2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
En azından Asiye olsun diyemiyor boşver

Erkek olursa Giray, Aslan, Demir düşünüyoruz. Şuan için Giray’a daha yakınız:)
Artık 5 erkek bebekten 3’ü Ayaz
Asiye desinde düsüp bayilayim evet ayaz cok fazlaaaa

Masallah kuzuya

Yedinci haftada ben de senin gibiydim. Ağzıma patates dışında bir şey sokamadım.

Kızlar şimdi çıktım doktordan testi yaptırdım
Cinsiyeti tahmin ediyorum ama parti yapacağın için kesinleşsin öyle söylicem dedi. Bu da benim miniğimin resmi varsa tahminleri alayımm

Eklentiler

• 0B2015E7-F2EE-40AE-8FFD-9D1110761E7C.jpeg
    109,7 KB · Görüntüleme: 71
Cinsiyeti tahmin ediyorum ama parti yapacağın için kesinleşsin öyle söylicem dedi. Bu da benim miniğimin resmi varsa tahminleri alayımm
Yaaaaa kocaman olmus masallah

kız hissettim ben :)

ne zaman geçti peki Allahım insallah bende en kısa zamanda normale dönerim :)
Çok geçmiş olsun :) Cidden baya moral bozucu oluyor yiyememek ve halsizlik yapıyor. Sekizinci hafta ortası iyileşmeye başladım. Sindirimim yine çok hızlı değil tabii ama en azından yiyebiliyorum ve çok ağrım olmuyor :))

Takmış kocaman kulaklıklarıyla müzik dinliyor bu kız. A***na T*lki değildir inşallah. Maşallah.

Erkek canim masallah

sindirim çok kötü ya ne yesem bi saat sonra falan mideme taş inmiş gibi oluyor

Kiz hissettim bende masallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…