• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Caddede yürürken 30-40 metre ötedeki kasabın kokusunu alıyorum ve öğürmeye başlıyorum. Allah'a şükür ciddi bir bulantım olmadı. Fakat etten ti

Ayva yiyorum ben de 1 haftadır. Akşam yemeğim ayva ve süt oldu. Başka şey içime sinmiyor.
Ayyy ye ayvayı dogur gamzelıyı:)))

Kızlar ben haftaya cumartesı ıcın farklı bır dr randevu aldım ıcım daha rahat edıcek bole

canım en son seni takip edemedim, şimdi sen doktorundan memnun değilsin diye mi başka doktora gideceksin, geç randevu veriyor diye mi? özele gidiyorsun devlet mi olsun istiyorsun?

canım en son seni takip edemedim, şimdi sen doktorundan memnun değilsin diye mi başka doktora gideceksin, geç randevu veriyor diye mi? özele gidiyorsun devlet mi olsun istiyorsun?
Yok canım ben ozele gıdıyordum normalde bu cumartesı randevum vardı ama dun ıc camasırımda cok acık kahve mınıcık bı leke gordum doktoruma yazdım oda gelın destek tedavısı uygulayalım dedı neyse gıttım ultrasona aldı kese normal kalp atısı normal dedı ,sızde kan uyusmazlıgı varsı kan uyusmazlıgı ıgnesı bırde dusuk onleyıcı ıgne yapıcam dedı neyse yapıldı onlar sonra benım daha once kımyasal gebelıgım oldugu ıcın bana en basında corasprn vermıstı nende dedımkı corasprınıe fln devammı dedım ha onuda bırakalım belkı o lekelenme yapmsıtır dedı yanı nen sormasam solemıcektı 1ay sonra gelebılırsın dedı senjnkı gıvı ıkılı test fln demedı ama o tarıhe gelıyor bende bu durumlardqn dolayı haftaya kafam rahat etsın dıe farklı bır ozel hast randevu aldım durum bu devlete gıtmeme sebebım ozel saglık sıgortam var o nedenle arkadaslar farklı anlamsınlar:)

Yok canım ben ozele gıdıyordum normalde bu cumartesı randevum vardı ama dun ıc camasırımda cok acık kahve mınıcık bı leke gordum doktoruma yazdım oda gelın destek tedavısı uygulayalım dedı neyse gıttım ultrasona aldı kese normal kalp atısı normal dedı ,sızde kan uyusmazlıgı varsı kan uyusmazlıgı ıgnesı bırde dusuk onleyıcı ıgne yapıcam dedı neyse yapıldı onlar sonra benım daha once kımyasal gebelıgım oldugu ıcın bana en basında corasprn vermıstı nende dedımkı corasprınıe fln devammı dedım ha onuda bırakalım belkı o lekelenme yapmsıtır dedı yanı nen sormasam solemıcektı 1ay sonra gelebılırsın dedı senjnkı gıvı ıkılı test fln demedı ama o tarıhe gelıyor bende bu durumlardqn dolayı haftaya kafam rahat etsın dıe farklı bır ozel hast randevu aldım durum bu devlete gıtmeme sebebım ozel saglık sıgortam var o nedenle arkadaslar farklı anlamsınlar:)

aman neden farklı anlayalım özele gitmek isteyebilirsin tabi ki :anneadayı:
dün devlete gittim kadın "bana" soruyor kaç haftalıksın diye.
dedim 11 haftalık -çaktırmıyorum da hani sanki bilmiyomuşum gibi- olduğunu düşünüyorum dedim.
evet 11 haftayla uyumlu diyor.
dedim atıyor mu kalbi, bakıyor bana hani ters ters "evet" cevap bu, hani demiyor ki kalp atışı normal falan. ama kalp atışını duyamıyormuşuz. Hani burada kalp atışı 140 mı 160 mı diye karşılaştırıyorduk ya, devlette attığını bile nazlanarak söylüyor.
Neyse istanbul dışı araştırma hastanelerinden çok iyi olanlar var cidden ama İstanbul'da hele doğum gibi kontrollü durumlarda gerçekten Allah'ım düşürmesin.
Zaten test verdiğinde kontrole aynı doktora gidemiyormuşsun falan aman neyse böyle işte uzatmıyım.

Yine de bence doktora gittiğinde bakın bu arada şu ilaçları kullanmaya devam ediyorum vs demekte fayda var. Arkadaşlarımdan da biliyorum, nasıl olsa doktor bana söyler dememek lazım sanırım. Her şeyi sormak tekrar tekrar sormak lazım. Ben de şu an doktoruma gittiğimde hepsinin üstünden geçeceğim ki hem beni iyice aklına kazısın hem de bir şey atlamış olmayalım.

dedim 11 haftalık -çaktırmıyorum da hani sanki bilmiyomuşum gibi- olduğunu düşünüyorum dedim.
dedim atıyor mu kalbi, bakıyor bana hani ters ters "evet" cevap bu, hani demiyor ki kalp atışı normal falan. ama kalp atışını duyamıyormuşuz. Hani burada kalp atışı 140 mı 160 mı diye karşılaştırıyorduk ya, devlette attığını bile nazlanarak söylüyor.
Neyse istanbul dışı araştırma hastanelerinden çok iyi olanlar var cidden ama İstanbul'da hele doğum gibi kontrollü durumlarda gerçekten Allah'ım düşürmesin.
Zaten test verdiğinde kontrole aynı doktora gidemiyormuşsun falan aman neyse böyle işte uzatmıyım.

