• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kafayi yicem sabah ablami aradim nasil gülüyor beynime oksijen gitmiyo diyorum bidaha soramam da adama ayy her kafadan bi ses cikiyo nasil sinir oldummmm ahanda simdi eczaneye ineyim diyorum sorayim. Artik birine daha sorarsam salak bu dicekler🤪🤪🤪 ama anlamadimmm anlamadimm

3 gün art arda iç diyen oldu mu?

Merhaba arkadaşlar,
Nasipse bende 2.kez anne olacağım. Yalnız ilkinde de şimdide ilk 3 ay çok zor geçiyor. Yemekten tiksinme, halsizlik ve en kötüsü olarak şu ağızdaki geçmeyen acı metal tadı beni bitiriyor. Var mı aynı sorunu yaşayanlar ağlamak istiyorum resmen.. 😣
aynı benimde 2 dk uyuyayım dedim gene bulantıyla uyandım hiçbişe yapasım yok mutfaktan tiksindim Allah tez zamanda geçirsin insallah bu sıkayetlerı .

Kızlar bebisi 3.haftalıkken öğrendik o gün bugün uyuyorum 8 +4 deyiz hala uyuyorum ve çok çabuk yoruluyorum sizce normal mi 🤣
Vallahi ben uyumak değil bildiğin bayılıyordum şimdi daha iyiyim 😀 eşim şok geçiriyordu çünkü normalde çok uyumam😀😀

3 gün art arda iç diyen oldu mu?
Heeeh simdi gittiiim geldimmm kızlarr. Eczaci diyoki bir gün asiri dememiski diyor kendinize gun belirleyin mesela pazartesi sali carsamba gunleri icin diger gunler icmeyin haftaya yine ayni devam dedi

Maşallah 🧿

Maşallahh 🧿 ya kız gibii

Kız🧿

Canım bence gün belirle. Mesela her hafta salı, perşembe, cumartesi iç.
Doktorun kafası karışmış üç gün arayla hafta 3 kez mümkün değil😂
Ard arda icmeyim yani🤪😂

Ahanda buraya yaziyorum bende pinpirikli sedaysam onu persembe gun ki ikili tarama gunune kadar icmemm doktora orda bizzat bana gun ver de iceyim der gelirim🤪🤪

Teyzecikler bebeğimin ilk hediyesi iş yerinden bitane abla aldı 😊 ay bu arada yazarken kızımın dedim bi an kızım mi olacak acep 😂

Eklentiler

• 20200117_173137.jpg
    20200117_173137.jpg
    132,9 KB · Görüntüleme: 49
Ya kizlar bana akil verin cildircam. Kalsiyuma haftada üç gün yazmislar. Ben sunu anladim mesela örnek veriyorum cuma cmrtsi pazaralri icerim haftada üc kere olur iste. Esim diyoki hayir oyle degil bir gun ara vererek 7 gune bir haftaya yani yayacaksin diyo. Mesela pzrtesi carsamba cuma pazar boyle boyle gitcen diyo.. ama ozaman bir hafta 3 kere bir hafta 4 kere icmis oluyom sacma deilmi. Ust uste uc gun icilirmi diyor. Doktoruma yazdim size yazdigim gibi oda yazmiski 7 günde 3 defa, üç gün arayla icin yazmis hele ki onu hiiiic anlamadim. Ben bu ilacu nasil icceeeemmm

Niye kafanı bulandiriyorsunki pazartesi carsamba cuma iç pazar neden içicen tekrar pazartesi başlıcan sana gün aşırı ic dememişki bi haftada üç gün demiş

Merhaba arkadaşlar,
Nasipse bende 2.kez anne olacağım. Yalnız ilkinde de şimdide ilk 3 ay çok zor geçiyor. Yemekten tiksinme, halsizlik ve en kötüsü olarak şu ağızdaki geçmeyen acı metal tadı beni bitiriyor. Var mı aynı sorunu yaşayanlar ağlamak istiyorum resmen.. 😣

En büyük sorunum kusmak bazen iyi yiyorum ama midem bulandigi an herseyden igreniyorum butun kokular keskinlesiyor

Teyzecikler bebeğimin ilk hediyesi iş yerinden bitane abla aldı 😊 ay bu arada yazarken kızımın dedim bi an kızım mi olacak acep 😂

Sağlıkla gönlünden geçen olsun güle güle giydiği günleri de gör 🙈 hediye bu olunca insan oğlumun ilk hediyesi nasıl desin 😁

Sağlıkla gönlünden geçen olsun güle güle giydiği günleri de gör 🙈 hediye bu olunca insan oğlumun ilk hediyesi nasıl desin 😁

