Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kanama oldugunda yapiliyo aynen olmazsa 28.haftada bebeğin kan grubuna bakilip ona gore igne yapiyolar ins guzel guzel tatli tatli atlaticaz bu gunleri
Kanama oldugunda yapiliyo aynen olmazsa 28.haftada bebeğin kan grubuna bakilip ona gore igne yapiyolar ins guzel guzel tatli tatli atlaticaz bu gunleri
Indirect coombs diye bi test var ondan mi yaptilar acaba.pozitif cikarsa o test yine yapiliyo. Neyse hayırlısı ins alicaz kucaklarimiza o tatli bebislerimizi. Benim ilk olacak o kadar heyecanliyim ki
Indirect coombs diye bi test var ondan mi yaptilar acaba.pozitif cikarsa o test yine yapiliyo. Neyse hayırlısı ins alicaz kucaklarimiza o tatli bebislerimizi. Benim ilk olacak o kadar heyecanliyim ki
yok anladım canım bana demediğini, ben sadece doktoruma sinirimi bir daha yazmak istedim
tamam rahat ol diyorsun da bi bilgi vereydin yani neyse
benim sat 31 ekimdi canım.
Örgü örmek en iyisiymis. Kafam dolu oluyodu birakinca böyle şeyler düşünmeye basladim. 2 yelek yaptim 3.ye gecicem bugün yeter ki olumsuz şeyler düşünmim
Canim bende cok acıkıyorum surekli biseyler istiyor canim. Bence normal ama her gebelik kendine ozeldir, farklidir. Mesela oglumda bu zamanlarda sadece peynir ekmek yiyebiliyodum.
Bide etten tiksindim pisiremiyorum bile birak yemeyi. Ki cok severim eti sebze pek yemezdim. Simdi canim hep sebze istiyor eti gorunce kusasim geliyo. Disarda yapilsa yerim belki