Yine de bence doktora gittiğinde bakın bu arada şu ilaçları kullanmaya devam ediyorum vs demekte fayda var. Arkadaşlarımdan da biliyorum, nasıl olsa doktor bana söyler dememek lazım sanırım. Her şeyi sormak tekrar tekrar sormak lazım. Ben de şu an doktoruma gittiğimde hepsinin üstünden geçeceğim ki hem beni iyice aklına kazısın hem de bir şey atlamış olmayalım.
[/QUOTE
Her yerde hemen hemen ayni canim devlet hastaneleri eskisi gibk degil. Bana da gecen acile gittim. 15 yıllık doktorum rahim agzina yakin olani ilk kez senden duyuyorum desi. Kalp atimini sordum dk da 168 falandir heralde diyo. Net bisey yok bilmiyolar

Canım dogru dıyorsunda ben o odaya gırınce soracagım herseyı unutuyorum asprını dun solemeyedebılırdım aklım kalmasın dıe farklı bı dr denıcem ıcımın rahat etmesı lazım

canım çok normal, kendini şartlama herkes farklı. ben de çok minnoş minnoş bi anne adayı değilim, bir cinsiyet öğrensem belki havaya giricem alışveriş için mesela. şimdi sen bir kayıp yaşadığın hislerin çok normal inan. belki de bir psikoloğa gitsen biraz dertlerini anlatsan? yaşadığın yerde uygun birini bulursan bence muhakkak git. hatta hepimizin gitmesi iyi olur da işte, hayat şartları...

Hamile kalmadan önce gittim farklı sertlerim vardı onları halletmeden kendimi anne olmaya hazır hissetmiyordum allaha şükür esik sayesinde herşeyin üstesinden geldik dedim gibi hormonların oyunu bugün ıyim mesela 😂 dengesizim birazcikin

Evet malesefki sevmiyorsun artık beni deyip duruyor 😂 karnıma doğru geliyor bebeğim sen sev annen artık beni sevmiyor diyor ama elimde değil beni böyle bi yer kapatsalar kimseler dokunmasın istiyorum 😣

canım valla 3 ay ben de eşimden uzak durmayı planlıyorum, 3 ay bitince işte bu kontrolümde soracağım. Zaten 2 hafta kaldı.
İlk gittiğim bir doktor vardı, o ilk 3 ay kesin yasak dedi. Sonra yeni doktoruma sormadım açıkçası, çünkü kendim de istemedim. Şimdi soracağım duruma göre ne diyecek bakayım doktorum.

Al bendende okadar. Mutsuzluk bıkkınlık var bende. Bulantılar hormonlar derken gündüz olmasın hep uyuyayım istiyorum sürekli yorgun halsiz bulantılı günden keyif alamıyorum 😕 şu 3 ay hemencecik geçse yaa

Annemde kalırken oturup ağlıyordum sırf bu yüzden insan sürekli kusma halinde olunca ne hayattan ne kendisinde hiç bir şeyden zevk almıyor allah'ım tekrar başlamasın diye dua ediyorum valla çok korkuyorum yinrle başlıcak diye şu 14.haftalara gelsek hepimiz bi rahatlayacaz valla cinsiyet telaşına felan düşeriz alışveriş felan derken geçer Heralde zamanlar 😆

Hamile kalmadan önce gittim farklı sertlerim vardı onları halletmeden kendimi anne olmaya hazır hissetmiyordum allaha şükür esik sayesinde herşeyin üstesinden geldik dedim gibi hormonların oyunu bugün ıyim mesela 😂 dengesizim birazcikin
O durum bende de cok var dun cok mutsuzdum bugun cok enerjıgım:)

Canım dogru dıyorsunda ben o odaya gırınce soracagım herseyı unutuyorum asprını dun solemeyedebılırdım aklım kalmasın dıe farklı bı dr denıcem ıcımın rahat etmesı lazım

canım kesin yaz, ben ilk doktorumu değiştirip bu doktoru araştırıp bulduğumda gitmeden önce her şeyi yazdım.
Bir ufak defter al ve bugün aklına bir şey mi geldi hemen yaz.
Biraz sistemli olmak lazım maalesef bu ara. Sonra gitmeden evvel bir göz gezdirirsin son eklemeleri yaparsın bitti gitti.

Canım aynı duygular bende de var, hormonal olduğunu düşünüyorum.. Zaten bu süreçte kaygı, endişe hali çok normalmiş.. Bazen Allaha bırakıyorum çok bunalınca, alacak nefesi varsa ben ne yaparsam yapayım doğacak diyorum, böylece rahatlıyorum.. Haftasonu eşim ve kızım influenza oldular, çok zor zamanlar geçirdik.. en son babaanneye yolladim ama dedim Rabbim sen beni koru, benim atlatmam çok zor çünkü.. Velhasıl annelik hep bir endişe hali değil mi işte zaten yaş kaç olursa olsun..:KK39:

Çok geçmiş olsun canım aynen hormonların oyunlarıyla başımız dertte valla 😊

Back