coraspirin neden kullanıyorsun canımDevlete gıdebılmem zor kuzum ,bırde corasprın kullanıyordum onuda bırak deeı dr kese normal fln dedı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
coraspirin neden kullanıyorsun canımDevlete gıdebılmem zor kuzum ,bırde corasprın kullanıyordum onuda bırak deeı dr kese normal fln dedı
Dogru dıyorsun canım suanda hep acık renk camasır gıyıyorumgünlük ped kullan canım,takip yap.en azından gördün.ya görmeseydin cnm
Ozel hastane cok uzak degıl ama devlet alakasız yerdehastane eve uzakmı cnm
Daha once kımyasal gebelıgım olmustu ondan buna tedbır amaclı vermıstı canım ama bugun ıtıbarıtle bıraktımcoraspirin neden kullanıyorsun canım
tüh keşke gidebilecek imkanın olsaydı.hem sende rahat ederdinOzel hastane cok uzak degıl ama devlet alakasız yerde
geçmiş olsun canım.Daha once kımyasal gebelıgım olmustu ondan buna tedbır amaclı vermıstı canım ama bugun ıtıbarıtle bıraktım
Ac tok farkedıyormuymus canım
Yok canim normalde kan uyuşmazlığı varsa ilk muaynende bildirmen gerek doktoruna.o seni yönlendiriyor. Panik olma devlette beni maffettiler resmen içim karardi o kadar olumsuz konuştular ki ama özeldeki doktorum sagolsun içime su serptiSenınde mı lekelenme oldu canım kac gun surdu tedbır amaclı bırsey yapıldı mı ?ben subatta gıdıcem nasıl gecıcek zaman bılmıyorım
Ne güzel işte benimde olmak istediğim durum bu inşallah öyle olur :)Canim bu tarz seyler insandan insana gore degisir. Ailenle ayni sehirde misin mesela? Bu bayağı etkiler. Veya yardimci olabilcek birileri var mi? Dogum kilosunu vermekte kisiden kisiye gore degisir. Benim dogumdan 25 gun sonraki halimi goren kucagimda cocuk olmasa dogum yaptığımı tahmin etmezdi mesela. Ama simdi oyle olmiycam gibi geliyor çünkü oglumda bu zamanlarda peynir ekmek yiyebiliyodum sadece ama simdi cok fazla yemek yeme istegim var.
Kuafore gitmem sekteye uğramıştı evet cunku o zamanlar tek bakiyordum.
Sosyal ortamdan hic kopmadik ozellikle esime demistim ne kadar sosyal aktevite varsa arkadaslarinin duzenledigi hepsine gidelim diye. Ben cok fazla disarda gecirdim dogum yaptıktan sonra o yuzden hic sikilma eve kapandim deme durumum olmadi. Oglumu cikartamiyosam bile en ufak bi firsatta daha 2-3 hafta olmusken dogum yapali esimle disari çıkıp biraz alisveris bi yerde biseyler yeme yapiyorduk. İnsallah simdide oyle yapabilirim ama simdi iki cocuk olcak bakalim :) Olmadi buyugu alir onunla cikariz ❤
ben 200 küsür vereceğim.belki cinsiyette öğreniriz belli olmazheyecanlıyım çok.haberederiz .bizle bir olanlar fazla kişi yok sanırsam.benim tarihim 1 ağustos ama o zamanakalmaz diye düşünüyorum
Normaldw 28.haftasa yapılması gerekıyordu benım dun yapıldı canımYok canim normalde kan uyuşmazlığı varsa ilk muaynende bildirmen gerek doktoruna.o seni yönlendiriyor. Panik olma devlette beni maffettiler resmen içim karardi o kadar olumsuz konuştular ki ama özeldeki doktorum sagolsun içime su serpti
Tesekkurler canımgeçmiş olsun canım.
Günaydın kızlar nasılsınız? 8. Haftadayım sürekli midemde bi kazınma açlık hissi var. Hem yemek kokusunu almak, yemek istemiyorum hem de sürekli ağzıma bi şey atıp midemi bastırmak istiyorum. Şimdiden çok acıkmak normal mi? Sizde durumlar nasıl?
Sımdı taaa 1ay sonraya verdı ramdevu belkı ben 2hafta sonra baska bı dr a gıderımtüh keşke gidebilecek imkanın olsaydı.hem sende rahat ederdin
sana yazmadım onu gerçekten herkese yazdım.kafasında soru işareti olan muhakkak vardır diye.senle ilgisi yok.senin sat kaçtı.benim 26 ekimben 5 ağustostum sonra gittim bana kendi doktorum 1 ağustos dedi.
Sonra dün devlete gittim o da aynı şekilde.
demek ki önceden geliyor ama ilerde ne olur bilinmez tabi ki.
Neyse bu arada doktorum içime sindi, gelen yorumlarda çok iyi ama şu an kendisine bir sonraki görüşmemizde ikili test yapacağız demediği için sinirlendim.
Canim bende cok acıkıyorum surekli biseyler istiyor canim. Bence normal ama her gebelik kendine ozeldir, farklidir. Mesela oglumda bu zamanlarda sadece peynir ekmek yiyebiliyodum.Günaydın kızlar nasılsınız? 8. Haftadayım sürekli midemde bi kazınma açlık hissi var. Hem yemek kokusunu almak, yemek istemiyorum hem de sürekli ağzıma bi şey atıp midemi bastırmak istiyorum. Şimdiden çok acıkmak normal mi? Sizde durumlar nasıl?
Bende aynı bu durumdayım helekı tavuk ve yumurta gormek ıstemıyorum sureklı portakal ıstıyor canımCanim bende cok acıkıyorum surekli biseyler istiyor canim. Bence normal ama her gebelik kendine ozeldir, farklidir. Mesela oglumda bu zamanlarda sadece peynir ekmek yiyebiliyodum.
Bide etten tiksindim pisiremiyorum bile birak yemeyi. Ki cok severim eti sebze pek yemezdim. Simdi canim hep sebze istiyor eti gorunce kusasim geliyo. Disarda yapilsa yerim belki
Günaydın kızlar nasılsınız? 8. Haftadayım sürekli midemde bi kazınma açlık hissi var. Hem yemek kokusunu almak, yemek istemiyorum hem de sürekli ağzıma bi şey atıp midemi bastırmak istiyorum. Şimdiden çok acıkmak normal mi? Sizde durumlar nasıl?