aman neden farklı anlayalım özele gitmek isteyebilirsin tabi ki
dün devlete gittim kadın "bana" soruyor kaç haftalıksın diye.
dedim 11 haftalık -çaktırmıyorum da hani sanki bilmiyomuşum gibi- olduğunu düşünüyorum dedim.
evet 11 haftayla uyumlu diyor.
dedim atıyor mu kalbi, bakıyor bana hani ters ters "evet" cevap bu, hani demiyor ki kalp atışı normal falan. ama kalp atışını duyamıyormuşuz. Hani burada kalp atışı 140 mı 160 mı diye karşılaştırıyorduk ya, devlette attığını bile nazlanarak söylüyor.
Neyse istanbul dışı araştırma hastanelerinden çok iyi olanlar var cidden ama İstanbul'da hele doğum gibi kontrollü durumlarda gerçekten Allah'ım düşürmesin.
Zaten test verdiğinde kontrole aynı doktora gidemiyormuşsun falan aman neyse böyle işte uzatmıyım.
Yine de bence doktora gittiğinde bakın bu arada şu ilaçları kullanmaya devam ediyorum vs demekte fayda var. Arkadaşlarımdan da biliyorum, nasıl olsa doktor bana söyler dememek lazım sanırım. Her şeyi sormak tekrar tekrar sormak lazım. Ben de şu an doktoruma gittiğimde hepsinin üstünden geçeceğim ki hem beni iyice aklına kazısın hem de bir şey atlamış olmayalım.
[/QUOTE
Her yerde hemen hemen ayni canim devlet hastaneleri eskisi gibk degil. Bana da gecen acile gittim. 15 yıllık doktorum rahim agzina yakin olani ilk kez senden duyuyorum desi. Kalp atimini sordum dk da 168 falandir heralde diyo. Net bisey yok bilmiyolar