Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle demeee dusunursun bak da bak
Ondan ses yok ya ozelden de yazdim donmedi kesin kurtaj oldu
Bunu çok istedim zor oldu ikinciyi de istemem kesin olur![]()
Banada asya daha güzel geldi. Ama tabi siz bilirsiniz❤Kizlar gunaydin. Kizim olursa adını zara koymak istiyorum. Agir basli uysal demekmis. Sizce nasil
Hepsini yaptirdim normal cikmisti. Birde b12 icerikli ilac da kullaniyorum aynen dedigin gibiCanım kan tahlillerini yaptırdın mı ? B12 ne baktır. Benimde ilk hamileliğimde yürürken sol bacağıma vuran bir ağrı oluyordu. Canım yanıyordu b12 vitamini aldığım için ondan olduğunu düşünmemiştim. Doktor b12 düşük dedi ilaca ek iğne olmuştum geçmişti.
Kaynanami adı asiyeBanada asya daha güzel geldi. Ama tabi siz bilirsiniz❤
Hepsi geciyor kiiiBilmiyorum 5.haftadan beri kusmaktan gına geldi artık doya doya hiç bise yiyemiyorum herşeyden tiksindim resmen en sevdiğim şeyleri bile gozum görmek istemiyor![]()
HahahhahaKaynanami adı asiyeyalan anam yalan anasinin adina yakin olsun diye koyuyor biliyorummmmm
![]()
Bi ögrensekkk uc hafta gecmez gecmezzzCok guzel esının sectıgı benımkıde asya ıstıyor
Erkekde ayaz diyooOlsun bu seferde erkek ismi bulursunuz
Kız olursa da hazır olmuş olur işte ismi![]()
Bende erkek olursa ne olacak bilmiyorum hazırlıksızızFena bunlar![]()
Senın saha yakın ben napayım:)))Bi ögrensekkk uc hafta gecmez gecmezzz
Hepsi geciyor kiii![]()
Yeğenimin adi elifBende erkek olursa ne olacak bilmiyorum hazırlıksızızkız olursa elif olacak. Eşim elif ismini çok seviyordu kızımda koyamadık içimizde kalmıştı o nedenle bebiş kız ise elif olacak ama erkekse bilemiyoruz.
Ben bi gram aklimda erkek ismi gelmiyor ya. Poyraza yakin bi ayaz var oda ne bileyimkiBende erkek olursa ne olacak bilmiyorum hazırlıksızızkız olursa elif olacak. Eşim elif ismini çok seviyordu kızımda koyamadık içimizde kalmıştı o nedenle bebiş kız ise elif olacak ama erkekse bilemiyoruz.
Gecer geceerSenın saha yakın ben napayım:)))