- 30 Aralık 2019
- 508
- 507
- 18
- 34
yok cnm böbrekte kristallenme varmış onun içinde bol su içicen dedi . Teşekkürler.Geçmiş olsun canım
Enfeksiyon vs yok sanırım değil mi?
İdrar yolu enfeksiyonu da kusturuyor çünkü. Dikkat et canım kendine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok cnm böbrekte kristallenme varmış onun içinde bol su içicen dedi . Teşekkürler.Geçmiş olsun canım
Enfeksiyon vs yok sanırım değil mi?
İdrar yolu enfeksiyonu da kusturuyor çünkü. Dikkat et canım kendine
canım bence seninki erkek. oğlumunda böyle uzundu.. fasulye gibi kesesi..
Bilmiyorum valla 1 aya herşey belli olur ama erkek olsa anlardır doktor erkeğin değişme ihtimali oluyor ama kızın zor![]()
Sen e bebek civil tarzi magazalara git canim dene orda oyle daha saglikli olur
Kızlar bu gün gastroenteroloji kontrolum vardı cok kustugum ıcın dr uma gittim Usg ile mide barsak safra bobrek herseye baktı.Böbreklerimde kristaller oluşmaya başlamış su içmiyormusun dedi ee içiyorum ama içtiğini kusunca demekki . Emedur yerine de metpamid verdi.
Niye ki? Erkek olunca pipisi mi düşüyor zamanla içeride?![]()
Carters beden olarak 1 beden küçük yalnız dikkat edin.Bu marka çok kalıtelı kızlar suan ındırım var bakabılırsiniz
Canım aslında tam tersi de olabiliyorBilmiyorum valla 1 aya herşey belli olur ama erkek olsa anlardır doktor erkeğin değişme ihtimali oluyor ama kızın zor![]()
Ebebek’in indirimleri çok güzelBizim burda babaymal var oraya gidiyorum çoğunlukla EBEBEK çok pahali aynı ürünler diğer yerde yarı fiyatı na
nerdeyse
Hayır birde gönlünden geçen erkekti birden kızcı oldu. Evlat böyle bir şey işte hemen benimsiyorsunCanım aslında tam tersi de olabiliyor
Hatta genelde o çıkıntı bu haftalarda hem kız hem erkeklerde bulunuyor kız ise 16. Haftada tamamen gerileyip klitorise dönüşüyor.
Gönlüne göre olsun canım ama netleşmesi için bir sonraki randevuyu bekle derim ben nacizane![]()
Kesinlikle öyle cidden evlat ayrımı olmuyorHayır birde gönlünden geçen erkekti birden kızcı oldu. Evlat böyle bir şey işte hemen benimsiyorsun![]()
İnstagramda hesabinibilenanne paylaşıyor carters indirimlerini aradaBu marka çok kalıtelı kızlar suan ındırım var bakabılırsiniz
Bana uyku tulumu geldı hedıye 9ay bende degıstıreyım dıyordum kalsın o zaman:)Carters beden olarak 1 beden küçük yalnız dikkat edin.
Ben geçenlerde bir arkadaşın bebeğine hediye aldım. O zaman araştırırken herkes öyle yazmış.
Tesekkur ederım canım bakıyorum hemen zıbın cok lazım olcakİnstagramda hesabinibilenanne paylaşıyor carters indirimlerini arada
Tanesi bazen 20 tlye denk gelecek şekilde. Takip et derim alacaksan cnm
Evet tulumda carters ve mamas papas alın bencede. Ben çok memnundum gene onların tulumlarından alıcam. Küçük bebeklerde tulum çok seviyorum hep kucakta oldukları için bel açılma derdi olmuyor.Bu marka çok kalıtelı kızlar suan ındırım var bakabılırsiniz
Tatlış popoları cok guzel duruyor bıde:))Evet tulumda carters ve mamas papas alın bencede. Ben çok memnundum gene onların tulumlarından alıcam. Küçük bebeklerde tulum çok seviyorum hep kucakta oldukları için bel açılma derdi olmuyor.
CaniiiiimMimiLA mimi nasilsin ?nerelerdesin ?bebis iyi mi?
Benim annem de aynısı söylüyor ama bende daha bi tık yok acaba kötü anne mi olucam ben diyorumGünaydın canlar ❤ bebeği hissedeniniz var mı? Annem göz seyirmesi gibi pıtpıt atardı hissederdim ben dedi de ben hiç hissedemedim daha