- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.092
- 258
Kızlar ben dunden berı wc cıkamıyorum kabızlık ıcın onerınız var mı?
İkindi ara ogunumde gun kurusu + 1 bardak sıcak sut iciyorum. Kabizligi onluyor, bana iyi geliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben dunden berı wc cıkamıyorum kabızlık ıcın onerınız var mı?
Saol canım amin inşallah hayırlısı böylemiş yok ama gecen hafta gittim kalbi zayıf atıyor dedi sali gel dedi gittim bu gün kalbi durmuş dedi hayırlısı olsun artıkÇok geçmiş olsun canım, Allah en kısa sürede kucağını doldursun inşallah... Herhangi bir belirtin olmuş muydu?
Saol canım allah razı olsun amin inşallahGeçmiş olsun, rabbim tez zamanda sağlıklı gebelikler nasip eylesin. Allah sabır versin.
Deneyecegım tatlım cok tesekkur ederımİkindi ara ogunumde gun kurusu + 1 bardak sıcak sut iciyorum. Kabizligi onluyor, bana iyi geliyor.
Bendede oldu bugun canım korkmaBende acildeyim kızlar biraz kahverengi lekelenmeler oldu tahlil sonuçlarını bekliyorum
Canım çok geçmiş olsun, sabır diliyorum. inşallah istediğin zamanda sağlıklı bi şekilde tekrar hamile kalırsın.Kızlar bu gün kontrole gittim malesef bebegimin kslbi durmuş . Hayırlısı böyleymiş kürtaj olcam . Rabbim sizin bebeklerinizin sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin .
Valla bilmiyorum canım etlik zubeydeye gittim alttan muayene ile baktı bi sıkıntı göremedi yat dinlen dedi gonderdi, daha aşırı kanaman olursa gel dedi. Şimdi ise gatanin acilindeyim burada ki kan ve idrar istedi onları bekliyorum. Progestan ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ama anlamadım gitti obur gebeligimde hiç böyle bisey yaşamamıştım. Sana doktorun ne dedi canimBendede oldu bugun canım korkma
Allah yardımcınız olsunuz arkadaşım bir nedeni var mı kaç haftalıktı bebişinizKızlar bu gün kontrole gittim malesef bebegimin kslbi durmuş . Hayırlısı böyleymiş kürtaj olcam . Rabbim sizin bebeklerinizin sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin .
Aynen bende öyleyim çöktüm resmenKizlar gunaydin mide bulantisi mahvediyor beni ya gece uyandigim an basliyor dahada uyuyamiyorum sonrada zombi gibi dolaniyorum
Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın bende kayip yasadim seni anliyorum ins en kisa zamanda toparlanirsinKızlar bu gün kontrole gittim malesef bebegimin kslbi durmuş . Hayırlısı böyleymiş kürtaj olcam . Rabbim sizin bebeklerinizin sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin .
Canım leke boyutun nasıl koyu kahve mı bana dusuk onleyıcı ıgne ve kan uyusmazlıgı ıcın ıgne yaptı onun dısında ılac fln vermedı 1ay aonra gel dedıValla bilmiyorum canım etlik zubeydeye gittim alttan muayene ile baktı bi sıkıntı göremedi yat dinlen dedi gonderdi, daha aşırı kanaman olursa gel dedi. Şimdi ise gatanin acilindeyim burada ki kan ve idrar istedi onları bekliyorum. Progestan ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ama anlamadım gitti obur gebeligimde hiç böyle bisey yaşamamıştım. Sana doktorun ne dedi canim
6. Haftamda benden de bayağı bayağı şakır şakır kanama geldi, ama kese etrafında veya rahim içinde bi kanama görmediler, şimdi haftada 1 progesteron iğnesi oluyorum..Bende acildeyim kızlar biraz kahverengi lekelenmeler oldu tahlil sonuçlarını bekliyorum
KefirKızlar ben dunden berı wc cıkamıyorum kabızlık ıcın onerınız var mı?
Allah razı olsun canım saol inşallah aminCanım çok geçmiş olsun, sabır diliyorum. inşallah istediğin zamanda sağlıklı bi şekilde tekrar hamile kalırsın.
7+4 dü ama 6 da durmuş kalbi neden söylenmedi ama baştan beri ya görünmedi sonra kalbi zayif dendi simdide durmuş hayırlısı buymuş amin allah razi olsunAllah yardımcınız olsunuz arkadaşım bir nedeni var mı kaç haftalıktı bebişiniz
Saol canım allah razı olsun nasip degilmiş hayırlısı böyleymiş artık üzülmemek elde degil .Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın bende kayip yasadim seni anliyorum ins en kisa zamanda toparlanirsin
8+6 dayız daha tam zorluğunu anlamadım ama bulantım çok erken başladı ekşi şeyler yada kuru kraker falan yiyerek bastırmaya çalışıyorum. Sabah bastırılamayan bulantım var ama maalesef. Ben kesenin neresinde olduklarını anlamadım ortasındalar gibi