• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Çok geçmiş olsun canım, Allah en kısa sürede kucağını doldursun inşallah... Herhangi bir belirtin olmuş muydu?
Saol canım amin inşallah hayırlısı böylemiş yok ama gecen hafta gittim kalbi zayıf atıyor dedi sali gel dedi gittim bu gün kalbi durmuş dedi hayırlısı olsun artık

Bende acildeyim kızlar biraz kahverengi lekelenmeler oldu tahlil sonuçlarını bekliyorum

Kızlar bu gün kontrole gittim malesef bebegimin kslbi durmuş . Hayırlısı böyleymiş kürtaj olcam . Rabbim sizin bebeklerinizin sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin .
Canım çok geçmiş olsun, sabır diliyorum. inşallah istediğin zamanda sağlıklı bi şekilde tekrar hamile kalırsın. 🙏🏼

Bendede oldu bugun canım korkma
Valla bilmiyorum canım etlik zubeydeye gittim alttan muayene ile baktı bi sıkıntı göremedi yat dinlen dedi gonderdi, daha aşırı kanaman olursa gel dedi. Şimdi ise gatanin acilindeyim burada ki kan ve idrar istedi onları bekliyorum. Progestan ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ama anlamadım gitti obur gebeligimde hiç böyle bisey yaşamamıştım. Sana doktorun ne dedi canim

Kızlar bu gün kontrole gittim malesef bebegimin kslbi durmuş . Hayırlısı böyleymiş kürtaj olcam . Rabbim sizin bebeklerinizin sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin .
Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın bende kayip yasadim seni anliyorum ins en kisa zamanda toparlanirsin

Valla bilmiyorum canım etlik zubeydeye gittim alttan muayene ile baktı bi sıkıntı göremedi yat dinlen dedi gonderdi, daha aşırı kanaman olursa gel dedi. Şimdi ise gatanin acilindeyim burada ki kan ve idrar istedi onları bekliyorum. Progestan ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ama anlamadım gitti obur gebeligimde hiç böyle bisey yaşamamıştım. Sana doktorun ne dedi canim
Canım leke boyutun nasıl koyu kahve mı bana dusuk onleyıcı ıgne ve kan uyusmazlıgı ıcın ıgne yaptı onun dısında ılac fln vermedı 1ay aonra gel dedı

Bende bilgilerimi yazayım benide eklerseniz sevinirim
Dogum tarihim 1985 son adet tarihim 07.11.2019 bebegin tahmini dogum tarihi 13. 08 2020 kilo 80 yer malatya

8+6 dayız daha tam zorluğunu anlamadım ama bulantım çok erken başladı ekşi şeyler yada kuru kraker falan yiyerek bastırmaya çalışıyorum. Sabah bastırılamayan bulantım var ama maalesef. Ben kesenin neresinde olduklarını anlamadım ortasındalar gibi:KK48: :emir_bebek:

Şu süreçte bulandıran fazla zorluğu olmaz ilerki dönemlerde ağırlık bakımından belki zorlanabilirsin imizde bulantı daha yoğun olur diyorlar ya o yüzden merskettim biz tekiyle maffoluyoruz allah şimdiden yardımcin olsun sağlıkla alırsın inşallah kucağına 😊

Hayırlı geceler kızlar,sayfaları tek tek okudum sonunda bitti Kelebekk3404 Kelebekk3404 canım Allah tekrardan sağlıklı bi hamilelik nasip etsin inşallah,Allaha emanet ol💙 leke gelen arkadaşlar Allahın izniyle bir şey olmaz,son olur inşallah🤲🏻🤲🏻Bende tam gün ayaktaydım çok yoruldum ama çocuklarımla oturup oyun oynadım ders çalıştırdım,onların mutluluğuyla evin neşesi artıyor🥰tatile gezmeye her yere onlarla gittim,onların giremeyeceği ortamlara girmedim(tabi arada ananeye bırakıp eşimle kaçamakları saymazsak😋)Ben de gerçekten anne olmayı çok sevdim Rabbim herkese bu güzel duyguyu yaşatsın💙

Back