- 15 Mayıs 2012
- 1.819
- 1.242
- 373
- 33
Çanakkale Merkez. Doktorum daha önce yanında asistanlığını yaptığım doktor oldugu için çok memnunum ve daha rahatım.Hangi medical parka gidiyorsun canım? Doktorundan memnun musun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çanakkale Merkez. Doktorum daha önce yanında asistanlığını yaptığım doktor oldugu için çok memnunum ve daha rahatım.Hangi medical parka gidiyorsun canım? Doktorundan memnun musun?
canım bende iş gereği kumaş pantolon giymek zorundayım ilk hamileliğimde gebe den almıştım tavsiye ederim kumaşları çok güzelben baktım lcw ya hm ye girmedim fakat bana kumaş lazım takım elbise giyiyorum işte pantolonlarım olmuyor patlayacak gibiyim :) var mı bildiğiniz güzel kaliteli kumaş pantolon hamilelik için olanlar
Bence kız narin duruyor:)Bugün ikili testi yaptırdım kızlar. Allaha şükür sonuclarımız normal. Göbek kordonunu bacaklarının arasına aldığı için cinsiyet tahmınımız olamadı Malesef. Yüzde 60 kız Olabılır dedi göstermedıgi için. Çok hareketli kıpır kıpır Bi bebek dedi :) o kollar bacaklar hiç durmuyor ense kalınlıgını ölçerken bile dört döndürdü doktor. Annemde cok hareketli erkek bence dıyor. Bilemedik. Sizce??
Cinsiyet tahmininde bulundu mu doktorBebeğim benim gibi uykucu çıktı cikolata yediğim halde bana mısın demedi mışıl mışıl uyuyodu![]()
Bugün ikili testi yaptırdım kızlar. Allaha şükür sonuclarımız normal. Göbek kordonunu bacaklarının arasına aldığı için cinsiyet tahmınımız olamadı Malesef. Yüzde 60 kız Olabılır dedi göstermedıgi için. Çok hareketli kıpır kıpır Bi bebek dedi :) o kollar bacaklar hiç durmuyor ense kalınlıgını ölçerken bile dört döndürdü doktor. Annemde cok hareketli erkek bence dıyor. Bilemedik. Sizce??
Doğru diyosunAllah'ın izniyle bise olmaz kuzum onun yicek lokmasi varsa şakır şakır kanaman olsun gene tutunur o sana ❤
9.haftaya kadar her hafta gırdım merakımdan:))doktorumu degıstırdım cok gırmıssın dedı:))zaten gıttıgınde soruyolar en son ne zaman gırdın dıe tabı farklı bı dr bence cok gırmemek gerekıyor dıe dusunıyorumBenim de bugün kontrolüm vardı.
Ikili test zamanı ama çok kararsız kaldım.
Kardeşlerim yaptırmadı. Güvenilir değil aldırmayı düşünmüyorsan boşuna yapma diyen çok. Ama kalpte vs sorun varsa anne karnında tedaviye başlanıyor yaptır diyen de var. Cok emin olamadım.
Kafam bir milyon oldu :)
Kan mi veriliyor sadece ultrasonla mı yoksa?
Sonuclarınızın iyi çıkmasına sevindim.
Sağlıkla gelsin ınsallah.
Benim ultrason görüntüm de bugün belirsiz çirkin. Bir önceki daha netti. 15 gün önce olmasına rağmen. Cihazdan kaynaklı belki de..
Bu kontrol hiç icime sinmedi zaten.
Çok sık ultrasona girmenin bebeğe zararı var mıdır bilginiz var mı kızlar?
Benim de bugün kontrolüm vardı.
Ikili test zamanı ama çok kararsız kaldım.
Kardeşlerim yaptırmadı. Güvenilir değil aldırmayı düşünmüyorsan boşuna yapma diyen çok. Ama kalpte vs sorun varsa anne karnında tedaviye başlanıyor yaptır diyen de var. Cok emin olamadım.
Kafam bir milyon oldu :)
Kan mi veriliyor sadece ultrasonla mı yoksa?
Sonuclarınızın iyi çıkmasına sevindim.
Sağlıkla gelsin ınsallah.
Benim ultrason görüntüm de bugün belirsiz çirkin. Bir önceki daha netti. 15 gün önce olmasına rağmen. Cihazdan kaynaklı belki de..
Bu kontrol hiç icime sinmedi zaten.
Çok sık ultrasona girmenin bebeğe zararı var mıdır bilginiz var mı kızlar?
ya valla
şu an yaptırdım temiz çıktı rahatladım
ama çok saçma bir biçimde olasılık da çıkabilirdi
bu sefer de kendini yiyip duruyorsun ve etrafımda bu çocuk risk taşıyor diyenlerin hepsi sapasağlam çocuklar dünyaya getirdiler. Yani tamamen sana kalmış
hem kan testi yapıyorlar, hem de ultrasonla burun-ense genişliğine bakıyorlar.
yani her hafta girmediğin sürece bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ultrasonda.
Bu kontrol içine sinmediyse haftaya başka bir doktora git derim.
ya ben artık saat 11de gözlerim kapanmaya başlıyor
eşimin de keyfi kaçtı
benden kaçıp uyumak istiyorsun diyor.
Oysa ki tabi ki alakası yok.
ama yok yok yok yani duramıyorum
10.30 -11 gibi uyuyorum sabah da 7.30 da kalkıyorum
Bugün ikili testi yaptırdım kızlar. Allaha şükür sonuclarımız normal. Göbek kordonunu bacaklarının arasına aldığı için cinsiyet tahmınımız olamadı Malesef. Yüzde 60 kız Olabılır dedi göstermedıgi için. Çok hareketli kıpır kıpır Bi bebek dedi :) o kollar bacaklar hiç durmuyor ense kalınlıgını ölçerken bile dört döndürdü doktor. Annemde cok hareketli erkek bence dıyor. Bilemedik. Sizce??
Canım aslında tam tersi de olabiliyor
Hatta genelde o çıkıntı bu haftalarda hem kız hem erkeklerde bulunuyor kız ise 16. Haftada tamamen gerileyip klitorise dönüşüyor.
Gönlüne göre olsun canım ama netleşmesi için bir sonraki randevuyu bekle derim ben nacizane![]()
Ebebek’in indirimleri çok güzel
Geçen tekstil indiriminde tulum aldım 2 tane 6-9 ay
13 tlye hemde![]()
Hayır birde gönlünden geçen erkekti birden kızcı oldu. Evlat böyle bir şey işte hemen benimsiyorsun![]()
Benim annem de aynısı söylüyor ama bende daha bi tık yok acaba kötü anne mi olucam ben diyorum![]()
Bu da erkek gibi görünüyo dediCinsiyet tahmininde bulundu mu doktor![]()
ben baktım lcw ya hm ye girmedim fakat bana kumaş lazım takım elbise giyiyorum işte pantolonlarım olmuyor patlayacak gibiyim :) var mı bildiğiniz güzel kaliteli kumaş pantolon hamilelik için olanlar