- Emoji Skoru
- 316
- Puanlar
- 123
Asiye desinde düsüp bayilayimEn azından Asiye olsun diyemiyor boşver
Erkek olursa Giray, Aslan, Demir düşünüyoruz. Şuan için Giray’a daha yakınız:)
Artık 5 erkek bebekten 3’ü Ayaz![]()
![Zany face :zany_face: 🤪](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asiye desinde düsüp bayilayimEn azından Asiye olsun diyemiyor boşver
Erkek olursa Giray, Aslan, Demir düşünüyoruz. Şuan için Giray’a daha yakınız:)
Artık 5 erkek bebekten 3’ü Ayaz![]()
Masallah kuzuyaSelam kızlar bu gnlerde rahatsızım söylemiştim yazan herkese çok teşekkür ederim kusmam dün bu gn azaldı ama yedıgom seyler midem hiç hazmetmiyor yemekten sonra çok ağırlaşıyorum . bu gün kontrolum vardı bu arada 7+6 yım doktor 7+2 ile uyumlu dedi 13 küsür mm idi fotoğrafımızı bırakıyorum buraya :)
Yedinci haftada ben de senin gibiydim. Ağzıma patates dışında bir şey sokamadım.Selam kızlar bu gnlerde rahatsızım söylemiştim yazan herkese çok teşekkür ederim kusmam dün bu gn azaldı ama yedıgom seyler midem hiç hazmetmiyor yemekten sonra çok ağırlaşıyorum . bu gün kontrolum vardı bu arada 7+6 yım doktor 7+2 ile uyumlu dedi 13 küsür mm idi fotoğrafımızı bırakıyorum buraya :)
kız dedi:):)Annesi bu kız ne kadar ehl-i keyif böyle. Sere serpe yatmış vallahi.Maşallah.
kız dedi:):)
Yaaaaa kocaman olmus masallahKızlar şimdi çıktım doktordan testi yaptırdım
Cinsiyeti tahmin ediyorum ama parti yapacağın için kesinleşsin öyle söylicem dedi. Bu da benim miniğimin resmivarsa tahminleri alayımm
kız hissettim ben :)Kızlar şimdi çıktım doktordan testi yaptırdım
Cinsiyeti tahmin ediyorum ama parti yapacağın için kesinleşsin öyle söylicem dedi. Bu da benim miniğimin resmivarsa tahminleri alayımm
ne zaman geçti peki Allahım insallah bende en kısa zamanda normale dönerim :)Yedinci haftada ben de senin gibiydim. Ağzıma patates dışında bir şey sokamadım.
canımm çok teşekkür ederimMasallah kuzuya❤
Kizlar bende gittim kalp icin bugun 8 haftalik olmusiz kalbida pit pit atiyordutahminleri alalim ablalari.
Ay ins pasalarimin bir bacisi olur abileri korur kollar oni.Mantı açan bir kız bu, nerede görsem tanırım. Maşallah hamarat kızımıza.![]()
Çok geçmiş olsun :) Cidden baya moral bozucu oluyor yiyememek ve halsizlik yapıyor. Sekizinci hafta ortası iyileşmeye başladım. Sindirimim yine çok hızlı değil tabii ama en azından yiyebiliyorum ve çok ağrım olmuyor :))ne zaman geçti peki Allahım insallah bende en kısa zamanda normale dönerim :)
Kızlar şimdi çıktım doktordan testi yaptırdım
Erkek canim masallahKızlar şimdi çıktım doktordan testi yaptırdım
sindirim çok kötü ya ne yesem bi saat sonra falan mideme taş inmiş gibi oluyorÇok geçmiş olsun :) Cidden baya moral bozucu oluyor yiyememek ve halsizlik yapıyor. Sekizinci hafta ortası iyileşmeye başladım. Sindirimim yine çok hızlı değil tabii ama en azından yiyebiliyorum ve çok ağrım olmuyor :))
Sizin için de en hayırlısını dilerim. Allah bebişinize kavuştursun inşallahCevabınız için teşekkür ederim,sizin için hayırlısı ve sağlıklısı olsun inş, benim tüp bebek çok zor oldu merak ediyorum o yüzden bakalım bizim doktorumuz ne diyecek.
Kiz hissettim bendeTroitim 16 idi test yaptık 8 e düşmüş tsh , kadın doğum doktoruma gösterdim istediğimiz değer 3 dedi 3 hafta sonra tekrar kan vericem ilaç dozu artırıldı, ayrıca bebeğe baktık:) 9+2 olduk:) bakın teyzeleri bebeğime :) kalbi de nasıl atıyordu sıpanın:):)