2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar herşey bir yana istanbulda corona virüsü süphesi ile karantinaya alınan hastaneler var aman dikkat edin Allahım korusun .

Kızlar bu gün gastroenteroloji kontrolum vardı cok kustugum ıcın dr uma gittim Usg ile mide barsak safra bobrek herseye baktı.Böbreklerimde kristaller oluşmaya başlamış su içmiyormusun dedi ee içiyorum ama içtiğini kusunca demekki . Emedur yerine de metpamid verdi.

Metpamid iğrenç bi hap tavsiye etmem 😭

Bu marka çok kalıtelı kızlar suan ındırım var bakabılırsiniz

Eklentiler

• 9C5EFEE8-06FB-472D-85C8-1137D727F397.png
    9C5EFEE8-06FB-472D-85C8-1137D727F397.png
    301,9 KB · Görüntüleme: 48
Carters beden olarak 1 beden küçük yalnız dikkat edin.
Ben geçenlerde bir arkadaşın bebeğine hediye aldım. O zaman araştırırken herkes öyle yazmış.

Bilmiyorum valla 1 aya herşey belli olur ama erkek olsa anlardır doktor erkeğin değişme ihtimali oluyor ama kızın zor 🤣
Canım aslında tam tersi de olabiliyor 🙈
Hatta genelde o çıkıntı bu haftalarda hem kız hem erkeklerde bulunuyor kız ise 16. Haftada tamamen gerileyip klitorise dönüşüyor.
Gönlüne göre olsun canım ama netleşmesi için bir sonraki randevuyu bekle derim ben nacizane💙

Canım aslında tam tersi de olabiliyor 🙈
Hatta genelde o çıkıntı bu haftalarda hem kız hem erkeklerde bulunuyor kız ise 16. Haftada tamamen gerileyip klitorise dönüşüyor.
Gönlüne göre olsun canım ama netleşmesi için bir sonraki randevuyu bekle derim ben nacizane💙
Hayır birde gönlünden geçen erkekti birden kızcı oldu. Evlat böyle bir şey işte hemen benimsiyorsun😍😍

Carters beden olarak 1 beden küçük yalnız dikkat edin.
Ben geçenlerde bir arkadaşın bebeğine hediye aldım. O zaman araştırırken herkes öyle yazmış.
Bana uyku tulumu geldı hedıye 9ay bende degıstıreyım dıyordum kalsın o zaman:)

Evet tulumda carters ve mamas papas alın bencede. Ben çok memnundum gene onların tulumlarından alıcam. Küçük bebeklerde tulum çok seviyorum hep kucakta oldukları için bel açılma derdi olmuyor.

Back