyemıyorum sızınkı hamıle pant mu
Hamile kalmadaN önce zayıftım canım şu anda da kilolu değilim zaten ama beni korkutan kilo alış hızım olmuştuay ne kadar güzel çıkmış göbecik
Bence normalde göbeğin olduğu için bebişte alttan itiyor iyice dışarı çıkıyor göbişlerBen simdiden alti aylik gibiyim normalde göbegim vardi zaten allahtan en son tartildigimda sadece 2 kilo almistim bakalim bugün ne cikacak
Yukarıdaki yorumları okurken İstanbul'da olduğunuz aklımda kalmış, ben 1.5 yıl önce taşındım İstanbul'dan ve yerinizde olsam Beşiktaş Biber burger veya Viginia Angus'ta hamburger aşererdim sanırım
(Allahım lüften kimsenin canı çekmesin :))
Hazır hafta sonu da gelmişken...
Aynen sağol canim düşünmen yeter. Rahatima biraz düşkünüm o yuzden tayt pantolon aliyorum hamileler icin cok rahatlar. Koskoca KayHadi ya, Allah gönlüne göre bulmanı nasip etsin o halde. Ben alıp yollayayım diyeceğim onun da internetten almaktan bir farkı olmayacak...
O kadar üşüyorum ki, çift kat çorap giyiyorum, tayt + pantalon. İnsanın göbeği olmasa bu kombin çıkartır zaten.
Eşim önce aramış diyor ki, yüzün için hindistan cevizi yağı aldım, göbiş için susam yağı. Zaten evde yağım var, başladım kullanmaya, ne gerek var deyince, sen de bir şeye aşermiyorsun ki hamileliğini anlamıyorum azıcık naz yap dedi. Canım ne çekse diye düşünüyorum, akıl verin kızlar.
Yok kuzum bu normal kalın bir tayt. Ama şu anda hamile taytlarından giyiyorum acayip rahat☺
Hamile kalmadaN önce zayıftım canım şu anda da kilolu değilim zaten ama beni korkutan kilo alış hızım olmuştuilk aylardan böyle alırsam mahvolurum dedim
Bence normalde göbeğin olduğu için bebişte alttan itiyor iyice dışarı çıkıyor göbişleriki kilo bence çok değil, çünkü illaki iştah artışı oluyor.
Aynen sağol canim düşünmen yeter. Rahatima biraz düşkünüm o yuzden tayt pantolon aliyorum hamileler icin cok rahatlar. Koskoca Kayseri de bi H&M olmamasi cok sacma guzel marka
Aynen sağol canim düşünmen yeter. Rahatima biraz düşkünüm o yuzden tayt pantolon aliyorum hamileler icin cok rahatlar. Koskoca KayHadi ya, Allah gönlüne göre bulmanı nasip etsin o halde. Ben alıp yollayayım diyeceğim onun da internetten almaktan bir farkı olmayacak...
O kadar üşüyorum ki, çift kat çorap giyiyorum, tayt + pantalon. İnsanın göbeği olmasa bu kombin çıkartır zaten.
Eşim önce aramış diyor ki, yüzün için hindistan cevizi yağı aldım, göbiş için susam yağı. Zaten evde yağım var, başladım kullanmaya, ne gerek var deyince, sen de bir şeye aşermiyorsun ki hamileliğini anlamıyorum azıcık naz yap dedi. Canım ne çekse diye düşünüyorum, akıl verin kızlar.
İştahım normal çok şükür ama bundan sonra iyice almaya baslarim sanirsamYok kuzum bu normal kalın bir tayt. Ama şu anda hamile taytlarından giyiyorum acayip rahat☺
Hamile kalmadaN önce zayıftım canım şu anda da kilolu değilim zaten ama beni korkutan kilo alış hızım olmuştuilk aylardan böyle alırsam mahvolurum dedim
Bence normalde göbeğin olduğu için bebişte alttan itiyor iyice dışarı çıkıyor göbişleriki kilo bence çok değil, çünkü illaki iştah artışı oluyor.
Aynen canim donup duruyoduKızlar mesajlarınız çifter çifter geliyor. Sitede mi hata var acaba?
Kızlar İstanbul'da olup hastane önerebilecek olan var mı? Normal doğum yanlısı bir doktor arıyorum. Doğum fiyatlarına bakmaya başladınız mı siz de?
Allah affetsin uyanir uyanmaz uyku düşünüyorum
ya ben artık saat 11de gözlerim kapanmaya başlıyor
eşimin de keyfi kaçtı
benden kaçıp uyumak istiyorsun diyor.
Oysa ki tabi ki alakası yok.
ama yok yok yok yani duramıyorum
10.30 -11 gibi uyuyorum sabah da 7.30 da kalkıyorum
Gece uyanmıyor musun canım?
Nerede canım hastane? Ben de arıyorum da :)ben sordum
zaten hastane uygun
bir de yeni doğan ünitesi de varmış, işte küvez olayı.
doktor 5bini geçmez dedi sezeryan bu fiyat.
kalkıyorum ama 1 kere belki 2.
o da tuvalete gidip geliyorum
yalnız ben normalde de muhakkak bi kere tuvalete kalkardım.
Çok su içiyorum
Hani demiştim ya, araştırmaya gittiğimde tahlil için, iğrenç bir koltuğa, örtü vermeden, benden önceki hastanın sedyede kalan pedini kaldırıp, temizini sermemi istediler diye. İşte onları düşününce verdiğim para helal olsun diyorum. Hijyen her şeydir. Bir de şu an ayda 2 defa yani 1550 TL veriyorum, fakat doktor 12. haftadan sonra ayda bir göreceğini söyledi. O zaman daha makul olur. Sağlıkla gelsinler yeter ki.
çok sağol canımCok gecmıs olsun canım♥
daha iyiyim kussamda su içmeye çalışıyorum zorla,su çok önemliymiş gerçekten,çok sağol canımGeçmiş olsun canım, şimdi daha iyisindir inşallah.
Ben kg verdiğim halde göbeğim çıktı. Hafiften vardı zaten. Ama şimdi gören direkt hamile olduğumu anlıyor. Şalla vs kapatmaya çalışıyorum. 2 Hafta önce ben de H&M'den almıştım pantalon ve tayt. Ama o kadar üşüyorum ki, taytı pantalonun altına giyiyorum.
çok sağol canımGeçmiş olsun canim dikkat et. Ben su şişesiyle geziyorum yoksa ben de gunde 2 bardak su ya içerim ya icmem
çok geçmiş olsun canımKızlar bu gün gastroenteroloji kontrolum vardı cok kustugum ıcın dr uma gittim Usg ile mide barsak safra bobrek herseye baktı.Böbreklerimde kristaller oluşmaya başlamış su içmiyormusun dedi ee içiyorum ama içtiğini kusunca demekki . Emedur yerine de metpamid verdi.
çok sağol canımGeçmiş olsun canım
Ne kadar da ben
Şimdi işe gidene kadar uyumayı düşünüyorum 1-2 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?