Ya aslında beraber dışarı çıktık benim gönlüm deki erkek renkleri vardı Bende bu rengi seçtim kendime alcaktım erkek olursa da giydiririm diye ama o ödedi benim hediyem dedi 😂 ama dikkatli bakınca sadce kıza mi olur ki 🤔

Yuvarlak gibi gözüküyor. Ama kese kesin doğru değil diye biliyorum. Sanırım A April wind oğlunda da kesesi yuvarlakmış öyle hatırlıyorum .
Fasulye gibiydi oğlumda kesem canım 🤭
Çin Rus Japon takvimleri kız gösteriyordu ama oğlum oldu o kaldı belki aklında kuzu💙
Ya kizlar bana akil verin cildircam. Kalsiyuma haftada üç gün yazmislar. Ben sunu anladim mesela örnek veriyorum cuma cmrtsi pazaralri icerim haftada üc kere olur iste. Esim diyoki hayir oyle degil bir gun ara vererek 7 gune bir haftaya yani yayacaksin diyo. Mesela pzrtesi carsamba cuma pazar boyle boyle gitcen diyo.. ama ozaman bir hafta 3 kere bir hafta 4 kere icmis oluyom sacma deilmi. Ust uste uc gun icilirmi diyor. Doktoruma yazdim size yazdigim gibi oda yazmiski 7 günde 3 defa, üç gün arayla icin yazmis hele ki onu hiiiic anlamadim. Ben bu ilacu nasil icceeeemmm
Ptesi çarşamba cuma iç
Ben olsam öyle yapardım.
Kızlar bebisi 3.haftalıkken öğrendik o gün bugün uyuyorum 8 +4 deyiz hala uyuyorum ve çok çabuk yoruluyorum sizce normal mi 🤣
Bende erken öğrendim 2+6 günlüktü
Ve bende aşırı uyku hali var.
dün işten geldim yattım uyudum 13 saat yataktaydım 😂 bir daha kalktığımda işe gittim o derece 😳
Yaa hadi bakalım sağlıkla giysin inşallah canım 🧿💞

Fasulye gibiydi oğlumda kesem canım 🤭
Çin Rus Japon takvimleri kız gösteriyordu ama oğlum oldu o kaldı belki aklında kuzu💙

Ptesi çarşamba cuma iç
Ben olsam öyle yapardım.

Bende erken öğrendim 2+6 günlüktü
Ve bende aşırı uyku hali var.
dün işten geldim yattım uyudum 13 saat yataktaydım 😂 bir daha kalktığımda işe gittim o derece 😳

Yaa hadi bakalım sağlıkla giysin inşallah canım 🧿💞

Inşallah kuzum ya artık şu günler gecsede biraz rahatlasam heyecanlarıma dönsem enerjim gelsin istiyorum rabbim hepimizin yavrusunu kucaklarimiza almayı nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla büyüsünler inşallah ❤

Inşallah kuzum ya artık şu günler gecsede biraz rahatlasam heyecanlarıma dönsem enerjim gelsin istiyorum rabbim hepimizin yavrusunu kucaklarimiza almayı nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla büyüsünler inşallah ❤
İnşallah canım💙
az daha sabır, bu seyirme gitmeyecek sürekli.
Birkaç haftaya daha iyi olacağız 🙈

Bu arada yaşım 35. Kızım 6 yaşında Allah uzun ömürler versin inşallah.. Ama şunu anladım ki eğer kardeş yapılma düşüncesi var ise çok geç kalmamak gerekiyor özellikle ilk hamileliği çok erken yapılmamışsa.. Hormonal değişikliklerin zorluğumu dersiniz, ilgilenmenizi gereken bir çocuğunuz mu dersiniz, birde şu 2,li, 3,lü test gerginliklerimi... Benden tavsiye ilki doğurduktan sonra kardeş istiyorsanız geç kalmayın ne zaman geçiyor ne bünye erken yaştaki gibi oluyor ne de sürekli risk grubunda olduğunuzu unutuyorsunuz. Kısaca sürekli stres içinde oluyorsunuz. Tabiki küçük yaşta olunca da işin yorgunluk tarafı var illa. Ama herşey inanın gençken çekiliyor. Şuandan düşünmeye başladım Allah sağlıkla sıhatle doğmasını nasip etsin tam döneminde kızın ilkokula başlama telaşesi olacak. Artık kafama huni takar gezerim... 😄Şaka bir yana sağlıkları sıahatleri iyi olsunda varsın zor olsun herşey annelik işte😊

Back