• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar şimdi çıktım doktordan testi yaptırdım 😍
Cinsiyeti tahmin ediyorum ama parti yapacağın için kesinleşsin öyle söylicem dedi. Bu da benim miniğimin resmi 😍🧿 varsa tahminleri alayımm
Erkek💙

kızlar bişey sorucam. Benim 2 kızımdada ultrason resminde kese sağda ve baya yuvarlak. Şuan 3. hamileyim tamamen plansız bir kaza sonucu🙈 Bundan kese ultrason kağıdında solda ama sanki yine yuvarlak gibi bilemedim ne diyorsunuz

Eklentiler

• 20200115_104527-1-1.jpg
    20200115_104527-1-1.jpg
    358,8 KB · Görüntüleme: 39
kızlar bişey sorucam. Benim 2 kızımdada ultrason resminde kese sağda ve baya yuvarlak. Şuan 3. hamileyim tamamen plansız bir kaza sonucu🙈 Bundan kese ultrason kağıdında solda ama sanki yine yuvarlak gibi bilemedim ne diyorsunuz
Yuvarlak gibi gözüküyor. Ama kese kesin doğru değil diye biliyorum. Sanırım A April wind oğlunda da kesesi yuvarlakmış öyle hatırlıyorum .

Yuvarlak gibi gözüküyor. Ama kese kesin doğru değil diye biliyorum. Sanırım A April wind oğlunda da kesesi yuvarlakmış öyle hatırlıyorum .
teşekkür ederim canım ne biliyim insan Meral ediyor tabiki önce sağlıklı olması duam amafikir almakta güzel oluyor😊 Birde ben kızlarımda yerleşme lekesi görtmemiştim. Bunda regl olmam gereken gün kahverengi leke geldi sonra bidaha gelmedi

Afedersiniz bisey sorucam size 🙈 plansız nasil hamile kalınıyor ben hic düşünmüyorum 3. Cocuk o yuzden merak ediyorum her ne ise ona daha cok dikkat edelim 😊
Bu arada bence kız

kızlar cinsiyet tahmininde bulunabilirmisiniz???

Afedersiniz bisey sorucam size 🙈 plansız nasil hamile kalınıyor ben hic düşünmüyorum 3. Cocuk o yuzden merak ediyorum her ne ise ona daha cok dikkat edelim 😊
Bu arada bence kız
Eşim korunuyor ve yine korundu aslında ama yumurtlama günümdü. doktor zevk suyunda da spermlerin olduğunu söyledi bide yumurtama gününde olduğu için olmaihtimali var tabiki demişti

Ya kizlar bana akil verin cildircam. Kalsiyuma haftada üç gün yazmislar. Ben sunu anladim mesela örnek veriyorum cuma cmrtsi pazaralri icerim haftada üc kere olur iste. Esim diyoki hayir oyle degil bir gun ara vererek 7 gune bir haftaya yani yayacaksin diyo. Mesela pzrtesi carsamba cuma pazar boyle boyle gitcen diyo.. ama ozaman bir hafta 3 kere bir hafta 4 kere icmis oluyom sacma deilmi. Ust uste uc gun icilirmi diyor. Doktoruma yazdim size yazdigim gibi oda yazmiski 7 günde 3 defa, üç gün arayla icin yazmis hele ki onu hiiiic anlamadim. Ben bu ilacu nasil icceeeemmm

Merhaba arkadaşlar,
Nasipse bende 2.kez anne olacağım. Yalnız ilkinde de şimdide ilk 3 ay çok zor geçiyor. Yemekten tiksinme, halsizlik ve en kötüsü olarak şu ağızdaki geçmeyen acı metal tadı beni bitiriyor. Var mı aynı sorunu yaşayanlar ağlamak istiyorum resmen.. 😣

Ya kizlar bana akil verin cildircam. Kalsiyuma haftada üç gün yazmislar. Ben sunu anladim mesela örnek veriyorum cuma cmrtsi pazaralri icerim haftada üc kere olur iste. Esim diyoki hayir oyle degil bir gun ara vererek 7 gune bir haftaya yani yayacaksin diyo. Mesela pzrtesi carsamba cuma pazar boyle boyle gitcen diyo.. ama ozaman bir hafta 3 kere bir hafta 4 kere icmis oluyom sacma deilmi. Ust uste uc gun icilirmi diyor. Doktoruma yazdim size yazdigim gibi oda yazmiski 7 günde 3 defa, üç gün arayla icin yazmis hele ki onu hiiiic anlamadim. Ben bu ilacu nasil icceeeemmm

ahahah bu soruya çok güldüm yine yaa
canım gerçekten eşinin dediği gibi bence öbür türlüsü çok garip değil mi yaa
yani art arda içmek inan hayatta aklıma gelmez benim.

Doktorun 7 günde 3 defa, üç sefer 1 gün arayla için demek istemiş sanki.

Haftada 3 defa yazılsaydı ben de 1'er gün arayla içerdim. Eşinle hemfikirim.

ahahah bu soruya çok güldüm yine yaa
canım gerçekten eşinin dediği gibi bence öbür türlüsü çok garip değil mi yaa
yani art arda içmek inan hayatta aklıma gelmez benim.
Kafayi yicem sabah ablami aradim nasil gülüyor beynime oksijen gitmiyo diyorum bidaha soramam da adama ayy her kafadan bi ses cikiyo nasil sinir oldummmm ahanda simdi eczaneye ineyim diyorum sorayim. Artik birine daha sorarsam salak bu dicekler🤪🤪🤪 ama anlamadimmm anlamadimm

Doktorun 7 günde 3 defa, üç sefer 1 gün arayla için demek istemiş sanki.

Haftada 3 defa yazılsaydı ben de 1'er gün arayla içerdim. Eşinle hemfikirim.
Ayy varyaa ilk gebeligimde hic bise kullanmadim bu ilaclar yuzunden hamileligim tadini cikaramiyorumm

Troitim 16 idi test yaptık 8 e düşmüş tsh , kadın doğum doktoruma gösterdim istediğimiz değer 3 dedi 3 hafta sonra tekrar kan vericem ilaç dozu artırıldı, ayrıca bebeğe baktık:) 9+2 olduk:) bakın teyzeleri bebeğime :) kalbi de nasıl atıyordu sıpanın:):)
Maşallah 🧿
Kızlar şimdi çıktım doktordan testi yaptırdım 😍
Cinsiyeti tahmin ediyorum ama parti yapacağın için kesinleşsin öyle söylicem dedi. Bu da benim miniğimin resmi 😍🧿 varsa tahminleri alayımm
Maşallahh 🧿 ya kız gibii
Kizlar bende gittim kalp icin bugun 8 haftalik olmusiz kalbida pit pit atiyordu😊 tahminleri alalim ablalari.
Kız🧿
Canım bence gün belirle. Mesela her hafta salı, perşembe, cumartesi iç.
Doktorun kafası karışmış üç gün arayla hafta 3 kez mümkün değil😂

Kafayi yicem sabah ablami aradim nasil gülüyor beynime oksijen gitmiyo diyorum bidaha soramam da adama ayy her kafadan bi ses cikiyo nasil sinir oldummmm ahanda simdi eczaneye ineyim diyorum sorayim. Artik birine daha sorarsam salak bu dicekler🤪🤪🤪 ama anlamadimmm anlamadimm

3 gün art arda iç diyen oldu mu?

Back