• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
En azından Asiye olsun diyemiyor boşver😂

Erkek olursa Giray, Aslan, Demir düşünüyoruz. Şuan için Giray’a daha yakınız:)
Artık 5 erkek bebekten 3’ü Ayaz :KK43:
Asiye desinde düsüp bayilayim🤪 evet ayaz cok fazlaaaa

Selam kızlar bu gnlerde rahatsızım söylemiştim yazan herkese çok teşekkür ederim kusmam dün bu gn azaldı ama yedıgom seyler midem hiç hazmetmiyor yemekten sonra çok ağırlaşıyorum . bu gün kontrolum vardı bu arada 7+6 yım doktor 7+2 ile uyumlu dedi 13 küsür mm idi fotoğrafımızı bırakıyorum buraya :)
Masallah kuzuya❤️

Selam kızlar bu gnlerde rahatsızım söylemiştim yazan herkese çok teşekkür ederim kusmam dün bu gn azaldı ama yedıgom seyler midem hiç hazmetmiyor yemekten sonra çok ağırlaşıyorum . bu gün kontrolum vardı bu arada 7+6 yım doktor 7+2 ile uyumlu dedi 13 küsür mm idi fotoğrafımızı bırakıyorum buraya :)
Yedinci haftada ben de senin gibiydim. Ağzıma patates dışında bir şey sokamadım.

Kızlar şimdi çıktım doktordan testi yaptırdım 😍
Cinsiyeti tahmin ediyorum ama parti yapacağın için kesinleşsin öyle söylicem dedi. Bu da benim miniğimin resmi 😍🧿 varsa tahminleri alayımm

Eklentiler

• 0B2015E7-F2EE-40AE-8FFD-9D1110761E7C.jpeg
    0B2015E7-F2EE-40AE-8FFD-9D1110761E7C.jpeg
    109,7 KB · Görüntüleme: 70
daha önce erkek dediniz şimdi kız diyorsunuz :):)

Cinsiyeti tahmin ediyorum ama parti yapacağın için kesinleşsin öyle söylicem dedi. Bu da benim miniğimin resmi 😍🧿 varsa tahminleri alayımm
Yaaaaa kocaman olmus masallah♥️

kız hissettim ben :)

Yedinci haftada ben de senin gibiydim. Ağzıma patates dışında bir şey sokamadım.
ne zaman geçti peki Allahım insallah bende en kısa zamanda normale dönerim :)

Kizlar bende gittim kalp icin bugun 8 haftalik olmusiz kalbida pit pit atiyordu😊 tahminleri alalim ablalari.

Mantı açan bir kız bu, nerede görsem tanırım. Maşallah hamarat kızımıza. :emir_bebek:

ne zaman geçti peki Allahım insallah bende en kısa zamanda normale dönerim :)
Çok geçmiş olsun :) Cidden baya moral bozucu oluyor yiyememek ve halsizlik yapıyor. Sekizinci hafta ortası iyileşmeye başladım. Sindirimim yine çok hızlı değil tabii ama en azından yiyebiliyorum ve çok ağrım olmuyor :))

Takmış kocaman kulaklıklarıyla müzik dinliyor bu kız. A***na T*lki değildir inşallah. :emir_bebek: Maşallah.

Erkek canim masallah 💙

Çok geçmiş olsun :) Cidden baya moral bozucu oluyor yiyememek ve halsizlik yapıyor. Sekizinci hafta ortası iyileşmeye başladım. Sindirimim yine çok hızlı değil tabii ama en azından yiyebiliyorum ve çok ağrım olmuyor :))
sindirim çok kötü ya ne yesem bi saat sonra falan mideme taş inmiş gibi oluyor

Cevabınız için teşekkür ederim,sizin için hayırlısı ve sağlıklısı olsun inş, benim tüp bebek çok zor oldu merak ediyorum o yüzden bakalım bizim doktorumuz ne diyecek.
Sizin için de en hayırlısını dilerim. Allah bebişinize kavuştursun inşallah 😊 Sevgiler

Troitim 16 idi test yaptık 8 e düşmüş tsh , kadın doğum doktoruma gösterdim istediğimiz değer 3 dedi 3 hafta sonra tekrar kan vericem ilaç dozu artırıldı, ayrıca bebeğe baktık:) 9+2 olduk:) bakın teyzeleri bebeğime :) kalbi de nasıl atıyordu sıpanın:):)
Kiz hissettim bende 💖 masallah.

Back