• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Insallah kuzumm kanamada olmadı ama yaptı dr anlamadım bende:)
Indirect coombs diye bi test var ondan mi yaptilar acaba.pozitif cikarsa o test yine yapiliyo. Neyse hayırlısı ins alicaz kucaklarimiza o tatli bebislerimizi. Benim ilk olacak o kadar heyecanliyim ki

Indirect coombs diye bi test var ondan mi yaptilar acaba.pozitif cikarsa o test yine yapiliyo. Neyse hayırlısı ins alicaz kucaklarimiza o tatli bebislerimizi. Benim ilk olacak o kadar heyecanliyim ki
Evet sanırım oydu canım testın adı benımde ole kac yasındasın canım

sana yazmadım onu gerçekten herkese yazdım.kafasında soru işareti olan muhakkak vardır diye.senle ilgisi yok.senin sat kaçtı.benim 26 ekim

yok anladım canım bana demediğini, ben sadece doktoruma sinirimi bir daha yazmak istedim :D
tamam rahat ol diyorsun da bi bilgi vereydin yani neyse :sinirli:
benim sat 31 ekimdi canım.

Örgü örmek en iyisiymis. Kafam dolu oluyodu birakinca böyle şeyler düşünmeye basladim. 2 yelek yaptim 3.ye gecicem bugün yeter ki olumsuz şeyler düşünmim

Canim bende cok acıkıyorum surekli biseyler istiyor canim. Bence normal ama her gebelik kendine ozeldir, farklidir. Mesela oglumda bu zamanlarda sadece peynir ekmek yiyebiliyodum.
Bide etten tiksindim pisiremiyorum bile birak yemeyi. Ki cok severim eti sebze pek yemezdim. Simdi canim hep sebze istiyor eti gorunce kusasim geliyo. Disarda yapilsa yerim belki

Caddede yürürken 30-40 metre ötedeki kasabın kokusunu alıyorum ve öğürmeye başlıyorum. Allah'a şükür ciddi bir bulantım olmadı. Fakat etten ti

Bende aynı bu durumdayım helekı tavuk ve yumurta gormek ıstemıyorum sureklı portakal ıstıyor canım

Ayva yiyorum ben de 1 haftadır. Akşam yemeğim ayva ve süt oldu. Başka şey içime sinmiyor.

Back