• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar selam, bugün 2li taramaya gireceğim inş. Çok heyecanlıyım🥰 Kızım da gelecek muayeneye, ilk kez kardeşini görecek🙏🙏🧿
Gerçi erkek olursa yurda verme düşüncesi var ama.. 🙈😂 doğunca ikna ederiz umarım..🙄
Kac yasında kızınız😂benim kızımda kız kardeş istiyor dua et diyorum Allaha Allahım bize kız bebek ver diyor🤣Allah gönüllerine göre versin inşallah🙏🙏

Bu sene kız senesi heralde🤪😂

Kac yasında kızınız😂benim kızımda kız kardeş istiyor dua et diyorum Allaha Allahım bize kız bebek ver diyor🤣Allah gönüllerine göre versin inşallah🙏🙏
Aminn inş 🙏Benimki büyük bir de 9 yaşında.. ama kız istiyor, ancak tüm belirtiler de erkek gibi 😳 benim karnım çok erken çıkıyor hamileliklerimde, o gün kayınvalide diyor ki karnın sivri çıkmaya başlamış, erkek bu...😬 onu duyunca kendini odaya kilitledi kızım😂

Aminn inş 🙏Benimki büyük bir de 9 yaşında.. ama kız istiyor, ancak tüm belirtiler de erkek gibi 😳 benim karnım çok erken çıkıyor hamileliklerimde, o gün kayınvalide diyor ki karnın sivri çıkmaya başlamış, erkek bu...😬 onu duyunca kendini odaya kilitledi kızım😂
Kıyamam yaa sağlıklı olsun eli ayagı düzgün olsun inşallah kızlar kız istiyor bence kendilerine arkadas belli olmaz o benim arkadasımın top gibiydi karnı kızı oldu yani hayırlısı olsun inşallah 🙏🙏🙏

Bende kizima meva ismini vericem kismet olursa. Erkek ismi hic dusunmuyorum dusunmekte istemiyorum 😂

Benim buyuk oğlumda kiz kardes istiyordu hep bakalim cocugumun duasi kabul olucakmi.

Benim kızımda 9yasinda o da kız istiyor çok ya hep öyle dua ediyor babası deli oluyor🤣

Kızım olursa Umay veya inci istiyorum
Tabi sonradan karar değişikliği yapar mıyım bilmiyorum🥰
Oğlum olursa Düşünürüz zaten çok seçenek yok erkekte 😂
Yaa zevkler aynı💜
Umay, İnci, Işıl bunlar çok hoşuma gidiyor. Ama eşim Umay ismini hiç beğenmiyor😂

Kaynanami adı asiye😂 yalan anam yalan anasinin adina yakin olsun diye koyuyor biliyorummmmm😂😂
En azından Asiye olsun diyemiyor boşver😂
Ben bi gram aklimda erkek ismi gelmiyor ya. Poyraza yakin bi ayaz var oda ne bileyimki
Erkek olursa Giray, Aslan, Demir düşünüyoruz. Şuan için Giray’a daha yakınız:)
Artık 5 erkek bebekten 3’ü Ayaz :(

Yaa zevkler aynı💜
Umay, İnci, Işıl bunlar çok hoşuma gidiyor. Ama eşim Umay ismini hiç beğenmiyor😂
Benim eşim de inciyi istemiyor
Geçen umayım diye seviyordu karnımı🐣🤩

Troitim 16 idi test yaptık 8 e düşmüş tsh , kadın doğum doktoruma gösterdim istediğimiz değer 3 dedi 3 hafta sonra tekrar kan vericem ilaç dozu artırıldı, ayrıca bebeğe baktık:) 9+2 olduk:) bakın teyzeleri bebeğime :) kalbi de nasıl atıyordu sıpanın:):)

Eklentiler

• 30D7C46B-48F7-488F-A22A-AC609E6FFCF9.jpeg
    30D7C46B-48F7-488F-A22A-AC609E6FFCF9.jpeg
    99 KB · Görüntüleme: 75
Troitim 16 idi test yaptık 8 e düşmüş tsh , kadın doğum doktoruma gösterdim istediğimiz değer 3 dedi 3 hafta sonra tekrar kan vericem ilaç dozu artırıldı, ayrıca bebeğe baktık:) 9+2 olduk:) bakın teyzeleri bebeğime :) kalbi de nasıl atıyordu sıpanın:):)
Maşallah ona 🤗

Masallahhhh❤️❤️

Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Miniğin tepkisini de merak ediyorum🙈
ya ne güzel siznle aynıyız bizde 9+2 olduk bizim kontrol haftaya cumartesi ama içerde nasıl ben de çok merak ediyorum.

Annesi bu kız ne kadar ehl-i keyif böyle. Sere serpe yatmış vallahi. :emir_bebek: Maşallah.

Kız geliyor 💕

Selam kızlar bu gnlerde rahatsızım söylemiştim yazan herkese çok teşekkür ederim kusmam dün bu gn azaldı ama yedıgom seyler midem hiç hazmetmiyor yemekten sonra çok ağırlaşıyorum . bu gün kontrolum vardı bu arada 7+6 yım doktor 7+2 ile uyumlu dedi 13 küsür mm idi fotoğrafımızı bırakıyorum buraya :)

Eklentiler

• 3F778061-4727-4F18-8169-CDED0C3136E9.jpeg
    3F778061-4727-4F18-8169-CDED0C3136E9.jpeg
    96,7 KB · Görüntüleme: 64
Selam kızlar bu gnlerde rahatsızım söylemiştim yazan herkese çok teşekkür ederim kusmam dün bu gn azaldı ama yedıgom seyler midem hiç hazmetmiyor yemekten sonra çok ağırlaşıyorum . bu gün kontrolum vardı bu arada 7+6 yım doktor 7+2 ile uyumlu dedi 13 küsür mm idi fotoğrafımızı bırakıyorum buraya :)
Oyy maşallah ona 🤗 İyi olmana sevindim canım, hastaydın bikaç günde girmeyince merak ettik.

Oyy maşallah ona 🤗 İyi olmana sevindim canım, hastaydın bikaç günde girmeyince merak ettik.
çok sağolasın bebek sağlıklı olsunda çekicez artık Allah günah yazmasın ama hayatım alt üst oldu daha gelmeden :) ne zor şeymiş analık ..

Back