• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
😅😅😅öyle demeee dusunursun bak da bak

Bilmiyorum 5.haftadan beri kusmaktan gına geldi artık doya doya hiç bise yiyemiyorum herşeyden tiksindim resmen en sevdiğim şeyleri bile gozum görmek istemiyor 😑

Canım kan tahlillerini yaptırdın mı ? B12 ne baktır. Benimde ilk hamileliğimde yürürken sol bacağıma vuran bir ağrı oluyordu. Canım yanıyordu b12 vitamini aldığım için ondan olduğunu düşünmemiştim. Doktor b12 düşük dedi ilaca ek iğne olmuştum geçmişti.
Hepsini yaptirdim normal cikmisti. Birde b12 icerikli ilac da kullaniyorum aynen dedigin gibi
Kalcama da kramp giriyor sordum normal dedi artik cekecegiz arada🤦‍♀️🤦‍♀️ demir magnezyum kalsiyuma basladim ilaclarda biyandan midemi bulandirioo

doktora gittim sabah tsh ve kan değerlerime bakılacak sonuçla beraber kadın doğuma geçecem ve bebişimi görücem:) siz teyzelerine gösterecem bakalım cinsiyet tahmini ne yapacaklar:)))

Bilmiyorum 5.haftadan beri kusmaktan gına geldi artık doya doya hiç bise yiyemiyorum herşeyden tiksindim resmen en sevdiğim şeyleri bile gozum görmek istemiyor 😑
Hepsi geciyor kiii😍🙏

Bende erkek olursa ne olacak bilmiyorum hazırlıksızız😂 kız olursa elif olacak. Eşim elif ismini çok seviyordu kızımda koyamadık içimizde kalmıştı o nedenle bebiş kız ise elif olacak ama erkekse bilemiyoruz.

Bende erkek olursa ne olacak bilmiyorum hazırlıksızız😂 kız olursa elif olacak. Eşim elif ismini çok seviyordu kızımda koyamadık içimizde kalmıştı o nedenle bebiş kız ise elif olacak ama erkekse bilemiyoruz.
Yeğenimin adi elif😍 duru guzel bi isimm

Ben bi gram aklimda erkek ismi gelmiyor ya. Poyraza yakin bi ayaz var oda ne bileyimki

Benim aklima pek isim gelmiyor ya. Oglumun isminde hic dusunmemistik sevgililikten belliydi isminin Aras olcagi ❤️ Ama simdi aklimda isim yok.
Aden, Arın gibi isimleri begeniyorum. İdil,Özgü belki. Ama sevdigim tarz kısa olucak, sesli harfle başlıycak. İnsallah bulurum bu ayarda bisey

Back