• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar bu gün kontrole gittim malesef bebegimin kslbi durmuş . Hayırlısı böyleymiş kürtaj olcam . Rabbim sizin bebeklerinizin sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin .

Peş peşe üzücü haberler geliyor 😐 allah'ım birdaha yaşatmasin tez vakitte sağlıklı evlat nasip etsin inşallah çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun

Ya kızlar sizdede böyle bi mutsuzluk varmı içimde bi tuaf adını koyamadığım mutsuzluk var bazen çok heyacanlı oluyorum bazen bebk aklıma dahi gelmiyor onla ilgili hayaller dahi kurmuyorum ama bunu bilerek yapmıyorum eşim bile çok heyecansız sin diyor acaba kaybetme korkusu olduğu için kendime içten içe rahatlık verdiğim için mi böyleyim anlamadım kendimi bi türlü alıştıramadım bebeğe gün içersinde sürekli duam da var ama alışmak mı istemiyorum hormon lar lami alakalı yoksa iyi bi anne adayımı değilim çözemedim kendimi 😐 tuaf hissediyorum ve şuan ciddi anlamda ne istiyorum bilmiyorum

Ya kızlar sizdede böyle bi mutsuzluk varmı içimde bi tuaf adını koyamadığım mutsuzluk var bazen çok heyacanlı oluyorum bazen bebk aklıma dahi gelmiyor onla ilgili hayaller dahi kurmuyorum ama bunu bilerek yapmıyorum eşim bile çok heyecansız sin diyor acaba kaybetme korkusu olduğu için kendime içten içe rahatlık verdiğim için mi böyleyim anlamadım kendimi bi türlü alıştıramadım bebeğe gün içersinde sürekli duam da var ama alışmak mı istemiyorum hormon lar lami alakalı yoksa iyi bi anne adayımı değilim çözemedim kendimi 😐 tuaf hissediyorum ve şuan ciddi anlamda ne istiyorum bilmiyorum
Bende git geliş duygulardayım. Hormonal belkide. Birde üzücü haberler aldık insan acaba benim de mi öyle diyor

bende oyleyim canim.iyiye alistiramiyorum kendimi ki bisey olursa yıkım olmasin die...arkadaslari da etkilemek istemiorum fazla herkes hassas o yuzden ne yasarsam yasayim icimde yasicam bundan sonra😔

Bende git geliş duygulardayım. Hormonal belkide. Birde üzücü haberler aldık insan acaba benim de mi öyle diyor

Ya bi kayıp yaşadım başka bi acım olduğu için kendi kaybıma üzülemedim hafif kaldı yanında belkide bilmiyorum şimdi doktora giderken bile bu mutsuz oluyorum niye bilmiyorum o sahneyi tekrar yasmaak istemedigim için sanırsam bugün dedim son daha için rahat eder dedim ama tam aksıne çok mutsuz hissediyorum kendimi😐

bende oyleyim canim.iyiye alistiramiyorum kendimi ki bisey olursa yıkım olmasin die...arkadaslari da etkilemek istemiorum fazla herkes hassas o yuzden ne yasarsam yasayim icimde yasicam bundan sonra😔

Bilmiyorum bunlar hep hormonların oyunu galiba işte bende de sorun bu galiba kendime dahi itiraf edemiyorum Hep diyorum gelen allah'tan ne olursa olacağına varır diye korkumu rahatlıkla bastırmaya çalıştığım için artık son noktaya getirdim kendimi galiba kendime valla çocuk küsecek anasına ne kadar odun anam var diye 😂

6. Haftamda benden de bayağı bayağı şakır şakır kanama geldi, ama kese etrafında veya rahim içinde bi kanama görmediler, şimdi haftada 1 progesteron iğnesi oluyorum..
Cok gecmis olsun rabbim saglikla kucağınıza almak nasip etsin, akıbetiniz şuan da nedir kanamaniz devam ediyor mu halen

Bu mutsuz ruh halinizi eşinize yansıtıyor musunuz ?

Ya bi kayıp yaşadım başka bi acım olduğu için kendi kaybıma üzülemedim hafif kaldı yanında belkide bilmiyorum şimdi doktora giderken bile bu mutsuz oluyorum niye bilmiyorum o sahneyi tekrar yasmaak istemedigim için sanırsam bugün dedim son daha için rahat eder dedim ama tam aksıne çok mutsuz hissediyorum kendimi😐

canım çok normal, kendini şartlama herkes farklı. ben de çok minnoş minnoş bi anne adayı değilim, bir cinsiyet öğrensem belki havaya giricem alışveriş için mesela. şimdi sen bir kayıp yaşadığın hislerin çok normal inan. belki de bir psikoloğa gitsen biraz dertlerini anlatsan? yaşadığın yerde uygun birini bulursan bence muhakkak git. hatta hepimizin gitmesi iyi olur da işte, hayat şartları...

Al bendende okadar. Mutsuzluk bıkkınlık var bende. Bulantılar hormonlar derken gündüz olmasın hep uyuyayım istiyorum sürekli yorgun halsiz bulantılı günden keyif alamıyorum 😕 şu 3 ay hemencecik geçse yaa

Bende hamilelikten veya hormonlardan ziyade havalardan kaynakli bi mutsuzluk var ama her kıs yaşadığım bisey oldugu icin normal geliyor artik. Soguk havalari hic sevmiyorum 😕 bide ne olucak acaba diye dusunmemin belirsizliginden kaynakli ara ara modum dusebiliyor cunku durumum riskli. Ama bu ikisini dusunmedigim zamanlarda pozitifim isim arayislarina falan giriyorum veya alacagim kiyafetleri düşünüyorum 💕

Şu süreçte bulandıran fazla zorluğu olmaz ilerki dönemlerde ağırlık bakımından belki zorlanabilirsin imizde bulantı daha yoğun olur diyorlar ya o yüzden merskettim biz tekiyle maffoluyoruz allah şimdiden yardımcin olsun sağlıkla alırsın inşallah kucağına 😊
Amin canım inşallah🥰

Back