2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
ben baktım lcw ya hm ye girmedim fakat bana kumaş lazım takım elbise giyiyorum işte pantolonlarım olmuyor patlayacak gibiyim :) var mı bildiğiniz güzel kaliteli kumaş pantolon hamilelik için olanlar
canım bende iş gereği kumaş pantolon giymek zorundayım ilk hamileliğimde gebe den almıştım tavsiye ederim kumaşları çok güzel

Bugün ikili testi yaptırdım kızlar. Allaha şükür sonuclarımız normal. Göbek kordonunu bacaklarının arasına aldığı için cinsiyet tahmınımız olamadı Malesef. Yüzde 60 kız Olabılır dedi göstermedıgi için. Çok hareketli kıpır kıpır Bi bebek dedi :) o kollar bacaklar hiç durmuyor ense kalınlıgını ölçerken bile dört döndürdü doktor. Annemde cok hareketli erkek bence dıyor. Bilemedik. Sizce??

Eklentiler

• IMG_20200124_155935.jpg
    74,6 KB · Görüntüleme: 44
Bence kız narin duruyor:)

Benim de bugün kontrolüm vardı.
Ikili test zamanı ama çok kararsız kaldım.
Kardeşlerim yaptırmadı. Güvenilir değil aldırmayı düşünmüyorsan boşuna yapma diyen çok. Ama kalpte vs sorun varsa anne karnında tedaviye başlanıyor yaptır diyen de var. Cok emin olamadım.

Kafam bir milyon oldu :)
Kan mi veriliyor sadece ultrasonla mı yoksa?

Sonuclarınızın iyi çıkmasına sevindim.
Sağlıkla gelsin ınsallah.

Benim ultrason görüntüm de bugün belirsiz çirkin. Bir önceki daha netti. 15 gün önce olmasına rağmen. Cihazdan kaynaklı belki de..

Bu kontrol hiç icime sinmedi zaten.

Çok sık ultrasona girmenin bebeğe zararı var mıdır bilginiz var mı kızlar?

9.haftaya kadar her hafta gırdım merakımdan:))doktorumu degıstırdım cok gırmıssın dedı:))zaten gıttıgınde soruyolar en son ne zaman gırdın dıe tabı farklı bı dr bence cok gırmemek gerekıyor dıe dusunıyorum

ya valla
şu an yaptırdım temiz çıktı rahatladım
ama çok saçma bir biçimde olasılık da çıkabilirdi
bu sefer de kendini yiyip duruyorsun ve etrafımda bu çocuk risk taşıyor diyenlerin hepsi sapasağlam çocuklar dünyaya getirdiler. Yani tamamen sana kalmış
hem kan testi yapıyorlar, hem de ultrasonla burun-ense genişliğine bakıyorlar.

yani her hafta girmediğin sürece bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ultrasonda.
Bu kontrol içine sinmediyse haftaya başka bir doktora git derim.

Öyle bir şey ki risk var diyenler sağlıklı doğum yapıyormuş. Sağlıklı dedikleri tam tersi ile yuzlesip bunalıma giriyormuş.
Şimdi bu durumda güvenemeyecegimiz testlere girip kendimizi boşa üzmek var.
Zaten stresli takıntılı bir insanım.
Hiç bulaşmayayım diyorum.
Allah sağlıklı ve hayırlı etsin inşallah diyerek bekleyeyim. Sadece detaylı ultrasona gireyim diyorum. Hayırlısı hepimiz için.

Ah bu eşler benimkide diyor sevmiyorsun artık beni

Maşallah kızçene. Sağlıkla gelsin inşallah.

Hoc bilgim yok valla kuzum hiçte araştırma yapmadım arkadaşımda o doktora gidiyor dedi yorum yapmazdı beklemeni söylerdi dedi bilmiyorum valla bekliyorum bende şubatta ogrenicem inşallah iyi olsunda sıpam

Ebebek’in indirimleri çok güzel
Geçen tekstil indiriminde tulum aldım 2 tane 6-9 ay
13 tlye hemde

Bend e trendyoldan aldım 5 6 parca kendime hamile badisi aldım araç gereçleri çok pahali normalde indirim zamanlarını hiç bilmem hiç bir mağazanın artık dikkat etmem gerekiyor

ben baktım lcw ya hm ye girmedim fakat bana kumaş lazım takım elbise giyiyorum işte pantolonlarım olmuyor patlayacak gibiyim :) var mı bildiğiniz güzel kaliteli kumaş pantolon hamilelik için olanlar

Anca merter de bulursun cnm orası kumaşçı dolu yada emin onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…