Kanama oldugunda yapiliyo aynen olmazsa 28.haftada bebeğin kan grubuna bakilip ona gore igne yapiyolar ins guzel guzel tatli tatli atlaticaz bu gunleriNormaldw 28.haftasa yapılması gerekıyordu benım dun yapıldı canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanama oldugunda yapiliyo aynen olmazsa 28.haftada bebeğin kan grubuna bakilip ona gore igne yapiyolar ins guzel guzel tatli tatli atlaticaz bu gunleriNormaldw 28.haftasa yapılması gerekıyordu benım dun yapıldı canım
bende kızımda çok portakal ve tatlı yemiştimBende aynı bu durumdayım helekı tavuk ve yumurta gormek ıstemıyorum sureklı portakal ıstıyor canım
bendede kan uyuşmazlığı var .bana doğumda vurulmuştuKanama oldugunda yapiliyo aynen olmazsa 28.haftada bebeğin kan grubuna bakilip ona gore igne yapiyolar ins guzel guzel tatli tatli atlaticaz bu gunleri
Insallah kuzumm kanamada olmadı ama yaptı dr anlamadım bende:)Kanama oldugunda yapiliyo aynen olmazsa 28.haftada bebeğin kan grubuna bakilip ona gore igne yapiyolar ins guzel guzel tatli tatli atlaticaz bu gunleri
Acaba kız mı olucak:)bende kızımda çok portakal ve tatlı yemiştim
içine ne doğuyor canım.benim kız doğmuştu kızım olduAcaba kız mı olucak:)
Indirect coombs diye bi test var ondan mi yaptilar acaba.pozitif cikarsa o test yine yapiliyo. Neyse hayırlısı ins alicaz kucaklarimiza o tatli bebislerimizi. Benim ilk olacak o kadar heyecanliyim kiInsallah kuzumm kanamada olmadı ama yaptı dr anlamadım bende:)
Erkek dogdu xanım ama bazen kızda doguyor:))içine ne doğuyor canım.benim kız doğmuştu kızım oldu
içindeki ses genelde doğru çıkar.ben rüyamda oğlum olduğunu görmüştüm kızım olmuştuAcaba kız mı olucak:)
Evet sanırım oydu canım testın adı benımde ole kac yasındasın canımIndirect coombs diye bi test var ondan mi yaptilar acaba.pozitif cikarsa o test yine yapiliyo. Neyse hayırlısı ins alicaz kucaklarimiza o tatli bebislerimizi. Benim ilk olacak o kadar heyecanliyim ki
evet tabikide.Erkek dogdu xanım ama bazen kızda doguyor:))
Sureklı degısıyor bılemedım bırde yuzumde ıkı tane sıvılce cıkmıs bugunevet tabikide.
sivilce bendede çok var kızımda cildim pırıl pırıldı.yaşlandım sanırımSureklı degısıyor bılemedım bırde yuzumde ıkı tane sıvılce cıkmıs bugun
Hamılelıkten bence ya:)))sivilce bendede çok var kızımda cildim pırıl pırıldı.yaşlandım sanırım
30 canim 28 yaşımda evlendim sinav vs istemedik bi sene kadar.Evet sanırım oydu canım testın adı benımde ole kac yasındasın canım
bana erkek doğuyor ya ikiz olaydı iyiydiiçine ne doğuyor canım.benim kız doğmuştu kızım oldu
sana yazmadım onu gerçekten herkese yazdım.kafasında soru işareti olan muhakkak vardır diye.senle ilgisi yok.senin sat kaçtı.benim 26 ekim
2 tane iyiymis ben kendimi taniyamiyorimSureklı degısıyor bılemedım bırde yuzumde ıkı tane sıvılce cıkmıs bugun
Canim bende cok acıkıyorum surekli biseyler istiyor canim. Bence normal ama her gebelik kendine ozeldir, farklidir. Mesela oglumda bu zamanlarda sadece peynir ekmek yiyebiliyodum.
Bide etten tiksindim pisiremiyorum bile birak yemeyi. Ki cok severim eti sebze pek yemezdim. Simdi canim hep sebze istiyor eti gorunce kusasim geliyo. Disarda yapilsa yerim belki
Bende aynı bu durumdayım helekı tavuk ve yumurta gormek ıstemıyorum sureklı portakal ıstıyor canım