- Emoji Skoru
- 1.019
- Puanlar
- 43
erkek hissettim:)Kizlar bende gittim kalp icin bugun 8 haftalik olmusiz kalbida pit pit atiyordutahminleri alalim ablalari.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkek hissettim:)Kizlar bende gittim kalp icin bugun 8 haftalik olmusiz kalbida pit pit atiyordutahminleri alalim ablalari.
ErkekKızlar şimdi çıktım doktordan testi yaptırdım
Cinsiyeti tahmin ediyorum ama parti yapacağın için kesinleşsin öyle söylicem dedi. Bu da benim miniğimin resmivarsa tahminleri alayımm
Yuvarlak gibi gözüküyor. Ama kese kesin doğru değil diye biliyorum. Sanırım A April wind oğlunda da kesesi yuvarlakmış öyle hatırlıyorum .kızlar bişey sorucam. Benim 2 kızımdada ultrason resminde kese sağda ve baya yuvarlak. Şuan 3. hamileyim tamamen plansız bir kaza sonucuBundan kese ultrason kağıdında solda ama sanki yine yuvarlak gibi bilemedim ne diyorsunuz
teşekkür ederim canım ne biliyim insan Meral ediyor tabiki önce sağlıklı olması duam amafikir almakta güzel oluyorYuvarlak gibi gözüküyor. Ama kese kesin doğru değil diye biliyorum. Sanırım A April wind oğlunda da kesesi yuvarlakmış öyle hatırlıyorum .
Çok teşekkürler hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşSizin için de en hayırlısını dilerim. Allah bebişinize kavuştursun inşallahSevgiler
Afedersiniz bisey sorucam sizekızlar bişey sorucam. Benim 2 kızımdada ultrason resminde kese sağda ve baya yuvarlak. Şuan 3. hamileyim tamamen plansız bir kaza sonucuBundan kese ultrason kağıdında solda ama sanki yine yuvarlak gibi bilemedim ne diyorsunuz
Eşim korunuyor ve yine korundu aslında ama yumurtlama günümdü. doktor zevk suyunda da spermlerin olduğunu söyledi bide yumurtama gününde olduğu için olmaihtimali var tabiki demiştiAfedersiniz bisey sorucam sizeplansız nasil hamile kalınıyor ben hic düşünmüyorum 3. Cocuk o yuzden merak ediyorum her ne ise ona daha cok dikkat edelim
Bu arada bence kız
keşke anlasam ama hiç anlamıyorum burdaki arkadaşların dediğine göre kese yuvarlaksa kızmış senin yuvarlak değil sankikızlar cinsiyet tahmininde bulunabilirmisiniz???
Ya kizlar bana akil verin cildircam. Kalsiyuma haftada üç gün yazmislar. Ben sunu anladim mesela örnek veriyorum cuma cmrtsi pazaralri icerim haftada üc kere olur iste. Esim diyoki hayir oyle degil bir gun ara vererek 7 gune bir haftaya yani yayacaksin diyo. Mesela pzrtesi carsamba cuma pazar boyle boyle gitcen diyo.. ama ozaman bir hafta 3 kere bir hafta 4 kere icmis oluyom sacma deilmi. Ust uste uc gun icilirmi diyor. Doktoruma yazdim size yazdigim gibi oda yazmiski 7 günde 3 defa, üç gün arayla icin yazmis hele ki onu hiiiic anlamadim. Ben bu ilacu nasil icceeeemmm
Ya kizlar bana akil verin cildircam. Kalsiyuma haftada üç gün yazmislar. Ben sunu anladim mesela örnek veriyorum cuma cmrtsi pazaralri icerim haftada üc kere olur iste. Esim diyoki hayir oyle degil bir gun ara vererek 7 gune bir haftaya yani yayacaksin diyo. Mesela pzrtesi carsamba cuma pazar boyle boyle gitcen diyo.. ama ozaman bir hafta 3 kere bir hafta 4 kere icmis oluyom sacma deilmi. Ust uste uc gun icilirmi diyor. Doktoruma yazdim size yazdigim gibi oda yazmiski 7 günde 3 defa, üç gün arayla icin yazmis hele ki onu hiiiic anlamadim. Ben bu ilacu nasil icceeeemmm
Kafayi yicem sabah ablami aradim nasil gülüyor beynime oksijen gitmiyo diyorum bidaha soramam da adama ayy her kafadan bi ses cikiyo nasil sinir oldummmm ahanda simdi eczaneye ineyim diyorum sorayim. Artik birine daha sorarsam salak bu diceklerahahah bu soruya çok güldüm yine yaa
canım gerçekten eşinin dediği gibi bence öbür türlüsü çok garip değil mi yaa
yani art arda içmek inan hayatta aklıma gelmez benim.
Ayy varyaa ilk gebeligimde hic bise kullanmadim bu ilaclar yuzunden hamileligim tadini cikaramiyorummDoktorun 7 günde 3 defa, üç sefer 1 gün arayla için demek istemiş sanki.
Haftada 3 defa yazılsaydı ben de 1'er gün arayla içerdim. Eşinle hemfikirim.
MaşallahTroitim 16 idi test yaptık 8 e düşmüş tsh , kadın doğum doktoruma gösterdim istediğimiz değer 3 dedi 3 hafta sonra tekrar kan vericem ilaç dozu artırıldı, ayrıca bebeğe baktık:) 9+2 olduk:) bakın teyzeleri bebeğime :) kalbi de nasıl atıyordu sıpanın:):)
MaşallahhKızlar şimdi çıktım doktordan testi yaptırdım
Cinsiyeti tahmin ediyorum ama parti yapacağın için kesinleşsin öyle söylicem dedi. Bu da benim miniğimin resmivarsa tahminleri alayımm
KızKizlar bende gittim kalp icin bugun 8 haftalik olmusiz kalbida pit pit atiyordutahminleri alalim ablalari.
Canım bence gün belirle. Mesela her hafta salı, perşembe, cumartesi iç.Ya kizlar bana akil verin cildircam. Kalsiyuma haftada üç gün yazmislar. Ben sunu anladim mesela örnek veriyorum cuma cmrtsi pazaralri icerim haftada üc kere olur iste. Esim diyoki hayir oyle degil bir gun ara vererek 7 gune bir haftaya yani yayacaksin diyo. Mesela pzrtesi carsamba cuma pazar boyle boyle gitcen diyo.. ama ozaman bir hafta 3 kere bir hafta 4 kere icmis oluyom sacma deilmi. Ust uste uc gun icilirmi diyor. Doktoruma yazdim size yazdigim gibi oda yazmiski 7 günde 3 defa, üç gün arayla icin yazmis hele ki onu hiiiic anlamadim. Ben bu ilacu nasil icceeeemmm
Ayy varyaa ilk gebeligimde hic bise kullanmadim bu ilaclar yuzunden hamileligim tadini cikaramiyorumm
Kafayi yicem sabah ablami aradim nasil gülüyor beynime oksijen gitmiyo diyorum bidaha soramam da adama ayy her kafadan bi ses cikiyo nasil sinir oldummmm ahanda simdi eczaneye ineyim diyorum sorayim. Artik birine daha sorarsam salak bu diceklerama anlamadimmm anlamadimm