- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Aynen öyle ya bende daha çözüm bulabilmis değilim heralde yek çare sabretmek
Ben ilaç kullanıyorum valla kendi haline bırakamam dayanamam malesefki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle ya bende daha çözüm bulabilmis değilim heralde yek çare sabretmek
Kızlar bu gün kontrole gittim malesef bebegimin kslbi durmuş . Hayırlısı böyleymiş kürtaj olcam . Rabbim sizin bebeklerinizin sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin .
Bende git geliş duygulardayım. Hormonal belkide. Birde üzücü haberler aldık insan acaba benim de mi öyle diyorYa kızlar sizdede böyle bi mutsuzluk varmı içimde bi tuaf adını koyamadığım mutsuzluk var bazen çok heyacanlı oluyorum bazen bebk aklıma dahi gelmiyor onla ilgili hayaller dahi kurmuyorum ama bunu bilerek yapmıyorum eşim bile çok heyecansız sin diyor acaba kaybetme korkusu olduğu için kendime içten içe rahatlık verdiğim için mi böyleyim anlamadım kendimi bi türlü alıştıramadım bebeğe gün içersinde sürekli duam da var ama alışmak mı istemiyorum hormon lar lami alakalı yoksa iyi bi anne adayımı değilim çözemedim kendimi tuaf hissediyorum ve şuan ciddi anlamda ne istiyorum bilmiyorum
bende oyleyim canim.iyiye alistiramiyorum kendimi ki bisey olursa yıkım olmasin die...arkadaslari da etkilemek istemiorum fazla herkes hassas o yuzden ne yasarsam yasayim icimde yasicam bundan sonraYa kızlar sizdede böyle bi mutsuzluk varmı içimde bi tuaf adını koyamadığım mutsuzluk var bazen çok heyacanlı oluyorum bazen bebk aklıma dahi gelmiyor onla ilgili hayaller dahi kurmuyorum ama bunu bilerek yapmıyorum eşim bile çok heyecansız sin diyor acaba kaybetme korkusu olduğu için kendime içten içe rahatlık verdiğim için mi böyleyim anlamadım kendimi bi türlü alıştıramadım bebeğe gün içersinde sürekli duam da var ama alışmak mı istemiyorum hormon lar lami alakalı yoksa iyi bi anne adayımı değilim çözemedim kendimi tuaf hissediyorum ve şuan ciddi anlamda ne istiyorum bilmiyorum
Bende git geliş duygulardayım. Hormonal belkide. Birde üzücü haberler aldık insan acaba benim de mi öyle diyor
bende oyleyim canim.iyiye alistiramiyorum kendimi ki bisey olursa yıkım olmasin die...arkadaslari da etkilemek istemiorum fazla herkes hassas o yuzden ne yasarsam yasayim icimde yasicam bundan sonra
Cok gecmis olsun rabbim saglikla kucağınıza almak nasip etsin, akıbetiniz şuan da nedir kanamaniz devam ediyor mu halen6. Haftamda benden de bayağı bayağı şakır şakır kanama geldi, ama kese etrafında veya rahim içinde bi kanama görmediler, şimdi haftada 1 progesteron iğnesi oluyorum..
sana bir bilgi vermedimi canım.bende 17sindegidicem.banabilgi verdi
Ya bi kayıp yaşadım başka bi acım olduğu için kendi kaybıma üzülemedim hafif kaldı yanında belkide bilmiyorum şimdi doktora giderken bile bu mutsuz oluyorum niye bilmiyorum o sahneyi tekrar yasmaak istemedigim için sanırsam bugün dedim son daha için rahat eder dedim ama tam aksıne çok mutsuz hissediyorum kendimi
evet canım .aç tok farketmez kan alıncak dedi.birde başka bir test dahaönerdi onu yaparsan dahaiyi dedi.ben aldırma istemediğim için istemedimhayır ya ne dedi peki? 17 sinde ikili test de yapacağız mı dedi?
Al bendende okadar. Mutsuzluk bıkkınlık var bende. Bulantılar hormonlar derken gündüz olmasın hep uyuyayım istiyorum sürekli yorgun halsiz bulantılı günden keyif alamıyorum şu 3 ay hemencecik geçse yaaYa kızlar sizdede böyle bi mutsuzluk varmı içimde bi tuaf adını koyamadığım mutsuzluk var bazen çok heyacanlı oluyorum bazen bebk aklıma dahi gelmiyor onla ilgili hayaller dahi kurmuyorum ama bunu bilerek yapmıyorum eşim bile çok heyecansız sin diyor acaba kaybetme korkusu olduğu için kendime içten içe rahatlık verdiğim için mi böyleyim anlamadım kendimi bi türlü alıştıramadım bebeğe gün içersinde sürekli duam da var ama alışmak mı istemiyorum hormon lar lami alakalı yoksa iyi bi anne adayımı değilim çözemedim kendimi tuaf hissediyorum ve şuan ciddi anlamda ne istiyorum bilmiyorum
Amin canım inşallahŞu süreçte bulandıran fazla zorluğu olmaz ilerki dönemlerde ağırlık bakımından belki zorlanabilirsin imizde bulantı daha yoğun olur diyorlar ya o yüzden merskettim biz tekiyle maffoluyoruz allah şimdiden yardımcin olsun sağlıkla alırsın inşallah kucağına
Duyarsın canım:)Bugün doktora gideceğim 7+1’deyim. İnşallah kalp atışını duyarım değil mi ?