2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Geçmiş olsun canım
Enfeksiyon vs yok sanırım değil mi?
İdrar yolu enfeksiyonu da kusturuyor çünkü. Dikkat et canım kendine

Masallah asla bole. Pantolan gıyemıyorum sızınkı hamıle pant mu
Yok kuzum bu normal kalın bir tayt. Ama şu anda hamile taytlarından giyiyorum acayip rahat
ay ne kadar güzel çıkmış göbecik
ama çok fitmişsin zaten hiç kilo almış birine benzemiyorsun fotoğrafta
Hamile kalmadaN önce zayıftım canım şu anda da kilolu değilim zaten ama beni korkutan kilo alış hızım olmuştu ilk aylardan böyle alırsam mahvolurum dedim
Ben simdiden alti aylik gibiyim normalde göbegim vardi zaten allahtan en son tartildigimda sadece 2 kilo almistim bakalim bugün ne cikacak
Bence normalde göbeğin olduğu için bebişte alttan itiyor iyice dışarı çıkıyor göbişler iki kilo bence çok değil, çünkü illaki iştah artışı oluyor.

Yok kuzum bu normal kalın bir tayt. Ama şu anda hamile taytlarından giyiyorum acayip rahat
Hamile kalmadaN önce zayıftım canım şu anda da kilolu değilim zaten ama beni korkutan kilo alış hızım olmuştu ilk aylardan böyle alırsam mahvolurum dedim
Ben simdiden alti aylik gibiyim normalde göbegim vardi zaten allahtan en son tartildigimda sadece 2 kilo almistim bakalim bugün ne cikacak
Bence normalde göbeğin olduğu için bebişte alttan itiyor iyice dışarı çıkıyor göbişler iki kilo bence çok değil, çünkü illaki iştah artışı oluyor.

Evet canım Bahariye'deyim. Ya normalde de yemiyorum ki onu. Ama iyi fikir Kadıköy'den bir gitsin evropa havası alıp gelsin. Bi ısırık atar yetti tamam derim.

Aynen sağol canim düşünmen yeter. Rahatima biraz düşkünüm o yuzden tayt pantolon aliyorum hamileler icin cok rahatlar. Koskoca Kay

İştahım normal çok şükür ama bundan sonra iyice almaya baslarim sanirsam

Aynen sağol canim düşünmen yeter. Rahatima biraz düşkünüm o yuzden tayt pantolon aliyorum hamileler icin cok rahatlar. Koskoca Kayseri de bi H&M olmamasi cok sacma guzel marka

İşin aslı normalde oradan bir şey almam. Malları çok kalitesiz geliyor bana. İngiltere'deyken millet LCW muamelesi çekiyordu, bizde kıymete bindi. Ama geçici bir dönem için alınacak kıyafetler için uygun geldi.

Aynen sağol canim düşünmen yeter. Rahatima biraz düşkünüm o yuzden tayt pantolon aliyorum hamileler icin cok rahatlar. Koskoca Kay
İştahım normal çok şükür ama bundan sonra iyice almaya baslarim sanirsam

Ben Zara’dan slouchy pantalon almıştım. Şuan onu giyiyorum arada da tayt. Zara’nın o pantalonunu tavsiye ederim çok rahat beli hiç sıkmıyor. Şuanda indirimde hatta.
Suan stok yok gözüküyor ama stoklara ara ara giriyor.

Eklentiler

• 5A8749AF-5DCE-4D9D-8E2D-1372C3483C07.png
    423,3 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar İstanbul'da olup hastane önerebilecek olan var mı? Normal doğum yanlısı bir doktor arıyorum. Doğum fiyatlarına bakmaya başladınız mı siz de?

ben sordum
zaten hastane uygun
bir de yeni doğan ünitesi de varmış, işte küvez olayı.
doktor 5bini geçmez dedi sezeryan bu fiyat.

Allah affetsin uyanir uyanmaz uyku düşünüyorum

ya ben artık saat 11de gözlerim kapanmaya başlıyor
eşimin de keyfi kaçtı
benden kaçıp uyumak istiyorsun diyor.
Oysa ki tabi ki alakası yok.
ama yok yok yok yani duramıyorum
10.30 -11 gibi uyuyorum sabah da 7.30 da kalkıyorum

Gece uyanmıyor musun canım?

kalkıyorum ama 1 kere belki 2.
o da tuvalete gidip geliyorum
yalnız ben normalde de muhakkak bi kere tuvalete kalkardım.
Çok su içiyorum

5 litreyi buluyorum ben de. 6'ya yakın uyanıyorum ben ya. Doktorum zaten 2 saatte bir su içmen lazım, gerekirse alarm kur demişti ama alarm öncesi uyanıyorum. Su iç + tuvalete git + uyumaya çalış döngüsünde bir zombiyim.

Aynen allaha şükür ki sıkıntın yok abla okumuş etmiş iyi bir ise ve bütçeye sahipsin o yüzden değer ya yeterki iyi olsun cimcime

Cok gecmıs olsun canım♥
çok sağol canım
daha iyiyim kussamda su içmeye çalışıyorum zorla,su çok önemliymiş gerçekten,çok sağol canım
Geçmiş olsun canim dikkat et. Ben su şişesiyle geziyorum yoksa ben de gunde 2 bardak su ya içerim ya icmem
çok sağol canımçok zorluyorum kendimi ya nasıl oldu bilmiyorum önceden çok içerdim şimdi tiksindim işte
çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım

Ne kadar da ben
Şimdi işe gidene kadar uyumayı düşünüyorum 1-2 saat
çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…